HAIR

 
 
Tror jag kommer somna vilken sekund som helst. Sittandes. Haha, är hur trött som helst idag med. Måste vara tråkigt att höra på hur trött jag är hela tiden, men det är så det är helt enkelt. Men ska alldeles strax gå och duscha och sen ska jag gå direkt till sängen så jag kanske somnar lite tidigare ikväll än vad jag gjort tidigare denna vecka.

Finally

 
Skola, handlade smink, hem, läxor, Tv. Ja, detta kan beskriva min dag. Idag var äntligen min kompis frisk och i skolan. Fick prata av mig lite och även ha en hel del skrattattacker. Bästa tjejen det.
 
Nu blir det sängen! ♥
 

TIRED

 
Nu ska jag äntlgen ta och sova. Vet inte hur jag ska klara av att gå upp sex hela veckan. Är trött av för lite sömn och är också redan skoltrött. Bara en massa läxor och prov. Men har nog kanske ett roligt paket som kommer vänta här hemma på mig medans jag är i skolan, vilket känns bra. Bra att ha något att se fram emot helt enkelt!
 
Nä, nu tar jag och stänger ner datorn för idag. Godnatt ♥

COFFEE

 
Kom hem från skolan för någon timme sedan och nu sitter jag här och dricker kaffe. Försöker att bli lite pigg eftersom att jag är otroligt trött, men ska hinna med att göra läxor och även ta en dusch innan jag sover. Ingen lugn stund här inte! Men lika bra att börja träna på läxor och prov i tid så man inte sitter där kvällen före och pluggar långt in på natten. Effektiv är vad jag ska bli i år.

SNOW OUTFIT

 
 
 
 
 
 
/Tröja Gina Tricot/ Byxor Gina Tricot/ Skor Skopunkten/  Mobilskal Fyndiq/

MORNING

 
Idag började jag dagen med sovmorgon och sedan frallor till frukost. Snart ska jag ta tag i det där med att städa rummet, men kanske går ut och tar några outfit--bilder först. Får se helt enkelt!

Imorgon är det måndag förresten.. Söndagar och måndagar är de värsta dagarna på hela veckan. Det enda man tänker på på söndagen är att "imorgon är det skola". Fast det är bara att hålla ut, snart är det dags för sportlov!

SLEEPY

 
Avslutade precis dagen med ett par avsnitt av jersey shore. Bästa sättet att sluta dagen, helt klart! Nu är jag hur trött som helst och ska alldeles strax sova.
 
Imorgon har jag ingenting speciellt att göra. Inga läxor (vad jag vet haha..) så det känns riktigt skönt. Ska kanske ta och städa lite i rummet i och för sig men annars har jag ingen aning om vad jag ska göra.

NEW

 
Som ni nog kan se så fick min blogg idag åka på en stor förändring! Var trött på alla blommor så det fick bli helgrått istället! Stilrent och rätt snyggt tycker jag faktiskt. Headern är dock bara tillfällig, hade ingen bättre bild helt enkelt. Får se hur länge jag står ut med allt det gråa, känns som att jag kommer tröttna rätt fort nu när våren börjar på att smyga sig på (hoppas jag iallafall) men hoppas på att inte behöva ändra på ett tag. Har suttit flera timmar och jobbat på detta, men ändå är det inte helt perfekt haha!

Men vad tycker ni då?

OUTFIT #1


Såhär såg jag ut idag, ifall ni undra. Vet att bilderna verkligen inte är så bra men det hinner bli så himla mörkt innan jag hiner ut och ta kort. Speciellt om jag tar bussen hem, då kommer jag hem ca. kvart i fem. Vill ha sommar nu.

#OBSESSED

Skal från fyndiq.se och H&M
 
Tänkte bara säga att jag är lite kär i nitar just nu. Flera nya skal fulla med nitar och även ett paket på väg hem till mig med bara en massa nitar! Tänkte nämligen styla om lite saker i min garderob.. Ja, vi får väl se vad det blir!

Innebandy och rally

 
Har precis kommit hem från Vargnatta (en innebandy turnering som håller på långt in i natten) orkade dock inte stanna kvar ända tills finalen för jag kände mig alldeles för trött och jag vet att jag måste upp någorlunda i tid imorgon. För då är det nämligen dags för rally. Oh yes, jag ska titta på rally. Är dock inte så engagerad att jag åker långt för att få se en skymt av bilarna, det går nämligen precis utanför mitt hus. Så imorgon blir det att stå ute, kommer dock frysa ihjäl eftersom det är så kallt ute!

Men ska ta och äta upp min nattamat här (haha kände mig lite hungrig när jag kom hem) och sen ska jag ta och sova. Godnatt ♥

SÖNDAG

 
Hej! Har inte bloggat så bra de senaste dagarna, men har inte så speciellt mycket att blogga om så det är nog lika bra att låta bloggen vila lite undertiden. Men tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg innan jag lägger mig. Imorgon är det dags för skola igen. Har egentligen sovmorgon, men åker iväg tidigt till skolan ändå haha. Tar nog en kaffe i cafeterian med några kompisar istället för att sova en timme extra.
 
Nu ska jag sova. Var ute en halvtimma idag, sen körde jag en timmes träning typ. Så jag är faktiskt trött. Godnatt! ♥

SMINK

 
Medans jag är i skolan och jobbar hårt så tänkte jag att ni som inte är i skolan eller inte jobbar lika hårt kunde få läsa om vad för smink jag använder vardagligen. Kanske inte så jätte intressant men tänkte det kunde vara kul ändå!
Dock använder jag inte detta varenda dag. Ibland skippar jag bb-cream och kör bara på puder och ibland skippar jag även eyeliner. Men ja, ni fattar nog haha!
(och ja jag vet hur eyeliner stavas. Missade bara ett e i första bilden.)

Last day

 
 
Jag sitter redan i sängen och är redo för att sova. I tid är vad jag är, men jag har tänkt att kolla på någon film och läsa lite bloggar innan jag sover. Började kolla på filmen "Djävulen bär prada" häromnatten när jag inte kunde somna, så jag tror jag ska kolla klart den. Bästa filmen ju typ!
 
Imorgon börjar ju skolan då. Klockan är ställd på 05.50. Hm, vi får väl se hur pigg jag känner mig då.. Har iallafall tänkt att ta tag i skolan nu på riktigt. Vet att alla säger så, men lite mainstream får man väl va ändå. Ska verkligen göra mitt bästa, vilket jag inte riktigt gjort förr på vissa uppgifter. Tycker jag en uppgift är tråkig händer det lätt att jag mer eller mindre struntar i den. Men nu får det va slut på sånt helt enkelt.
 
 

Birthday

stackars Roxy som kom in helt sårig i hela ansiktet häromdagen. Nu ser han dock betydlgt bätte ut haha!
 
Jag har haft en jättebra födelsedag idag! Ännu bättre var det att dom flesta börjar skolan idag, men jag börjar inte förens på torsdag. Vaknade idag av att mamma och Josefin kom in i mitt rum och sjöng "Ja må hon leva" och hade med sig både kaffe och smörgås. Även paket hade dem med. Fick ett armband och en bok. Blev överraskad faktiskt, för jag hade verkligen inte trott att jag skulle få ett armband. Men boken hade jag mina aningar om.
 
Kom ju över några släktingar också och så blev det kaffe och tårta. Ikväll åkte jag, Josefin och mamma och  köpte kina-mat. Var över ett år sen jag åt det senast haha...

New pyjamas

 
Var i Karlstad idag med min mor och min mormor. Tog även med mig min fina vän Lovisa dit. 
Började med att kolla lite inne i stan. Fikade i en timme, kollade i mer affärer, handlade ljus på Åhlens och sen drog vi in till IKEA. Handlade hylla, förvaringslådor, mer ljus och andra bra saker. Åkte in till Bergvik för att kolla i alla klädaffärer igen. Kollade på skor men kom hem utan skor och utan ett endaste klädesplagg! Har nog aldrig hänt tidigare. Men allt såg snett och knepigt ut på mig idag. Fick iallafall med lite smink och ansiktsmasker hem.
 
Hemma fick jag öppna ett paket (fyller år imorgon juu) och där i låg världens mysigaste pyjamasbyxor. No joke, alltså dom är verkligen hur mjuka som helst. Röda är dom också, kan det bli bättre?
Men nu ska jag ta och sova. Imorgon kommer det lite släktingar hit för att äta tårta och fira mig. 
Nä, nu ska jag ta och sova! Godnatt och sov gott så skriver jag förhoppningsvis imorgon också!

SHELF

 
Gillar min nya hylla som fick komma upp på väggen igår! Jättebra att förvara smycken på och andra fina saker!

Life

 
 
Bloggen har varit orörd i flera dagar nu. Sorry, men livet kom emellan. Eh, vilket liv? Nej för inte har jag gjort mycket de senaste dagarna. Kan ju sammanfatta lite. Jag har varit vaken länge, tidigaste jag somnat är vid tre, varit ute och fotat, kollat på JVM hockey. Ätit rätt onyttigt, beställt en videokamera (haha oops..!) städa och organisera rummet och även kommit på att min födelsedag är om 2 dagar. Där ser man!
 
Håller på att redigera lite bilder och videos nu. Trevligt. Imorgon drar jag iväg till Kalstad och shoppar muggar och kläder. BRA SAKER ATT HANDLA.