Måndag 28/10

Underbara höstov! Måndagar brukar vanligtvis vara värsta dagen på veckan, men inte denhär veckan! Idag har jag och Josefin karvat ur en pumpa, och till och med rostat kärnorna! Sen fick det bli lite hemma-träning och nu ikväll har kusinerna varit här och häslat på en sväng.
Nu blir det kvälls-mys framför TV:n!

Fredag 26/10

Hade en jättebra kväll igår med härliga vänner! Först drog vi till kinarestaurangen och sedan gick vi hem till Emilia och skrattade och åt massa gott. Hade så kul så jag glömde ta bilder, så jag snodde bilden från Emilia (<--- klickaaa) faktiskt! Får väl hoppas det är okej så hon inte slår mig. Haha.
Idag har jag absolut ingenting att göra vilket är himla tråkigt. Så om ni har några bra förslag på vad jag borde göra så hit me!!
 

Torsdag 24/10

Fredag imorgon vilket betyder höstlov! Ska bli så sjukt härligt att inte behöva tänka på skola på en vecka. Men först fredag som sagt. Slutar vid tre och då blir det att dra hem en sväng och på kvällen väntas mat vid kinan med vänner och lite andra roligheter. Blir nog en perfekt start på lovet! ♥

Onsdag

Idag har det varit riktigt grått och kallt ute. Lite snö kunde man skymta komma ner från himlen till och med. Inte än, snälla! 
Torsdag imorgon iallafall, veckan har gått fort! Ska försöka göra något roligt till helgen, men vi får se. Har inte så himla mycket att blogga om egenltigen men ville bara kika in och skriva lite! Nu: Tv!
 
 
 

Söndag

Söndag ♥ 
Ja söndagar är faktiskt inte så dumma ändå. Att ha en dag i veckan då man bara kan slappa, ta hand om sig själv och göra vad man vill är ju ganska perfekt ändå. Har mest kollat på film idag och druckit te. Nu har jag tagit ett bad och ska ta och måla naglarna. Förbereda sig inför ny skolvecka!

Perks of being a wallflower

En film som jag verkligen skulle rekommendera är "Perks of being a wallflower" Så himla bra film verkligen.
Jag har ju också läst boken, vilket jag gjorde i somras. I Spanien till och med. Och den var så bra. Så det spelar egentligen ingen roll om man läser boken eller ser filmen, men självklart händer det mer i boken och det är mer detaljer.
Men back to the movie. Det är ju en ungdomsfilm, men ingen såndär "typisk" ungdomsfilm. Den här är mycket mer djup och mer seriös. Och på något sätt är den ju sorglig också, man ser hur en person är rädd för att börja high school, vara rädd och blyg, ledas in på fel vägar och slutar... ja jag vet inte hur jag ska skriva utan att avslöja allt haha! Läs boken eller se filmen själv helt enkelt! Det är så värt det. Och att fantastiska Emma watson är med gör ju inte saken mindre bra!

Old picture

Musik, powernaps och film kan beskriva både gårdagens och dagens eftermiddag. Förmiddag kan ni ju räkna ut - skola. Har dock inte haft en riktig dag än denna vecka. Temadagar och företagsmässa (?) har det varit. Bättre än skola iallafall. 
Imorse kände jag lite ont i halsen, men tänkte inte mer på det, men under dagen har det endast blivit värre. Inte sådär jättemycket men nog så man liksom känner "meeen c'mon, sluta" Haha, bra beskrivning!
Nu: film och kvällsmaaat ♥
 

Home sweet home

Hemma efter Stockholm. Och vilken helg det blev! Helt sjukt hur mycket som kan gå fel på en helg ju? Redan när tåget från Torsby till Karlstad blir ersatt med tåg inser jag att helgen kommer bli helt knas. Men har haft himla kul ändå och längtar redan efter nästa Stockholmsresa!
Konserten då? GRYM!! Förutom faktumet att vi kom dit sent (men fick ändå bra platser!) och att jag var sjuukt törstig hela tiden och kändes ibland som jag skulle svimma. Men själva konserten var hur bra som helst. Vill igen typ. Haha.
Men jag har inte tagit en enda bild med kameran. Inte en enda. Tog några mobilbilder under resan men har fler bilder på en rulltrappa än vad jag har av konserten liksom. Så rolig är jag. 

STOCKHOLM IMORGON

Imorgon är det äntligen dags! Stockholm juuu! Ska bli så himla kul verkligen. Massa sopping (eller nej, shoppingförbud var det ju..) fikor, nice mat på resturang (ja jag ser mest fram emot maten) och konsert ju!
Jag kommer nog inte ta med datorn så kommer inte blogga antagligen, men kanske får bli någon mobilblogg. Kameran är självklart med iallafall.