Långledigt

Har verklige haft fuuullt upp dessa dagar som jag varit ledig. I torsdags åkte mamma, jag, syrran o killarna till Laxå för att hälsa på mammas moster och man! Innan Laxå svängde vi dock in vid en Saabträff för att strosa runt där och kolla, killarna var väl snäppet mer intresserade än vad vi tjejer var haha. Hos mammas moster blev det grillat till middag och vi blev där några timmar. På vägen hem hälsade vi även på min morbror och där blev det hamburgare-käk. En riktigt bra dag helt enkelt! 
Fredagen började med att jag klippte mig vid tio, och sedan åkte jag och mamma och köpte fika och tog med till Per. Vi satte även ihop de nya utemöblerna han köpt och vi blev sittandes där i flera timmar och njöt av solen! Sen på kvällen åkte jag o Lovisa in till Torsby och kollade fotboll innan jag fick agera chaffis åt några tjejer! Japp, nu vet jag raggar-rundan i Sunne också haha. Det var inte jättehemskt att vara chaffis faktiskt, men med en bil som man inte var van med och att behöva köra på ett ställe man inte är så känd vid var ju lite ansträngande haha. Sent blev det också, halv fem kom jag i säng...

Igår blev det hellugnt. Hade tänkt dra ut och cruisa men jag var så trött och kände mig allmänt ledsen haha, så jag blev hemma. Mamma, jag och Per hamnade i soffan istället framför en film :-) idag har vi suttit ute och njutit av solen och det fantastiska vädret. Och nu kollas det hockey! 

Valborg


Valborg har nu firats, och jag som trodde det omöjligt kunde bli värre än vad det var förra året hade extremt fel! Nä usch, det var ingen bra kväll verkligen. När jag kom hem vid halv tre så sprutade tårarna överallt och jag visste inte var jag skulle ta vägen för jag var så ledsen och besviken. Men två timmar senare var allt löst och jag var glad igen och fick efter många om och men sova bredvid den bästa jag vet. Men jag tror att det får bli några lugna helger nu framöver faktiskt, haha. Att bara få va hemma och mysa och inte bråka är faktiskt det jag föredrar just nu.

Hur som helst! Måndag idag. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har varit i skolan idag. Hade endast två lektioner, plus att jag varit förkyld hela helgen och jag kände bara att nej, jag orkar inte. Nu under kvällen kom jag och Lovisa ut ur huset en sväng dock och vi tog en biltur in till centrum. Vi hade tänkt kolla fotboll men det var för kallt ute så vi struntade i det haha. Men det var mysigt att bara köra runt ändå. Sån frihet med körkort alltså!