Been everywhere and back

 
Nu ska jag ta och sova. Kommer i säng lite tidigare än igår, då jag inte stängde ner datorn förens ungefär halv fyra.. Hade tänkt sova så fort jag la upp sista inlägget igår, men det blev inte riktigt så. Tiden går så extremt fort på natten. Men som sagt, ikväll blir det tidigare.
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på med. Vill göra något roligt, men vet inte vad? Så tråkigt här där jag bor. Finns på riktigt ingenting att göra.

31 mars 2013

 
Äggen jag målade igår
 
Ja nu är påsken över och påskmaten är slut. Ska alldeles strax åka iväg med familjen på nån föreställning av nåt slag. Blir säkert kul.
Förresten, är det nån som vet hur man läggen in bilder från mobilen (iPhone) till datorn? Jag har i sladden och gå in på rätt saker men när jag sedan trycker på DCIM så är det inget i mappen? Heeeelp. Får lite panik. Snart slut på minne. Jag som brukar va så teknisk ju. Varför kan jag inte det här lätta?? 

Sex and the city 2

 
Åh, kollade precis klart på Sex & the city 2 som gick på fyran. Hur bra är inte SATC filmerna? Hur bra som helst ju! Man kan nog se dom i princip hur många gånger som helst utan att tröttna. Man blir så glad för dom är sådär härligt roliga men även lite seriösa. Ja, en perfekt blandning.
 
Nu ska jag ta och sova. Det är ju så segt att kolla på film på fyran eftersom det är så sjukt mycket reklam och filmen slutar då oftast efter tolv. Men nu äntligen ska jag få lägga mig i min sköna säng. Haha. Godnatt ♥

Påskigt värre

   
 
Nu är jag hemma från påskfirandet jag är hur mätt som helst. Vilken tur, så jag inte kom hem hungrig menar jag. När jag kom hem bestämde jag mig för att måla ägg. Haha, blev väl sådär och ett av äggen gick sönder. Men det var lite små pyssligt och lugnande. Ni kan få bilder i nästa inlägg! Nu ska jag ta och lyssna på musik och dansa. Känner mig så glad just nu. Blir så glad av solen. Så tack solen för att du lyser.

GLAD PÅSK!

  
 
Glad påsk då!! Jag ska alldeles strax iväg och äta påsk-middag vid min mormor. Tänkte bara kika in och säga glad påsk. Annars har jag nog inte så mycket mer att säga. Tar kanske med kameran så ni kan få några bilder sen. Puss!

EASTER

 
Åh, blev helt sugen på att måla påskägg nu haha! Inte målat det på flera år ju. Påskgodis vill jag ha också. Gärna i ett påskägg haha. Ja, alla gillar påsk för det är en ursäkt till att äta godis. Även jag tänker så. Ska strax gå och måla naglarna i något påskigt tema. Borde göra påsk-design på muffinsen jag bakade förut också ju!

29 Mars 2013

 
När man väl har sovmorgon vaknar man såklart jättetidigt. Men jag klagar inte, man får ju ut mer av dagen! Ska alldeles strax ta med mig datorn ner och fixa ihop någon god frukost.  Om solen bestämmer sig för att kika fram idag så kanske det till och med blir att gå ut en sväng! Ska även försöka hinna med ett "träningspass" och senare ikväll kommer nog Lovisa hit.

Grattis Lovisa!

 
 
PÅSKLOV!!
Haha, ja ännu ett efterlängtat lov! (Eller iof, vilket lov är inte?) Har varit extremt trött hela dagen och det visade sig nu på kvällen. Somnade till och med på soffan en stund! Händer i princip aldrig. Så ska alldeles strax sova men ville bara skriva ett litet inlägg först. Förresten, idag fyller min allra bästa vän år. Världens bästa kompis är hon. Grattis Lovisa ♥ Tycker ni också kan ta och skriva grattis i en liten kommentar till henner nu. För det är hon så värd!
 

Lyckopiller

 
Idag är jag lycklig. Vet inte varför men just nu känner jag mig glad. Kanske är det för att jag spenderat eftermiddan med Lovisa. Hon är som ett lyckopiller. Och hon gör mig alltid glad. Imorgon är sista dagen innan lovet. Slutar tidigt och det känns bra. Allt rockar lite extra nu.

Got a feeling it's a wrap

 
 
Ännu en dag har passerat och det är endast två dagar kvar innan vi går på påsklov. Både imorgon och på torsdag har jag kortdag så det gör ju allting ännu bättre! Ska stra krypa ner under täcket och sova. Standard inlägg haha. Berätta kort om dagen, skriva att det snart är slut på veckan och att jag ska sova. Har inte tagit så mycket bilder den senaste tiden och då tappar jag inspiraionen till att blogga också haha... MEN somsagt, jag slutar tidigt imorgon. Så då ska jag hitta på nåt kul att fota.

Kickin' it

 
Har haft en riktigt rolig dag idag! Dansat hela dagen lång och nu har jag riktigt ont i benen. Ska ta och sova nu så jag är pigg och orkar dansa imorgon också. Ska sluta tjata ordet dans nu. Hakar upp mig på ord ibland. Iallafall, godnatt ♥

Sista veckan innan lov!

 
Haha, som ni kanske förstod så var det Lovisa som stod för förra inlägget. Haha, hon är så söt. För er som missat det har jag skrivit ett inlägg om henne också. Ni kan läsa det HÄR.
 
Nu ska jag sova. Imorgon börjar sista veckan innan påsklovet, vilket betyder danspalats! Så denna vecka kommer jag enbart dansa och har då alltså inga lektioner. Hur skönt?!

ÄLSKADE VÄN

Hej Linneas läsare!
 
Tänkte skriva om min fina Linnea. När jag ska beskriva Linnea för någon brukar jag säga att hon är som jag (lovisa) fast blygare. Hon är alltså underbar. De är vissa saker som skiljer oss åt, Linnea är otroligt envis och bra på att argumentera för at få sin vilja igenom. Linnea blir också väldigt besviken om något planerat inte sker. Hon är en av dom snyggaste människorna jag träffat, de har ni ju skådat själva. Ett yrke Linnea skulle va given för är PT eller coach av något slag eftersom hon är väldigt bra på att puscha, man får dåligt sammvete om man inte lyder. Hon lär mig saker om mig själv hela tiden. Linnea är väldigt kreativ både med smink och teckning. Haha hon kan dock inte måla älgar. Vi sitter ihop som magneter ungefär. Haha vi liksom lutar mot varandra när vi går och kommer på oss själva med att stå och hålla hand! Hon är min Maria och jag är hennes Mindy. Jag är hennes Pauly och hon är min Vinny. Eller tvärtom. Ihopklistrade är vad vi är.
 
Om jag vinner mycket pengar på lotto så skulle jag köpa alla Dr.martens som finns till dig. Så galet mycket älskar jag dig Linnea. Jag brukar inte vara såhär djup men jag har drukit mycket kaffe idag och är därför lite extra craycray.

Vill ha vår!

 
Några olika inspirations-bilder här på morgonen! Kan ju säga att jag längtar efter sommaren, eller iallafall våren, extremt mycket! Hoppas på att våren kan komma på riktigt snart. Trött på all snö och de kalla temperaturerna.

10

10 RANDOM FACTS ABOUT ME:
 
1. Är rädd för flugor och eld. Fin kontrast.
2. Har alltid strumpor på mig. Sover oftast med strumpor och har ofta sockor på också. Bra att va varm och fötterna ju.
3. Älskar att "experimentera" med smink. Prövar nya och olika sminkninar så fort jag får tid.
4. I höstas fick jag för mig att jag skulle färga mig mörkhårig. Ingen annan tyckte det var en bra idé så jag struntade i det.
5. Jag är verkligen ingen TV-tittare. Kollar i stort sett aldrig på TV. Föredrar dator istället.
6. Jag pratar engelska extremt ofta. Jag och Lovisa kan börja prata engelska bara sådär och sedan fortsätta hur länge som helst haha!
7. Typ varje morgon innan jag åker hemifrån måste jag springa upp på mitt rum en sista gång och kolla så jag verkligen stängde av plattången..
8. När någon säger att deras syskon eller mamma eller så har spy-sjuka blir jag jätterädd. Får typ panik och tvättar händerna hela tiden. Har lite spy-fobi om man säger så.
9. Jag åt inte en enda mjukglass förra sommaren. Så rolig är jag. Äter nästan aldrig glass.
10. I AM RUNNING OUT OF FACTS....
 

Frukost!

 
Har precis ätit en god frukost. Frallor, te, yoghurt och mer. Så nu är jag mätt och ska strax dra igång dagen på riktigt. Måste nog städa rummet idag, var ett tag sen sist och det märks. Solen skiner idag också så jag kanske går ut och fotar lite också. Puss!

Slalom

ahh saknar mitt "långa" hår!!
 
Förlåt för kass bloggning! Har varit upptagen med andra saker och inte haft tid, men nu är det helg! Igår åkte jag slalom och det gick helt okej. Kul var det också så jag skulle absolut kunna tänka mig att åka igen!
 
Lovar bättre bloggning imorgon. Nu -> Sova.

Hot chocolate

Gjorde en sån god varm choklad häromdagen. Blir ju inte lite sugen av att kolla på dessa bilder... haha
 
Hade nyss flug-jakt med syrran haha! Hörde att det var en fluga i mitt rum och fick halvt panik. Jag är nämligen hur rädd som helst för flygor och tycker dom är hur äckliga som helst. Vi fick tillslut ut flugan och jag sitter nu nöjd i sängen och ska strax sova. Imorgon är det onsdag. LOVE IT. Gillar nästan onsdagar mer än lördagar. Nästan.

SUMMEROUTFITS

SUMMER
 

Satte snabbt ihop ett litet collage på olika sommar-outfits. Vill ha sommar NU. Skulle inte bli helt ledsen om någon gav mig sakerna i collaget heller.. Dream on, haha! Vem mer är sugen på sommar än jag?

SUNDAY

 
 Denna söndag har varit så slapp som en söndag kan bli. Har suttit i pyamas hela dagen och kollat igenom första säsongen av Snooki & Jwoww. Haha, serienörd som jag är. Nu sitter jag i min säng hemma hos pappa och ska strax sova. Imorgon är det ny vecka som gäller och på torsdag ska jag göra något som jag inte gjort på flera år. Ja, vi får se hur det går... Godnatt ♥ 

Awesome

/Tröja:Cubus/Skor:H&M/Läppstift:MAC Diva/
 
Piffade upp dagens outfit med ett rött läppstift idag. Lite roligt med färg på läpparna tycker jag!
Iallafall, idag var det marknad här i byn och jag var självklart där en sväng. Fick med några småsaker hem, några salvor och så. Har ikväll kollat på Fångarna på fortet och började även kolla på en film men filmen var tråkig och jag var trött så jag bestämde mig för att gå och lägga mig istället. Godnatt!

PROV PROV PROV

 
Har haft fullt upp med att plugga på prov denna vecka. Tre stycken prov har jag haft och idag hade jag svenska och franska. Gick halvbra på båda men tror det gick snäppet sämre på franskan ändå.
 
Lovisa följde med mig hem idag och vi hade himla kul. Skrattade så tårarna rann haha! Så härligt att bara kunna vara sig själv och ingen som dömer, eftersom vi båda är som vi är. Kollade nyss ett avsnitt av jersey shore med syrran och nu ska jag sova. Hur trött som helst. Godnatt!

Läxor och pll

 
Är så trött just nu. Gjort läxor sen jag kom hem och så sprang jag på bandet förut. Kollade nyss på senaste pll avnittet också. Så spännande! Kan knappt vänta tills nästa avsnitt, vilket sorgligt nog är sista för säsongen. Hur ska jag klara mig fram till juni? Haha, stora problem man har.
 
Nu blir det att sova. Gör ett nytt försök imorgon med att ha pluggdag  med Lovisa. Blev inget i tisdags så nu hoppas jag det blir imorgon.

Underestimated

 
Bra dag i skolan idag och imorgon ska jag äta nudlar när jag slutat. Haha, såna idéer vi får ibland.
Nu blir det en dusch och sedan plugga lite svenska och SO. Tre prov denhär veckan och det suger.
 

Staying up looking down

 
Var i skolan idag och sen åkte jag och fixa inlägg till skorna. Eller vad det var. haha, har så bra koll på allt.
 
Kollat top model ikväll och nu är det dags att sova. Kanske drar med mig Lovisa hem imorgon efter skolan så vi ska plugga lite. Brukar gå bättre om man är två och om man har lite plugg-godis. Så det får vi se till att fixa!

Push Play

/Byxor:gina/tisha:Gina/Huvtröja:Lindex/Converse/
 
Solen skiner även idag så jag inviger conversen. Ska snart iväg och kolla på ukm. Syrran och några kompisar ska vara med och uppträda, så det ska bli kul!
 

Mönstermania

 
Är helt kär i mönster för tillfället och även kär i Nicki Minaj läppstift för MAC. Hur coolt?! Något annat jag vill ha är ett par snygga klackar från jeffrey campbell och tröja och jeansskjorta från trophop.

BLINDED BY THE SUN

Tröja: H&M/Jeans:Dr.Denim/Skor:H&M/Mössa:Old/

FRIDAY

Glad och sned var jag idag!
 
Det är fredag, solen lyser och ikväll kommer Lovisa hit. Kan det bli bättre? Nej, har svårt att tro det faktiskt. Haft en rolig dag i skolan också. Great!

Lost

 
Orkar inte med vissa saker nu. Humöret gick från toppen till botten. Oh well, får fixa detdär snart.
Ska sätta mig med läxor också. Kommer kugga på provet imorgon men jag kan inte lära mig alla dom där orden. Omöjligt säger jag bara.

HOMEWORKS

 
Har suttit i flera timmar och läst läxor. Hur mycket har jag lärt mig? Inte alls mycket faktiskt. Så nu får det vara bra med läxor idag. Sängen kallar på mig och har gjort i några timmar nu. Extremt trött. Har gjort läxor och andra saker så jag inte ens hunnit se på senaste pll avsnittet. Hemskt haha.

Knit nails

 
Sover hos pappa inatt med. Jag är snäll och håller min syster sällskap här så hon slipper vara ensam haha. Nej men det är ganska mysigt här faktiskt.
 
Imorgon är det onsdag. Älskar onsdagar, slutat tidigt och har rätt sköna lektioner. Ska dock göra läxor så fort jag kommer hem egentligen. Men vi får väl se hur det går..
 
 
 

At dad's

 
Hade faktiskt riktigt kul i skolan idag. Var kul att träffa folk man inte sett under lovet och jag har skrattat en hel del. Just nu befinner mig jag och Josefin hemma hos pappa. Ska spendera natten här nämligen. Får väl se hur det går haha, kudden är säkert för opuffig och det är säkert för kallt i rummet. Nejdå, det ska nog gå bra.

Tråkig dag.

 
Det här har nog varit tråkigaste dagen på länge. Men ska ta och göra mig en smoothie strax och läsa lite tror jag. Jag läser knappt någonting nu för tiden. Förr älskade jag att läsa haha. Enda böckerna jag faktiskt gillar och tar mig tid till att läsa nu är Elsas mode triologin och beauty-böcker. Jaja, bättre än inget kanske.
 

TREDJE MARS

 
 
Idag är sista dagen av lovet, vilket käns extremt tråkigt. Imorgon drar skolan igång i några veckor, men sen är det ju dags för påsklov. Tur att loven inte är för långt ifrån varandra!
 
Idag har jag kollar på skidåkning och städat lite i rummet. Ganska tråkig dag, men det finns inte så mycket att göra direkt. Hoppas ni har en roligare dag iallafall!
 

I was fiine before you walked into my life

/Tröja: Gina/Byxor: Dr. denim/Skor:H&M/
 
Idag hade jag på mig mina nya skor från H&M. Snygga tycker jag dom är och ännu snyggare med sockor som sticker upp ovanför skon. Kostade inte heller så mycker vilket är grymt!
 
Har varit borta vid pappa mest hela dan och "hjälpt till" där. Inte för att jag är till så mycket hjälp men bäddade sängen min gjorde jag iallafall. Och kokade kaffe.

You can't fly and never come down

 
Jag sitter nu nydushad och håller på och sminkar mig. Spelar lite Justin Bieber också. Gillar faktiskt hans nya akustiska album, haha. Ska ta och bestämma vad för kläder jag ska ha på mig och sedan kanske jag går ut och tar några outfit-bilder. Men det blåser nåt så förfärligt så vi får se. Puss!

FEBRUARY

 
Februari är redan över och våren och sommaren kommer närmare och närmare. Februari månad har varit en helt okej månad. I början av månaden hade jag långt hår som jag sedan klippte av mig. Hade kul med några vänner, fick hem nya converse, bakade muffins, blev galen i nitar och åkte skidor.

WANT SUMMER