Fullt upp hela dagen


Hallå på er! Alltså det är knappt så att ord kan beskriva hur trött jag är just nu, haha. Har jobbat hela dagen och så fort jag kom hem åkte jag och mamma till mormor där vi blev bjudna på mat. Därefter åkte vi in till centrum för att handla och sen hem med varorna för att sedan åka och plocka blommor! Blev en ganska lång tur då vi även hälsade på mammas kompis som bodde längs vägen. Har även sovit jäkligt dåligt inatt. Vaknade vid två inatt och började hosta och hungrig var jag och varmt var det också. Hade en sovandes kille bredvid mig också som bara flyttade efter mig så fort jag försökte flytta på mig för att få lite space för mig själv så att det inte skulle bli så varmt, haha. Inte lätt alltså!

Nu sitter jag iallafall och inväntar fotbollen. Känns ju dock som jag kommer att somna vilken sekund som helst, men en liten stund ska jag försöka hålla mig vaken. Imorgon börjar jag 10.30 så det ska bli skönt med lite sovmorgon. Hopps ni haft en bra dag! 

20/6-2016


Idag har varit en dag som jag inte riktigt haft en ledig stund, förens nu. Har jobbat från 07.30-16.00 och sedan så när jag slutat åkte jag först och tankade bilen innan jag åkte och hämtade livisa så hon fick följa med hem till mig en sväng för en massa snack. Och planering. Funderar en massa angående kommande helger! Ska man ut på midsommar? Vara chaufför istället kanske? Är det verkligen en bra idé att åka till Höljes nästa helg och festa en hel helg o bo i husvagn? Ja, en massa funderingar helt enkelt haha. Men, det ordnar sig nog till slut!

I vilket fall som helst så är jag nu hur trött som helst och ska ta och lägga mig i sängen och kolla på orange is the New black (ny säsong!!) och inte bli alltför sen i säng. Imorgon är jag dock ledig så då ska jag försöka unna mig en lång sovmorgon. Förresten, någon mer än jag som blir hel-deppig av vädret just nu? Regn och dimma och inte direkt någon sommarvärme, precis som en höstdag ungefär! 

Söndag 19/6-2016


Ojoj, dagarna bara springer förbi och jag har en blogg som står helt tom. Hehe lätt hänt! Jag har iallafall gått på sommarlov, vilket självklart är skönt, men så mycket till lov blir det väl inte direkt. Det enda som står på schemat är JOBB. Jobbar mån-fredag hela lovet, men det ska nog gå bra det med! Skönt att veta att man iallafall är ledig om helgerna. Lite stressigt har det ju dock varit nu såhär i början, så himla mycket att hålla koll på och mycket som man måste lära sig på jobbet. Men det blir ju med all säkerhet lättare efter som. 

Annars har jag inte mycket spännande att komma med. Jag är glad över att det är sommar, och något jag är ännu gladare över är det faktum att jag till sist, efter mycket slit, lyckades få godkänt i matte2b. Trodde det var omöjligt där ett tag, men nu är jag såå nöjd. Jag är också så himla kär (hihi) och jag är ser så mycket fram emot allt som denna sommar förhoppningsvis har att erbjuda. Fest, god mat, utflykter, sol, drinkar i solnedgången och förhoppningvis en massa mer. Jag gillar livet ju nu💗💗