so hard

 
Hej
 
Den här helgen blev inte alls som jag tänkt mig ärligt talat. Igår kväll var en jättejobbig kväll och som man kunde hoppas bara var en mardröm men tyvärr var det inte det. Så idag har jag och Josefin inte gjort så mycket, mest sett på serier och ätit mat som mormor var snäll och kom hit med och bakat kladdkaka för det tyckte vi att vi var så värda.
 
Hoppas på att det blir en bra dag imorgon. Dock har jag utvecklingssamtal. Dom är alltid så tråkiga och dom säger alltid samma saker. Men det är lika bra att få det gjort!

Nej nu ska jag ta  och sova. Godnatt! (om ni inte ska sova än kan ni ju ta och kolla in min tumblr. Ja jag har gort en tumblr haha, förstår mig inte på det riktigt men här har ni den iallafall: linneakullberg.tumblr.com )

only miss the sun when it starts to snow

 
HEJ LÖRDAG!
 
Ja, det är lördag idag och idag känns det som det kommer bli en bra dag. Ska bjuda hit Lovisa så ska vi spela Just Dance och se på Harpers Island. Blir jättebra det.
 
Har inget mer att blogga om, förutom att det är jul om 37 dagar. Det kommer gå jättefort fram till det tror jag. Får nog börja köpa julklappar snart så jag är ute i tid. Kanske ska dra fram julpyntet när jag ändå är igång. Fram med tomtar och bockar. Eller så väntar vi ett litet tag till.

Let us dance into the night

Bilder på mitt nya läppstifr från MAC och fyra små-bilder från när jag var till Karlstad med Lovisa och Emilia!
 
Hej allihoppa!
 
Jag vet att jag inte är så duktig på att uppdatera bloggen, men nu har jag skaffat mig en dator så förhoppningsvis så blir det ändring på det nu.
 
I helgen så sov Lovisa här fredag till lördag och det var meningen att vi + Josefin skulle se på Harry Potter. Men när vi sitter inne i köket på kvällen börjar det låta som att någon står ute och sparkar på väggen. Vi blev jätterädda så vi ringde både mormor och pappa så dom fick komma och kolla om det var någon där. Det var ingen där, men vi blev så rädda så vi inte ens vågade se Harry Potter haha..
 
Idag har jag iallafall tagit spruta mot livmoderhalscancer. Var lite läskigt men nu har jag inte ont. Är inte så spruträdd av mig faktiskt. Vilken tur jag har.

På väg hem från skolan!

Kan ju lika gärna blogga nu när jag är på väg hem också, haha.

Hade kortdag i skolan idag, slutade halv ett, så skönt!! Var även iväg till röntgen vid ett och fick mina fötter röntgade. Och så tog jag bussen hem vid halv två.

Idag ska jag läsa läxor för fulla muggar och även springa lite på spring-bandet om jag hittar mig några bra springskor hemma!


Goodmorning

Godmorgon!

Står och väntar på bussen nu, kul!! Eller inte, ganska kallt faktiskt. Har nya skor på mig idag förresten. Fast dom får ni se någon annan dag!

Nej, nu kommer nog bussen snart. Ha en bra dag, Hejdå!!!!!!!