Lördag

 
Älskade lördag! Idag har jag varit iväg till mormor på mat, plockat lite i rummet, suttit vid datorn och bara slappat. Nu väntar jag på att Lovisa ska komma så ska vi ha en såndär bra film-prat-mat-mys kväll haha. 
Idag har jag också insett hur myckeet jag har att göra i sommar. Stress-sommar typ haha. Skulle egentligen ha försökt hinna till Ullared, men verkar inte bli tid för det. Jaja, vi  får väl se...
 

Photowall

 
Fick hem bilderna jag beställde häromdagen och jag sprang raka vägen upp till mitt rum och satte upp dom! Gillar det massa och blir så glad när jag ser bilderna. Men "bilden" där det står "dont let anyone ever dull your sparkle" är faktist månadens glossybox lock! Himla snyggt faktiskt.

HELG

Random bild..
 
ÄNTLIGEN HELG!! Haha, så himla skönt verkligen! Är ledig idag eftersom jag jobbat extra timmar. Riktigt nice. 
Idag sov jag verkligen ut, kom upp ur sängen klockan tolv! Sen dess har jag hunnit med en god frukost och sminka mig och klä mig. Nu är jag redo för äventyr. Hm, vi får väl se hur det blir med det..

Slappsöndag

Gammal bild på sötaste Miranda!
 
Seg dag idag alltså. Har mest legat på soffan, tittat film, kollat datorn och bara slappat. Men ska strax ta tag i mitt liv och gå och måla mitt nattduksbord. Jag håller nämligen på att försöka göra om mitt rum lite, beställde även bilder förut för att sätta upp på väggen. Nice. 

Lördagkväll

 
Ikväll kom Lovisa hit och höll mig sällskap, och vi har haft hmla kul! Lyssnat på massa musik. pratat, cyklat lite på gräsmattan (haha) och vid halv tolv ställde vi oss och bakade kladdkaka. Nu har vi bäddat i soffan och sitter och kollar på Geordie shore. Perfa alltså. Vi blir nog vakna ett tag till men tänkte bara kika in och säga godnatt! 

Midsommar

 
 
Idag är det midsommar och jag har ingen krans! Jag och Josefin har fått som en liten tradition att göra kransar, men i år lämnade hon mig själv och åkte till Barcelona istället. Så så gick med den kransen haha!
Har iallafall varit himla varmt ute idag så jag drog på mig shortsen. Tycker dom här är så himla fina! Från h&m faktiskt. 
Ska strax bege mig bort mot sommarstugan och tillbringa natten där. Mysigt!

Helg

 
Nu tar jag helg!! Efter att ha serverat korv en hel dag så ska verkligen bli såå skönt! Fast blir ingen sovmorgon imorgon ändå, ska nämligen iväg och fixa pass. Åker ju till Spanien om några veckor. Ska bli förjäkla skönt alltså. 
Men ikväll ska jag ta ett långbad, måla nagarna (dom har verkligen blivit förstörda av hardwork), kanske se lite serie och bara ha det najs. Och dricka kaffe för det är jag värd.

Can't stop

 
 
Alltså FÖRLÅT för kass bloggning!! Har verkligen inte orkat bloggat de senaste dagarna haha! Jag började jobba i lördags ju och jag är helt slut när jag kommer hem. Har sovit typ varje dag när jag kommit hem. Iallafall är väl jobbet okej men långtråkigt. Ska bli så skönt att ha ledigt tor-sön. Sen inte beöva jobba mer med scoutläger.
 

Fredag 14 juni

 
Har haft en ganska tråkig dag idag, men ändå rätt skönt. Sov ut länge imorse och jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor. Börjar ju jobba imorgon så lika bra att ta de lugnt när det går haha. Ska jobba på ett scoutläger första veckan typ? Ja vi får väl se vad det blir av det hela..

Shopping

 
I onsdags åkte jag iväg till Karlstad för att handla några "nödvändigheter" till sommaren. Shorts var jag verkligen i behov av så dessa blommiga från gina fick bli med hem. Även linnet med annanaser på från gina. Haha tyckte det var hur härligt som helst! Skjorta och ring från hm och en Maybelline color tattoo.
Känner också att det är värt att nämna att jag tvingade mamma att åka in till stan så jag fick springa in på espresso house och köpa en frapino. Haha det kallar jag cravings.
 

T r ö t t

 
Jag är så himlahimla trött ikväll och jag känner redan nu att jag inte kommer orkar hålla mig vaken speciellt länge. Hade tänkt mig en filmkväll för mig själv och kanske lite chips till det, men det får nog blir sängen istället haha. Inte riktigt än då men inte allt för sent iallafall. Som sagt jobb på lördag så endast en sovmorgon hinns med. Lite trist ändå men money för jobber får jag ju.
 

S O M M A R L O V

Såhär såg jag ut idag! Klänning från Missme.se
 
ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! Det ska bli hur jäkla skönt som helst med en lång ledighet! Fast jag börjar jobba redan på lördag och kör ända fram till på onsdag, så blir lite lång-helg. Men sen blir det två veckor till av jobb.
Iallafall var detta en utav de slappaste skolavslutningarna någonsin. Samlas med klassen några minuter, sen till aulan och sen fick vi sluta. Skönt.
Idag har jag inlett ledigheterna med tacos och har bara chillat med Lovisa. Direkt vi kom hem åkte klänningen av och det fick bli mjukisar istället haha..
 

Three days to go

 
En dag av veckan avklarad, bara tre kvar!! Imorgon gör vi sista"riktiga" dagen också. Fast blir väl mest filmtittande och städa ur skåp osv, så det är ju rätt chill ändå.
Har inget mer speciellt att skriva direkt. Ska väl dra mig mot sängen när som helst, verkligen jättetrött idag. Så trött att jag tog mig en liten powernap på någon timme förut, haha..

Söndagsslappt

Sötmiranda
 
Söndags-slappt har det varit idag. Har i princip inte gjort ett dugg, men har läst en hel del faktiskt. Händer inte ofta, på grund av skola och så, men jag gillar verkligen att läsa. Och nu har jag hittat en jättebra bok så det är ju helt perfa. 
Nu ska jag inta sängen. Sista skolveckan innan sommarlovet startar ju imorgon!! Hur skönt?

Rosette

Häromdagen när jag målade naglarna..
Seg dag idag haha. Inte gjort någonting och klockan är bara tre. Har lyssnat/sett på bröllopsprat hela dagen också, sådär kul haha.. Ska försöka hitta på nåt roligt nu mot slutet av dagen. Förslag? 

Nightlights

 
Klockan är lite över tolv och jag är uppe själv. Alla andra sover här hemma men jag sitter uppe. Är sån himla nattuggla, livet blir mycket roligare på natten ju. Iallafall så har Geordie Shore fått hålla mig sällskap en stund ikväll och nu får det nog bli en film innan jag faktiskt tar och sover. Lika bra att vara uppe när man kan haha!
 

Sleep


 
Sitter i min säng just nu och kollar film, men ska strax ta och lägga mig. Är himla trött och imorgon ska jag en snabbis till Torsby. Har några saker som behöver inhandlas! 
Som sagt, sova blir det nu. Godnatt ♥

The dress

 
Vet inte om jag berättat detta, men jag har varit väldigt sen på att hitta skolavslutningskläder i år. De flesta har haft en outfit bestämd i månader, vilket jag absolut inte haft.. Så sent som igår fick jag hem en klänning! Har verkligen letat överallt, på internet och i riktiga butiker men utan tur. Men så fick jag syn på en klännning som jag tyckte var riktigt snygg. Vilket den absolut är! Än så länge får ni nöja er med en liten sneak peak, riktiga bilder får ni nästa torsdag!

Maj månad

 
Maj månad var ganska stressig har jag för mig. Många skoluppgifter och prov osv. Men den var även hur fin som helst! Der var då som sommaren började visa sig och värmen kom på riktigt. Vad hann jag med att göra då? Shopping, filmmys med bästa vän, gick och kollade på konfirmation, målade naglarna och i slutet av månaden packade jag väskan för en helg i Stockholm! 

Sovdags

 
Ikväll är jag hur trött som helst, så det ska verkligen bli skönt att sova. Ska bara läsa lite bloggar och kolla yt innan jag släcker lampan. Haha alltså vad jag svamlar. "Innan jag släcker lampan." Har aldrig ens sagt så i verkligheten. Men whatevs, sova blir det strax iallafall.
Godnatt ♥

Glossybox Maj

 
Den efterlängtade (och väldigt sena) glossyboxen fanns äntligen i min brevlåda idag! Denna månad var det inget smink, men jag gillar innehållet ändå. Är vääldigt sugen på att testa Wen produkten, och nagellacket ser ju inte helt fel ut!

Matte

 
Aaahh vad jag hatar matte! Förstår verkligen inget och prov har jag andra lektionen imorgon. Alltså det är så stilla i mitt huvud som det kan bli. Haha. Känns ju sådär. 
Jaja, sängen får det bli nu så jag är utvilad för veckan. Som dessutom är näst sista innan lov! Känns riktigt nice.

Dålig bloggning

Igår i min t-shirt från Lady G konserten..
 
Så tråkigt när bloggen är såhär död. Ska försöka bättra mig, jag lovar! Men har inte haft något speciellt att blogga om och bara ingen lust helt enkelt. Det enda jag tänker på om dagarna nu är "Snart är det sommarlov!!" och typ funderar på vad jag ska göra under lovet. Verkligen inte länge kvar nu!