Helgen

I fredag vid halv sju var vi som sagt iväg och åt på kinan för att fira Lovisa. Det var hur mysigt som helst och sällskapet var perfekt. Efter det drog jag och Lovisa lite spontant till hovfjället för att vara med på överraskningsfesten som Josefin fixat åt Oscar. Det var jättekul och så mycket roligt som hände den kvällen alltså, och träffade nya roliga personer. Kom dock inte i säng förens vid fem av någon anledning så gårdagen var ju rätt seg. Landade i sängen tidigt och sov ut ända till halv elva imorse.  

Har försökt plugga hela dagen idag men min motivation ligger verkligen noll. Det har varit en liten konstig dag idag och jag är trött och inte på humör.. Så nu ska jag lägga mig och sova och förhoppningvis går provet imorgon bra ändå. Och att vi endast går tre dagar i skolan den här veckan känns förjäkla skönt alltså! 

Händelserik vecka

 Jag har faktiskt haft en rätt så händelserik vecka den hör veckan. I tisdags hade jag nationellt prov i svenska och efter skolan så hängde jag och Lovisa på Josefin och O som skulle iväg på picknick. Började bra men sen bestämde sig bilen för att sluta. Som tur var kom mamma och hämtade upp oss och vi kom till sisit fram till den bestämda picknick-platsen. Vi grillade och hade det mysigt. 

Idag har jag gjort ännu ett nationellt prov och jag blev hur trött i huvudet som helst efter det alltså. Var så svårt att fokusera på lektorerna.. Men nu är torsdagen äntligen gjord och imorgon är det freedaaag!! Imorgon kväll ska vi iväg till kinan för att fira Lovisa som fyllde år för ett tag sen. Lär bli bra det! 

Helgen

Jag har haft en väldigt bra helg som bestått av en massa ätande haha. Igår var vi hem till mormor där vi tillagade tapas. Var hur gott som helat och förvånansvärt mättande också. Vi gick hem vid elva och väl hemma fortsatte kvällen ännu ett par timmar. Idag har jag spenderat mestadelen av dagen med Lovisa vid köksbordet. Vi lagade till en kladdkaka och förberedde oss mentalt inför veckan haha.

Nu börjar geordie shore strax, höjdpunkten av veckan skulle man nästan kunna säga. Dock är jag så jädra trött om söndagskvällarna att det nästan är svårt att orka hålla sig vaken.. 

FRIDAY

Ännu en fredag sitter jag ensam hemma och på något konstigt vis så älskar jag det faktiskt. Jag tycker att jag själv är ett utmärkt sällskap, haha. Har gått runt och lyssnat på musik och sjungit lite för falskt ända sedan jag kom hem, och jag tror att kvällen kommer fortsätta i samma spår. Enda gången jag sjunger är när jag är ensam hemma och absolut ingen anna än jag själv kan höra, haha.
 
Efter en skolvecka är jag dock väldigt trött så jag kommer inte bli allt för sen i säng känner jag. Imorgon får sova ut hur länge jag vill och det ska bli så skönt, och imorgon kväll ska jag äta tapas med familjen! Älskar helg ♥♥
 

Torsdag - Snart helg!

Torsdagen har faktiskt segat sig fram. även om vi hade några "inställda" lektioner. När jag kom hem satte jag mig och försökte gå igenom religionen lite, det är nämligen dags för prov imorgon. Tog lite paus från allt plugg några timmar och lyssnade på musik och plockade i rummet lite. Nu sitter jag i soffan redo för plugg igen!
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag har lång sovmorgon! Så det blir en rätt bra fredag tänker jag, och i helgen ska jag

50-årskalas på hovfjället

Igårkväll var familjen iväg på 50-årskalas på hovfjället! Det var en väldigt bra och trevlig kväll och eftersom vi hade en stuga där uppe så hade vi nära hem när det var dags för sängen. Josefin avslutade kvällen redan vid ett, men jag kom inte i säng förän klockan närmade sig fyra. Men trevligt hade jag och det är alltid kul att träffa nytt folk!
 
Idag vaknade vi upp pigga (men jag sov så dåligt under natten så trött var jag tyvärr fortfarande) och vi städade ihop i sugan innan vi drog hem. Vi hamnade på soffan så fort vi kom hem och pratade om gårkvällen och kom på en hel del roliga saker som sagts under kvällen och roliga meddelanden som skickats. Nu sitter jag än en gång bänkad i soffan efter ett bad. Imorgon drar skolan igång igen och nu är det Nationella Prov som står på schemat och ett sista ryck innan sommarlovet. För ja, sommarlovet närmar sig faktiskt med stormsteg.

Fredag 10/4 - 2015

Gårkvällen var hur mysig som helst och jag har verkligen så himla bra vänner. Idag ska jag träffa ytterligare några vänner! Först ska jag möta upp två vänner för en fika och en massa prat, och ikväll kommer Lovisa och Emilia hem till mig och jag antar att det även då blir en hel del prat. Vill inte att det här påsklovet ska ta slut nu för att jag tycker att påskloven nog är de bästa loven. De har alltid så mycket bra att erbjuda. Men jag har ju iallafall ett par dagar till att njuta av ledigheten!

Torsdag 9/4 - Picnick med kusinerna

Har haft en helmysig dag idag då jag och Josefin tog med oss kusinerna på picnick. Vi picnicka'de vid stället där vi har vår sommarstuga. Var hur trevligt som helst, och även om det var rätt kallt när vi först kom dit så började solen värma efter ett tag. Efter att vi blivit attackerade av myrorna lite för många gånger så bestämde vi oss dock för att dra hem igen! När jag och Josefin kom hem lagade hon till lite mat och vi kollade ett avsnitt Desperate Housewives. Nu har jag tagit mig ett bad och ikväll ska vi vara ett gäng hos en kompis för lite taco-mys!

Shopping i Karlstad

Efter att jag i söndags satt här och skrev att jag knappt hade några planer för veckan så är nu schemat för resten av veckan helt fullt alltså.. Saker planerade varje dag! Idag var jag med min mamma till Karlstad för lite shopping! Jag fick med mig ett par toppar hem och även en sommarjacka. Allt gick självklart i mörka toner, haha. Även om våren är här så förblir min garderob färglös.
 
Såg nu att Rihannas nya låt kommit ut på spotify, och efter att ha hört fourfiveseconds och trott att nya albumet skulle vara mer åt det akustiska och country hållet, så vet jag inte riktigt vad jag tror just nu. Men, jag diggar faktiskt nya "Bitch better have my money" ändå.

En bättre söndag

Jag har haft en väldigt bra söndag. Har hängt med familjen mest hela dagen faktiskt. Vi har varit ute på flera bilturer och sett oss omkring, käkat pizza och bara tagit det lungt. Nu sitter vi alla och gäspar i soffan, men jag ska försöka hålla mig vaken någon timme till iallafall. 

Måndag imorgon men eftersom jag har lov så blir det väl inga riktiga rutiner ändå. Men ska en sväng till mormor och hälsa på då kusinerna är där. Blir nog en bra dag det med! 

4/4 - 2015

Jag har varit dålig på att blogga på senaste tiden men det beror mestadels på att min dator vägrar samarbeta och mobilblogg är jobbigt.
 
Har hur som helst nu gått på påsklov och firat lite påsk med påskmat med familjen. Har haft Lovisa här också och idag var vi ute på en biltur och såg oss omkring lite och spelade bra musik. Men även om jag faktiskt gjort något idag så sitter jag här ikväll och har lite ångest över hur lite saker jag har inplanerade nu framöver och hur tråkigt liv jag har. Hoppas den känslan endast sitter i en kväll haha. Är väl bara att inse att förra årets påsklov går inte att slå för det var så jäkla bra att jag vill spola tillbaks tiden. Det var så perfekt. Allt är så annorlunda nu, tråkigt nog.