Ny blogg!

Har börjat blogga på nouw nu, så nu får ni följa mig där istället! :)

http://nouw.com/linneakullberg

Haha och sorry för att texten på den nya bloggen är så ljusgrå som den är. Försökt fixa flera gånger och ändrat till svart och sparat och publicerat, men det blir ändå grått.. Någon expert som vet hur jag ska fixa detta??


Jobb och Östersund

Hej allesammans! Jag har insett att sommaren snart är slut, och att den sprang iväg fortare än vad jag hann med. Jag har inte njutit av värmen, för de dagar då det varit varmast har jag jobbat, jobbat och jobbat. Varenda dag. Och nu när jag inser att den riktiga sommarvärmen antagligen är borta för i år, så blir jag nästan lite ledsen. Är det verkligen redan dags för regn och kyla?? Fy, hösten är mysig, men lite lite värmande sol hoppas jag den kan bjuda på.

Hur som helst! Var har jag hållit hus då? Jo, på jobbet. Men i helgen har jag faktiskt befunnit mig i Östersund. Fredag-måndag var jag i Östersund med mamma, mormor och Per. Mamma skulle på kusinträff och det var kul att få träffa lite släktingar där uppifrån också, som man inte ser så ofta. Det var en jättetrevlig tripp och framför allt välbehövlig. Jag behövde komma bort lite från den här hålan jag vanligtvis befinner mig i. Få umgås lite extra med min pojkvän och reda ut en massa skit som varit tidigare under veckan. Nu är jag redo för mina sista jobbpass! Jobbar fram till fredag och sedan jobbar jag måndag o tisdag nästa vecka. Jag får ju iallafall en sommarlovsdag innan skolan börjar på torsdag igen :-)