Long time no see

Hej och hå, long time no see! Har inte hänt mycket sen senast alltså, dagarna rullar på i samma tempo o jag jobbar på som vanligt och är trött om kvällarna och festar gör jag knappt något mer (trots att det är sommar hehe) men jag är nöjd med livet ändå. Cykelfest var jag ju såklart iväg på, men det var en riktig gråtar-kväll så det var ju ingen höjdare direkt haha😄 annars har det rullat på som vanligt!

Men dem senaste dagarna har varit lite.. Tuffa. Jag vet inte, tror jag är nere i en liten svacka just nu. Händer mycket på jobbet just nu, och jag har några väldigt stressade dagar också så det kan ju bero på det. Stökigt rum har jag haft också och det påverkar mitt humör enormt haha, men härom dagen när jag kom hem från jobbet så hade killen plockat ihop ALLA kläder som låg utspridda på golvet o lagt i högar, och även ställt i ordning på nattduksbord etc. Det var lycka det! Haha, vet inte vart jag vill komma med det här inlägget, ville nog bara skriva av mig lite. Ska försöka ta lite nya tag nu och se till att bli lite gladare. Ha det bra!


Ett dygn i Göteborg

Jag har alltså haft väärldens bästa dygn i Göteborg med världens bästa kille. Vi går så jäkla bra ihop (well, most of the time) och han gör mog verkligen till världens lyckligaste. Vi anlände iallafall till Götet runt lunch igår, och efter att ha checkat in på hotellet så kollade vi affärer och bara strosade runt. På kvällen blev det middag och därefter promenerade vi runt en sväng, men det var tyvärr rätt så blåsigt så vi bestämde oss ganska snabbt för att gå till hotellet och avsluta kvällen.
Idag vaknade vi tidigt, åt hotellfrukost, duschade, fixade oss och packade ihop oss och sedan tog vi spårvagnen till Universeum. Där hade dem en hel regnskog med djur, såsom fåglar, fjärilar och apor. De hade även akvarium med massa fiskar och hajar i, och att gå runt där, hand i hand med världens finaste kille och kolla på alla djur var helt perfekt avslut på våran snabbvisit till Göteborg.

Nu har jag precis kommit hem, eller jag har faktiskt hunnit duscha också. Det har inte blivit mycket sömn alls under helgen så jag ska strax lägga mig och sova faktiskt så jag orkar upp till jobbet till morgonen!


Heeelg!!

Åhhh äntligen heelg!!! Ska faktiskt ta och inviga den här helgen med en middagsdejt med Lovisa. Är såå hungrig just nu också så det kommer sitta perfekt med lite käk! Solen lyser också så förhoppningsvis håller det i sig. Är tyvärr himla trött, men jag tror det kan bero på att det är så himla varmt i lägenheten som vi håller till i på jobbet, över 25° hela dagen typ. Så man blir alldeles dåsig.

När jag dejtar klart ikväll så måste jag hem och packa. Imorgon tar jag och killen tåget till Göteborg och ska spendera ett dygn där. Kommer blir mycket trevligt och mysigt. Lite väl oplanerat dock eftersom vi bokade allt igår kväll haha. Ja vi är verkligen så dåliga på att ta tag i saker och verkligen planera. Hur som helst, vi kommer bo på samma hotell som jag o syrran bodde på förra sommaren. Jaja, nu har jag nog inte mycket mer viktigt att dela med mig av. Ha en bra helg!!


Allmänt babbel

Haha min sommar är ju lite tragisk ändå, jag jobbar ju verkligen varje dag (mån-fre) och ute lyser solen och det är varmt. Hade man varit ledig hade ju picknickar, glass i solen och strandhäng varit en självklarhet. Men jag klagar inte, behöver ju faktiskt pengarna och jag trivs ju på jobbet. Och eftersom man är ledig alla helger så blir ju dem helt magiska, haha. Inte för att jag gör så mycket roligt under helgerna, men sovmorgon är något av en favorit.
En annan negativ sak är att både mina vänner och min syster jobbar ju och det gör det omöjligt för oss att träffas typ! Våra scheman krockar totalt och att försöka träffas några stycken samtidigt är typ skitvsårt.

Hur som helst! Idag efter jobbet åkte jag hem och la mig direkt och sov några timmar, och nu ikväll har jag suttit ute och läst. Imorgon ska jag och killen träffas och försöka planera helgen lite då vi vill ut på äventyr och på fredag ska jag antagligen dejta Lovisa när jag slutat jobba vid halv åtta. Behöver egentligen städa på mitt rum, men tiden räcker verkligen inte till!!