Sommarkvällar

Igårkväll var en såndär riktigt mysig sommarkväll. Efter att ha varit till sommarstugan en sväng för att röja undan lite småträd så åkte vi hem och jag och Josefin hamnade på altanen i flera timmar och snackade om allt och inget och lyssnade på musik. Var riktigt mysigt att sitta och se solen gå ner bland trädtopparna. Jag kom i säng vid cirka 02.00 och imorse tog jag sovmorgon till halv elva. Har idag inte gjort mycket alls. Imorgon ska jag äntligen få komma ut ur huset då familjen drar till Karlstad på shopping! Har en hel del saker som jag borde inhandla, t.ex. lite sommarkläder då jag knappt äger några och sminket börjar på att ta slut.. Nu ska jag ta mig något att äta och börja på en ny serie! Kollade klart säsong tre av orange is the new black igår så nu lär jag hitta något nytt att kolla på!



Lördag

Har inte bloggat på evigheter typ och samtidigt som det känns som att jag inte gjort ett dugg de senaste dagarna, har jag ändå hunnit med en del. Jag har faktiskt klippt av mig en decimeter hår, vilket verkligen var på tiden. Håret var verkligen himla slitet och behövde den där klippningen helt enkelt. Jag har även hunnit övningsköra och varit med Lovisa och så var jag iväg på bilbingo för första gånger i mitt liv i fredags. Gick förvånansvärt bra och åkte därifrån rikare än när jag kom dit.

Nu ska jag strax äta lasagne med min mor och sedan ska jag iväg och hälsa på Lovisa. Tanter som vi är ska vi dricka kaffe och äta bullar och prata skit haha. 


Rebecca Stella for Nelly


Snyggaste skorna från Rebecca Stella for Nelly som jag köpte för ett tag sen. Sorgligt nog har jag ännu inte sett ett tillfälle att använda dem, men får se till att göra det snart!
 
Vilken väldigt grå, regnig och tråkig dag det varit idag alltså. Jag har varit extremt uttråkad hela dagen och känt att jag borde hitta på något kul, men ändå inte haft motivationen till att göra något.. Hm, en ond cirkel helt enkelt. Lovisa kom hit en sväng under kvällen iallafall och gjorde dagen lite ljusare iallafall! Vi kollade på "The Great Gatsby", vilket faktiskt är en rätt underlig film, men jag tycker den är väldigt bra ändå. Väldigt mystisk och så fint filmad. Nu när L har åkt hem är jag än en gång uttråkad men inte trött nog för att sova, så det får nog bli något avsnitt av Orange is the New black innan sängen kallar!

Midsommar


Midsommar är nu firat och det blev en helt okej kväll faktiskt. Inte jättekul men inte heller dålig liksom. Alla kvällar kan ju inte blir perfekta tyvärr. Hur som helst blev det sent innan vi kom i säng så gårdagen gick jag mest runt och var trött och åt massa onyttigt haha. Jag och Josefin började också att kolla på American Horror Story, för visst har man hört mycket bra om den serien! Första intrycket blev dock mest "vad tusan är det här??" Då den var lite konstigare än vad vi trott, haha. Men är väl lika bra att fortsätta kolla när vi ändå börjat! 

Idag fick det bli en lång sovmorgon och i eftermiddag var jag och putsade fönster hos min mormor och efter det blev det fika. Nu är jag åter hemma och resten av dagen blir antagligen ganska ohändelserik. 

Glad Midsommar!


Glad midsommar på er allihopa! Solen skiner och det är bara att hoppas att det här vädret håller i sig. Vill helst inte ha något regn ikväll, haha. Idag ska jag till mormor och käka midsommarmat och ikväll blir det festligheter. Vi ska samlas ett gäng hos Julia först och sedan in till Torsby. Hoppas detta blir en riktigt bra kväll alltså. Har dock ännu inte riktigt bestämt mig för kläder jag ska ha på mig, typiskt mig att alltid vara sådär oförberedd.. Men det lär väl ordna sig det med!

Nymöblerat

 
Igår hade jag tänkt att jag skulle ta och dammsuga i mitt rum, men det blev lite mer än så. Jag drog nämligen igång med att möblera om i rummet och rensa garderober och organisera och ja, det blev lite av ett heldagsprojekt. Men förändring är bra tycker jag. Det behövs ibland. Idag har jag däremot en betydligt lugnare dag och jag har inte gjort mycket mer än att kolla serier och lyssnat på musik. Sveriges väder visar absolut inte sin bästa sida tråkigt nog och vädret drar ner humöret lite väl mycket. Men imorgon är det midsommar och då ska jag vara glad och ha kul och skratta, även om vädret är grått och regnigt och kallt. 
 
 

Sommarlov!

Dessa skor dödade mina fötter i fredags typ...
Alltså SOMMARLOV! Så fantastiskt skönt även om första året på gymnasiet faktiskt var rätt så himla bra. Vi fick i vilket fall som helst underbart väder på skolavslutningen och det var kul att se på alla lyckliga studenter. På kvällen drog jag och mina fina vänner ut på lite festligheter och det blev en riktigt bra kväll. Träffade på mycket roligt folk och hade överlag en toppen-fredag! 

Gårdagskvällen spenderades inte heller hemma, utan då var jag och Lovisa hem till Emilia på lite mys och prat. Alltid lika trevligt med de där tjejerna alltså. Idag har jag däremot haft en heldag hemma och så ska det förbli. Ganska skönt att ha en dag utan något planerat faktiskt haha. 

Sista veckan i skolan

Har inte bloggat på ett tag nu men min helg var väldigt bra iallafall! På fredag kväll så drog vi ihop ett gäng som samlades vid Julia för att grilla och ha trevligt innan vi drog in till "centrum". Vi strosade runt lite fram och tillbaka och vi träffade på en massa folk och åkte bil runt Torsby och bara hade det kul! Det var verkligen en så kul kväll även om den slutade lite konstigt (?) och jag kommer nog alltid skratta lite extra åt allt roligt som hände, haha. 

Hur skönt att vi går på sommarlov på fredag då?!? Sååå skönt!! Jag har bara ett franska prov att göra i skolan imorgon men sedan är jag ledig fram tills på fredag. Så oturligt att jag åkt på ännu en förkylning dock.. Efter att ha varit frisk i över ett halvår utan minsta sjukdom har jag nu gått förkyld med feber från och till i över en vecka. Men, det kunde ju ha varit värre!

Onsdag 3/6

Hade en väldigt skön dag i skolan idag då jag hade rätt få lektioner, och de lektionerna jag väl hade var rätt slappa. Mycket betygsnack nu och titta på film och sådär, så det kan man ju inte klaga på! Men jag har varit duktig idag och faktiskt tagit tag i en hel del saker. Har suttit hela eftermiddagen och jobbat och skrivit på en naturkunskaps-uppgift och nu känner jag mig äntligen klar. Ska strax borsta tänderna nu och sedan hoppa i säng! Åh, var så trött imorse att jag lyckades försova mig.. Sov bara 10 minuter för länge, men det rubbar ju rutinerna ändå haha!

Tisdag 2 juni

Har inte bloggat på några dagar nu men jag har iallafall hunnit med att haft en mysig kväll med vänner, varit vid torsbys camping där vi fick chansen att se en vacker solnedgång, firat mors dag, varit till Karlstad för shopping och fika och så har jag även gått och blivit förkyld. Helgen var bra men jag måste erkänna att söndagen var en rätt jobbig dag. Var vaken alldeles för länge för att sedan på måndagen gå upp alldeles för tidigt och asså näe, det har varit sådär alltså.

Men nu känns allt lite bättre igen och veckan bara susar förbi. Två dagar kvar i skolan denna vecka och till helgen vankas massa roligheter med vänner! Hoppas verkligen att det blir en såndär jättebra helg. Nu ska jag i vilket fall som helst återgå till lite skoljobb. Bara att kämpa in i det sista alltså!!