Lördag 28/2 2015

Det här lovet bara rusar ju förbi! Men nu när jag tänker tillbaks på lovet har jag ändå hunnit med en hel del. Jag har hunnit umgåtts med fina vänner, pluggat, sett på ovanligt mycket skidåkning och även serier. Ikväll drar jag och Lovisa hem till Emilia på lite lördagsmys. Tror vi har en hel del att prata om nu.. Haha. Men innan dess ska jag hinna med att plugga lite franska och så borde jag dammsuga i mitt rum också.

Slapp tisdag

 
Det har varit en ganska ohändelserik tisdag idag. Jag har inte gjort något speciellt alls. Mest bara slappat runt här hemma, lyssnat på musik, tittat på skidåkning och så har jag även målat. Är i en riktig målar-period nu och vill helst sitta och måla hela tiden. Precis så här gillar jag att spendera mina lediga dagar. Med inga måsten och bara göra lite vad man vill. Så det har alltså varit en perfekt lugn dag idag!
 
Kvällen fortsätter även den i samma mönster. Just nu sitter jag och halv-kollar på TV samtidigt som jag bloggar. Får se om det blir tidig kväll ikväll eller om det blir lite serie-tittande först!

Måndag 23/2 2015

Idag är det måndag och eftersom det är sportlov är jag ledig! Hur skönt som helst. Dessvärre vet jag att jag kommer behöva sitta med en del läxor över lovet då jag har både matte och franska-prov när vi kommer tillbaks till skolan. Förresten, hur tråkigt är det inte att de snöar idag? Igår fick man nästan hopp om att våren var på väg då det var soligt och marken var bar lite här och var. Men idag snöar det som sagt. Sveriges väder ska man aldrig lita på, haha.

Helgen

Den här helgen har varit lite sådär.. Fredagen var ju ganska rolig men självklart ska det alltid vara något som går fel. T.ex. så lyckades jag ramlaute på parkeringen som var JÄTTEHALKIG, alltså, jättehalkig verkligen. Så jag lyckades ju ramla där och jag var helt säker på att jag hade slagit ut alla min tänder, haha. Blödde ur munnen och knät gjorde ont. Som tur var hade jag bara bitit mig i läppen (ser rätt hemskt ut idag haha) så alla tänder var kvar. Annars var väl kvällen okej. Igår låg jag i soffan mest hela dagen och kollade på TV och åt pizza.
 
Idag är jag pigg efter en lång sovmorgon. Jag är ensam hemma idag så jag ska försöka städa lite i huset och vid fyra ska jag på middag hos mormor!

Torsdag

Alltså denna vecka har varit SÅ stressig med så himla mycket plugg och skrivande på flera olika uppgifter och det har bara varit så mycket att tänka på. Tror inte jag kan beskriva hur jäkla skönt det känns nu när jag är klar med typ allt som måste vara klart. Religionen och svenskan ska jag skicka in alldeles strax och det känns bra. Imorgon har jag sovmorgon och vid tre tar jag sportlov. Sportlovet ska självklart firas in så imorgon kväll väntas lite roligheter!
 
Hur som helst så märks det tydligt på mitt rum att jag haft en stressig vecka. För på något sätt lyckas jag stöka ner mitt rum 1000 gånger värre när jag har det stressigt. Det är kläder högt och lågt och ja, en enda stor röra helt enkelt. Tänkte därför ta och plocka ihop där lite nu, och sedan ska jag ta ett bad.
 




Tisdag 17/2 2015

Tisdagar måste jag säga är rätt bra dagar i skolan och de rullar på ganska fort. Det gjorde även denna tisdag och efter skolan drog jag, Lovisa och Josefin till wiener-konditoriet för fika. Var ju i princip tvungen att äta en semla idag nämligen. Vi satt kvar där i flera timmar eftersom jag hellre satt där än att åka hem och behöva dra igång med läxorna.. Ja, jag skjuter alltid upp saker. Men nu har jag i alla fall börjat med läxorna och ska försöka få så mycket som möjligt gjort idag då jag antagligen ska på bio imorgon. Mycket den här veckan, både i skolan och utanför. Men efter att denna vecka är gjord ekar kalendern rätt tomt, vilket är lite tråkigt.
 

14/2 - Alla hjärtans dag

Igårkväll hade jag, Josefin, Lovisa och Oscar en supermysig kväll med först mat vid kinan och sedan följde hela högen med hem hit för tv-spel och frågesport. Det var väldigt trevligt och kul men jag insåg verkligen vilken hemsk förlorare jag är... Haha!
 
Hur som helst är det idag alla hjärtans dag. Men eftersom jag är expert på att alltid skjuta upp saker så har jag dessvärre lite läxor att göra, så det är vad jag ska sysselsätta mig med idag. Religionen har jag inte jättemycket kvar att skriva på i alla fall, så det känns väldigt skönt. En sak mindre att tänka på...

Torsdag 12 februari 2015

Igår slutade jag tidigt och kom hem tidigt och hade över lag en riktigt bra dag. Den här dagen har dessvärre varit lite mindre rolig. Slutade fyra och var hungrig och hade kaffedarr halva dagen men kände mig samtidigt trött. Haha, så det kan vara ibland. Men hur som helst så klarade jag mig igenom dagen och imorgon är det äntligen fredag. I helgen har jag inga superspciella planer, men jag vet att jag har en del skolarbete som jag måste ta tag i.
 
 
 

En tur till Karlstad och sömnlös natt

Igår efter skolan väntades som sagt en tur till Karlstad. Lovisa hängde även hon på! I Karlstad bytte vi till den rätta bilen (hade lånebil på vägen dit), och sedan drog vi iväg på lite shopping. Vi började med en sväng på bergvik, där jag fyndade på h&m och luktade på parfymer. Efter det fick det bli ett snabbt varv inne på Ikea. 

Inatt har jag dessvärre inte sovit bra alls (kanske berodde på kaffet vi drack vid nio??) så jag låg vaken mellan klockan tre till att klockan ringde vid 06.00. Nu känner jag att tröttheten börjar stiga på och jag ska dra mig mot sängen. Inatt vill jag gärna sova hela natten! 

Filmsöndag

Igår satt vi uppe till halv fyra och tittade på musikvideos och hade det trevligt. Varför vi var uppe så länge vet jag inte riktigt, men jag vaknade iallafall vid nio idag och var pigg! Nu sitter jag och inväntar Lovisa som strax kommer hit, vi ska se på film och ha söndagångest tillsammans.. Haha, nej så hemskt är det inte. Söndagar är mysiga.
 
Imorgon efter skolan följer jag antagligen med Josefin till Karlstad en snabbis. Hon hade lite ärenden där och ville inte åka ensam så jag får väl bli med som sällskap då helt enkelt!
 

Lördag 7/2 2015

Eftersom jag vaknade rätt tidigt i morse så har jag hunnit göra en hel del idag redan. Jag drog igång med att städa mitt rum direkt efter frukost, jag dammtorkade, dammsög, skurade och bäddade sängen. En av de bästa känslorna i världen är väl ändå när man har ett nystädat rum? Jag älskar det iallafall. Efter jag var klar med det tog jag mig ett bad och satte mig sedan och läste i min elle-tidning. Känner mig ovanligt positiv idag på något sätt.. Men jag klagar absolut inte.
 
Ikväll har jag inget planerat alls. Kommer antagligen sitta här hemma och titta på Melodifestivalen i min ensamhet, men jag tycker det låter helt okej. Hur som helst hoppas jag ni får en bra lördag!!

Fredag

Den här helgen har varit såå efterlängtad. Visst har veckan gått fort och det har inte varit speciellt mycket att göra och det har varit bra, men jag har längtat efter sovmorgon. Lyckades försova mig en timme(!) idag vilket resulterade i stressad och halvsur Linnea. Tyckte väl jag kände mig väldigt utvilad imorse när jag öppnade ögonen... Haha.  

Den här helgen får bli en väldigt lugn helg. Jag ska försöka sätta mig ned och måla lite till och med och så ska jag se på tv, städa mitt rum och så kommer Lovisa kanske hit på söndag för serie-tittande och så! En helt perfekt helg låter det som. 

2a Februari 2015

I'm A Ruin - Marina & The Diamonds
Februari har nu dragit igång och Marina & The Diamonds släppte en ny låt idag! Så egentligen har det väl idag varit en rätt bra dag, fast att vi hade historieprov. Efter skolan följde Lovisa med hem ett tag och vi såg på tv och åt kladdkaka, för ibland är det okej att äta det på en måndag.
 
Iallafall sitter jag nu och för över bilder från datorn till hårddisken. Har extremt mycket bilder på min dator, och jag är lite rädd för att datorn snart ska bestämma sig för att inte längre fungera. Så jag tänkte vara på den säkra sidan och ha bilderna på hårddisken. Har varit med om försvunna bilder allt för många gånger.. Det är lika hemskt varje gång!