Plugg-onsdag

God morgon! Jag vaknade för någon timma sen och nu har jag precis ätit frukost. Jag hade egentligen tänkt mig till Karlstad idag på lite shopping, men det blev lite strul med allt så det blev inställt. Men det är nog egentligen lika bra det. Jag har nämligen en hel del plugg att ta tag i då både matteprov och nationella i språk ligger runt hörnet. Så det får helt enkelt bli en plugg-dag idag! Men det är nog faktiskt lika bra att jag tar tag i det idag då det verkar bli rätt fullt upp de dagar som faktiskt är kvar av lovet..
 

Musik

Favoriterna just nu som går på repeat.
 
Idag har varit en sådan där halv-produktiv dag. Jag började dagen väldigt segt och gjorde i princip inget fram tills att klockan närmade sig ett då jag tog ett bad innan jag började plocka ihop lite i mitt rum. Det var kläder överallt och sminkprodukter uptspridda över hela rummet och jag hatar när det blir så stökigt. Efter det ställde jag mig och lagade till middag.
 
Nu ska jag strax ta och beställa min utstyrsel inför halloween. Det verkar som det blir en del festligheter till helgen och då gäller det att ha allt det där fixat då det är lite av ett krav att vara utklädd på halloween haha! Tänkte precis skriva att ni får se bilder på min utklädnad efter helgen, men det är det inga garantier på. Jag har ju lyckats haft sönder min mobil totalt och är då fast med syrrans gamla som även den är rätt trasig. Vanliga kameran funkar inte på den och fram-kameran har världens spricka i sig. Inte värst lätt att fixa bilder då tyvärr... Behöver jag ens säga att jag vill ha en ny telefon nu??!

Måndag 26/10 2015

Åh vilken bra helg det här blev ändå! I lördags var det fest som gällde och vi var ett gäng som började med förfest hemma hos Josefin och Oscar. Därefter bar det av till Stjernehallen där Lasse Stefanz spelade! Träffade på en hel del folk där och pratade med mycket roliga människor! När det väl var slut så skulle vi alltså fixa skjuts "hem". Det var typ det svåraste någonsin men till sist lyckades vi ändå. Vi drog på "efterfest"på standard-stället men så mycket fest var det väl inte direkt. Vi kokade kaffe och satt och kollade facebook och lyssnade på musik i några timmar haha, men mysigt var det i alla fall.
 
Igår var jag hur trött som helst så direkt jag kom hem så bytte jag om till myskläder och ramlade i säng. Sov i flera timmar innan jag kände mig som människa igen. Nu är det en ny vecka och vi har HÖSTLOV. Hur skönt?! Idag vankas "Halv åtta hos mig" hemma hos Moa med några vänner. Det blir säkert hur mysigt som helst!

Helg


Jag har haft en rätt bra helg som varit en din blandning av allt. I fredags blev jag med ett gäng kompisar på bio, vilket var himla trevligt. Dessvärre var filmen verkligen ingen höjdare, men det var hur som helst skönt att komma ut ur huset en sväng. Igårkväll hade jag egentligen tänkt att åka iväg på myskväll med mina fina vänner, men då jag inte kände mig klar alls med en samhällsuppgift som ska in ikväll, bestämde jag mig för att sitta hemma och skriva på den. 

Idag har jag varit extremt trött. Jag lyckas aldrig komma i säng i tid på lördagar av någon anledning (...hm) så jag har nyss vaknat från en liten powernap. Nu ska jag sätta igång med lite söndagsbestyr. Imorgon drar sista veckan i skolan igång innan vi får höstlov!! 

Söndag 11/10 2015

Jag har haft en väldigt bra helg som även varit väldigt lugn. Jag städade rummet i lördags under dagen och sen på kvällen kom Emilia och Lovisa hem till mig på lite mys och en massa prat om allt. Vi kollade även i skolkataloger, och alltså det måste ju vara något av det roligaste som finns haha. Idag har jag gjort lite läxor och latat mig i sängen mest hela dagen. Sov några timmar och nu har jag duschat och målat naglarna, och sitter även och lyssnar på lite ny musik. Imorgon är det ny vecka, och även om jag har en hel del att stå i under veckan så tror jag ändå att det kan bli rätt bra. Josefin kommer ÄNTLIGEN hem imorgon efter att ha varit borta SÅ länge!!!!!! Så taggad på att träffa henne. Saknat henne så mycket.

Söndag 4/10-2015

Igår var jag alltså iväg och såg på fotboll med ett par vänner. Det var definitivt trevligt, och kul att se på fotboll såklart, men det var så himla himla kallt ute att vi stod och skakade i princip haha. Sen på kvällen var jag sååå nära på att dra ut, hade fixat skjuts och fixat till mig och allt, men sedan i sista sekund så bestämde jag mig för att strunta i det. Kanske klokt val kan man tycka, för då tänker man att jag kom i säng tidigt och därmed vaknade pigg och utvilad idag. Nja, riktigt så blev det inte. Var inte speciellt trött igår kväll, men vid fyra tänkte jag att det var dags att sova iallafall, men då började telefonen ringa så jag blev i telefon mellan typ fyra till sex imorse haha... Lite onödigt kan man tycka, men det var kul ändå.
 
Nu har jag precis kommit hem från att ha ätit hos mormor och nu blir det antagligen att krypa ner i sängen och sova någon timme. Har svenska att skriva och lite sådär idag, men det är nog bäst att jag är lite mer utvilad när jag ska dra igång med det.

Sunset

Den här veckan har verkligen susat förbi och det är redan fredag! Jag slutade halv elva idag så jag tog bussen hem vid elva och här hemma har jag lyssnat på musik (mycket nytt som släppts i veckan!!) och bara tagit det lugnt. Fixat lite varma mackor till middag har jag gjort också. Den här helgen bjuder på en hel del plugg, men jag ska nog hinna med att gå på en fotbollsmatch imorgon också, lite kul måste man ju få ha ändå!

Vilka himla fina solnedgångar vi haft de senaste dagarna förresten?! Igårkväll vaknade jag upp från en liten powernap och såg genom rullgardinen att det var alldeles rött ute, så jag sprang ut och bevittnade alltså en magisk solnedgång. Även just i detta nu är himlen alldeles röd och det ser nästan ut som att hela världen har ett instagram-filter på sig, haha.