Något att se fram emot..


Beep-test och pizza

 
Tjaa!
 
Det har gått över en vecka sen jag sist bloggade, oopsie... Busy woman ya know. Eller inte.
Men hursomhelst så tänkte jag fortsätta i samma spå som förra gången och klaga lite nu med. Idag sprang vi beep-test på gympan. Jag är inte nöjd alls över resultatet. Men jag orkade bara inte mer! Jag blev helt torr i munnen och halsen, och min fot bara gjorde jätteont. Trist. Efteråt fick jag hosta och ont i huvudet.
 
MEN!! Jag fick pizza när jag kom hem!! Eller typ låtsaspizza. Det var fryst pizza som man var tvungen att värma i micron, men ändå. Pizza som pizza.

Sentänkte jag klippa ihop en liten video på mitt rum för jag har spelat in några klipp. Men då är min kamera slut i batteri så jag kan inte lägga in filerna till datorn. KUL!!!!

At lest i can say I tried

 
Hej
 
Idag har varit en hemsk dag på alla sätt och vis. Jag har varit sur och bott som i min egna lilla bubbla och tänkt på allt mellan himmel och jord och glömt bort att jag ens lever. Knappt sagt ett ord. Gympa hade jag idag också, jag glömde mina gympaskor. Och vi skulle liksom springa allt vi kunde idag, jättebra!! Sen skulle jag kunna skriva somsåhär: och åhh vad jag älskar mina kompisar som står ut med mig när jag är sur!! Men ärligt talat, så står dom inte ut. Inte vissa iallafall. Då blir jag ju ännu surare.
Och när vi sedan slutade för dagen och min ena sko var borta så ville jag bara sätta mig ner och gråta. Men jag fann den tillslut och det var en himla tur. No way att jag hade gått utan skor.
 
Nu har jag gjort mitt första klaginlägg på min blogg. Det borde firas.
 

see heaven's got a plan for you



 
Tja!
 
Idag är det måndag. Jag hade hoppats på fredag, men måndag funkar väl det med antar jag. Skolan idag var JÄTTEROLIG! Jag lärde mig så himla mycket nytt!! Jag älskar skolan!!!
Åh jag orkar inte med mig själv. Jag blir alltid så oseriös. Så alltså, skolan var inte jätterolig idag och jag lärde mig inte jättemycket.

Min helg var däremot jätterolig. Lovisa sov hos mig och vi såg på två skräckfilmer. Vi skrek och skratta om vartannat! Hahah, filmerna var iallafall case 39 och Disturbia. Båda var bra och disturbia har jag sett minst 3 gånger redan. Lite tips sådär bara!
I lördags gjorde jag även en brun slinga i underhåret. Bara för att liksom, impulsiv som jag är!!! Nej men på riktigt. Det var välidgt impulsivt.

I try to run but I don't wanna ever leave


Hej!!
 
Idag är jag sjuk. På riktigt. Fick reda på att det var skoljogg idag. Det hade jag seriöst ingen aning om. Så ni inte tror jag skolkar. För jag gör inte det. Jag är förkyld. Så nu har vi rett ut det.
 
Så idag har jag legat i soffan hela tiden. Och det känns som klockan borde vara fem men tydligen är den bara tjugo i tre.
Jag känner mig JÄTTE INSPIRERAD IDAG. Vart kom det ifrån liksom?! Vill byta hårfärg och shoppa en ny garderob med nya kläder i (fattar mig inte på folk som ba jag vill köpa en ny garderob. Ska dom ha nya kläder då eller inte?) Det vill jag JÄTTEGÄRNA. Som Lovisa sa: "Jag vill leva ett weheartit-liv." Jag vill det på riktigt.

Jaja. Nu ska jag nog kolla lite mer TV och småsova. Hejdå!

crazy

Vilken början jag haft på denna vecka!
Jag började veckan med en jättemega lång dag i skolan. När jag kom hem satte jag mig och gjorde matte i flera timmar. Gjorde hela fytio tal. Det brukar ta en vecka för mig att göra det vanligtvit! Var himla duktig då.
 
Igår försov jag mig en timma och hade tjugo minuter på mig att göra mig iordning. Tro det eller ej, men jag hann med bussen.
 
Idag vaknae jag av att jag fått jättemega (nytt favvo-ord) ont i halsen. Men inget stoppar mig så jag gick sjölvklart till skolan. Och så tog jag skolkort idag. Haha, vill nog inte ens vet hur det blev.. Men slutade vid ett iallafall. Så jag kom hem tidigt!!
 
Nu ska jag kolla bloggar och koka te!
 

Sweden's free as their hair


Olika bilder från konserten hittade på google!
 
HEEEEJ ALLIHOPPA!!!
 
Jag har haft en toppenhelg verkligen! Kan bara klaga på vädret som verkligen sög. Det regnade precis hela tiden.
Tänkte berätta lite om min stockholmshelg nu. Here we go:
 
Vi kom fram vid typ tre i torsdags och då drog vi in till stan på direkten! Vi shoppade lite och kollade lite haha.
Så vbi spenaderade hela eftermiddagen där.
 
På fredagen blev det mera shopping för mig. Jag och mamma åkte in till Skärholmen medans de andra som var med stod och köade hela dagen efter som vi skulle på Lady Gaga konsert! Sen drog vi till husvagnen och fixad oss och bytte om innan vi tog tunnelbanan till globen! Konserten var helt GRYM! Gaga levereade om man säger så. Kom på mig själv några gånger med att sitta och gapa. (Har lite bilder därifrån som ni kan få se nån gång)
 
På lördagen åkte vi till Skärholmen igen för ännu mera shopping! Men vi stannade inte så länge utan vi åkte till Naturhistoiska muséet och kolla på bio. Värsta 3D bion. Blev till och med lite rädd ibland.
På kvällen åt vi mat vid Jensens bøfhus. Var nog den roligaste middagen i hela mitt liv. (Lovisa jag ska berätta om den när vi ses!!! Du får påminna mig) Sen gick vi även runt lite i Gamla stan. Så mysigt!!
 
Och idag åkte vi hem tidigt på morgonen och kom hem vid kanske halv tre. Och har sedan dess packat ur husvagnen och slappat lite!
 
Förstår om ni inte orkade läsa allt. Men nu ska jag äta lite. HEJDÅ! ♥