25 november 2015



Efter skolan igår när jag kommit hem så käkade jag mat, tog ett bad och packade väskan innan jag drog in till Torsby för att sova där hos en vän. Vi drack kaffe, kollade äntligen hemma, pratade och avslutade kvällen med att kolla lite fotboll till och med haha. Att dricka kaffe på kvällen kanske inte är bästa idén dock, då jag hade så svårt för att somna sen på natten, sista gången jag kollade klockan var den strax efter två.. Men det var bara att stiga upp när klockan ringde vid sex imorse ändå! 

I skolan hade jag idag endast två lektioner så när jag slutat vid halv elva så hämtade syrran upp mig och Lovisa så drog vi hem till Josse och tanken var att vi skulle julbaka. Men vi alla var extremt trötta att det inte blev mycket gjort, fast Josefin fick till sist till några lusse-bollar iallafall. Det var hur som helst trevligt att vara där några timmar.
Nu är jag åter hemma och jag ska faktiskt strax ta och försöka sova, vilket nog inte kommer bli några problem alls med tanke på hur trött jag är! 

Söndag 22 november


Skulle nog kunna summera den här helgen som en känslomässig berg och dalbana ungefär. Gått från jätteglad, till ledsen och sen till riktigt arg och uppgiven och till sist glad igen och faktiskt så avslutades gårkvällen riktigt bra då jag och Lovisa skrattade så tårarna sprutade. Ja, helt klart en speciell helg. Hade planerat att baka pepparkakor och mysa men saker blir inte alltid som man tänkt sig.. Men har väl kanske bara mig själv att skylla också.

Idag har det däremot varit en bättre dag och jag har försökt rett ut problem och även varit och övningskört en hel del. Nu har jag däremot landat i sängen och kollar på New Girl och strax ska jag ta mig ett bad. Att känna sig pigg och må bra på söndagar är guld värt då man faktiskt kan få något gjort under dagen då. Imorgon är det måndag, och det ser ut att bli en rätt intensiv vecka det här! Hoppas det blir en riktigt grym vecka också. 

Kass bloggning


Jag heter Linnea och jag är kass på att blogga.. Ja, lite så känner jag. Har inte blivit av att jag bloggat på bra länge, men så kan det bli ibland.

Det är hur som helst söndag kväll och jag är hur trött och slö som helst. Att förbereda sig inför en ny skolvecka är rätt svårt när man sovit bort mest hela dagen och jag tycker vi kan ta ännu en ledig dag imorgon haha. Igår blev det iallafall en liten drinkkväll (med fotboll på teven!!) hemma hos syrran och Oscar, vilket var väldigt kul och trevligt. Egentligen var väl planen att inte dra ut, utan att stanna där hela kvällen, men det slutade med att vi alla tog oss in till centrum ändå, så där drog vi runt några timmar. Jag och Lovisa följde sen med hem till P på efterfest (standard) med ett litet gäng. Kom i säng alldeles för sent dock så det fick man ju betala för idag som sagt haha.

Ledig måndag = plugg


Alltså jag tror ingen kan förstå min lycka just nu, jag har nämligen äntligen fått mig en ny telefon. Materiell lycka till 100%, men att ha levt med en telefon som stundvis inte fungerat har varit jobbigt faktiskt haha. Så nu äntligen behöver jag inte stressa över det iallafall!

Helgen har inte bestått utav mycket annars. Jag hade egentligen tänkt att gårdagen och även den här lediga måndagen skulle gå till plugg, men då jag sov borta lördag till söndag och igår inte kom hem förens på eftermiddagen och var sjukt trött då, så blev det inte mycket gjort. Men idag får hela dagen gå åt till plugg, mer exakt franskaplugg. Har nationellt prov i det imorgon och det känns ju sådär.. Men det ska iallafall bli skönt när provet är gjort! 

Halloween-firande


Halloween är nu firat och även om jag endast lyckades mig ut på fredagen så tycker jag det blev en toppenhelg! Vi var i fredags hos Julia som ställt till med halloween-fest. Dem allra flesta var utklädda vilket alltid är kul och jag själv var där utklädd som polis haha. Mycket bra och härligt folk där så även om bästa vapendragaren Lovisa var sjuk och inte kunde bli med så hade jag det jättekul! Jag drog från festen rätt tidigt dock, runt ett redan, men jag kände att det räckte med fest då helt enkelt. Då P skulle skjutsa mig hem så tyckte jag (av någon anledning) att det var lika bra att följa med dit ist så det gjorde jag haha.. Igår blev jag hemskjutsad vid tolv och resten av dagen och kvällen spenderades på soffan.

Idag är sista höstlovsdagen och det gör lite ont i hjärtat faktiskt. Tycker lovet gick alldeles alldeles för fort. Jag ska försöka sätta mig o plugga lite matte nu iallafall och sedan får vi se om dagen har något annat att erbjuda!