Onsdag 28 januari

Efter skolan idag så tog jag och Lovisa och Moa och åt middag i skolan. Det var så himla gott och definitivt vad jag behövde då jag och Lovisa skulle hem och jobba med uppgiften vi har i naturkunskapen. Vi fick faktiskt klart det mesta (en himla tur det då vi har muntlig presentation på fredag...) så nu kan jag andas ut lite. Men såklart har jag en hel del annat att tänka på och det är lite jobbigt allt idag. Mycket som händer och mycket som gör allt lite extra svårt. Oh well så är det väl ibland.
 
Nu ska jag sätta mig och läsa lite och sedan får jag inte bli allt för sen i säng ikväll. Har varit väldigt trött idag och nu känns det som ögonen ska stängas vilken sekund som helst, även om jag druckit flera koppas kaffe idag. Men känns som den här veckan gått väldigt fort så det är ju positivt!

Bara trött

Åh kan inte ens förklara hur trött jag är på mig själv och hur mycket som gått fel den senaste tiden. Känns som att allt är ett enda stort kaos och även om jag i söndags satt och sa att jag skulle ta tag i livet nu så har det inte hänt ett skit. Helgen tog på krafterna om man säger så och idag insåg jag att jag tappat bort mitt busskort. Alltså orkar verkligen inte!! Vill redan att det ska vara helg men den här helgen vill jag bara ta det lugnt faktiskt.
 
Nu ska jag i alla fall försöka mig på att vara lite duktig och skriva lite på franskauppgiften. Lär ju gå sådär men försöka går ju alltid. Imorgon är det i alla fall onsdag och onsdagar är ju helt okej.
 
 
 

Onsdag 21/1 - 2015

 
Här på bloggen ekar det väldigt tomt, men det blir lätt så när det är mycket i skolan. Har matteprov imorgon och jag har ägnat all min "lediga" tid åt att plugga på det. Vet inte om jag blir mycket klokare, och vissa stunder känns det som att "jo men det här kan jag!" och sen känns det bara att nej, jag kan ju ingenting.. Haha. Har även en hel del andra läxor som jag har tittat på och ja, en stressig vecka helt enkelt.
 
Nu ska jag i alla fall strax hoppa i säng, men ska ta och läsa lite först också. Har i uppgift att läsa boken Alkemisten i svenskan så den får hålla mig sällskap ett tag ikväll. Men så trött som jag är så tror jag att jag kommer somna innan jag ens hunnit öppna boken.. Ge mig sovmorgon!!

No expectations

Rallyt för några år sedan
Idag hade jag tänkt mig att jag skulle ut och titta på rally (rally som går jämt utanför mitt köksfönster haha) och grilla korv och ha det trevligt, fast alltså saker går väl aldrig riktigt som man tänkt sig. Saker blir verkligen aldrig som jag tänkt mig, och just därför ska man aldrig ha höga förväntningar. Jaja, jag satt iallafall inne i köket och såg några bilar svisha förbi. Ikväll blir jag ensam hemma tydligen och jag funderar på att ta ett långt, varmt bad. Sedan ska jag nog titta på någon serie eller kanske bara gå och lägga mig. Känner mig nere och inte taggad på något just nu.

Tisdag

Skridskor på gympan idag blev verkligen lika hemskt som jag hade trott. Haha, nej okej, det är väl egentligen helt okej, förutom att det är kallt och jag är riktigt kass på det.

Imorgon är det onsdag och det gillas! Har alltid haft någon förkärlek för onsdagar av någon anledning. Slutar tre imorgon vilket är rätt skönt och jag ser också fram emot att träffa Lovisa och prata med henne då hon dissade mig idag och var hemma från skolan.. 

Måndag 12/1 - 2014

Måndagen gick faktiskt riktigt fort idag vilket förvånar mig. Även om måndagar är den dag jag slutar tidigast så brukar de ändå kännas oändligt långa. Åkte iallafall hem med bussen vid halv tre och har inte gjort något speciellt under eftermiddagen.
 
Imorgon under idrottlektionen ska vi åka skridskor, och det är något utav de sakerna jag hatar mest. Idrott är väl enligt mig aldrig speciellt roligt, men att åka skridskor är ändå det värsta. Det är kallt, väldigt isigt och jag tappar balansen gång på gång. Men det är väl bara att gilla läget haha. Och förresten om någon undrar så har jag nu hittat min telefonladdare!! Den var egentligen aldrig borta, utan det var Josefin som hade min och hon hade slarvat bort sin, men nu är alla hittade!
 
 
 

Nystädat rum och Vampire Diaries

Idag tog jag tag i mig själv och städade rummet. Det gick förvånansvärt fort och det känns väldigt skönt att ha ett nyustädat rum. Resten av dagen spenderades i soffan framför Vampire Diaries, det blev så spännande så jag och Josefin ville kolla avsnitt efter avsnitt, haha. Nu ska jag strax dra mig mot sängen. Det hade verkligen inte varit helt fel med lite fler helgdagar, men nu är det skola som gäller igen. 
 
 

Surprise Party!!

Alltså åh, gårkvällen var så jäkla bra! Jag förväntade mig en trerettärsmiddag med 80-talstema, men istället säger Josefin under efterrätten att det om ca tio minuter kommer börja rulla in en massa folk. Blev så överraskad, på ett väldigt positivt sätt. Det kom en hel del folk, alla lika glada och roliga. Hela kvällen var jätterolig, från början till slut. Och det hände så mycket roliga saker hela tiden och jag kommer minnas den här kvällen väldigt länge. Sista gästerna gick hem vid tretiden och då blev det raka vägen till sängen.
 
Vill verkligen tacka alla som kom hit igår och gjorde kvällen så lyckad och rolig. Jag hade jättekul och hoppas definitivt på något liknande nästa år.. haha! Och om någon råkat ta med sig min telefonladdare hem kan ni ju kontakta mig, för jag hittar den nämligen inte..

8. January - Birthday!!!

Grattis till mig får jag väl nästan ta och säga. Sjutton år idag och förutom några presenter rikare så är det väl inte någon stor skillnad haha! Släkten var här på födelsedagsfika i eftermiddag, Josefin hade gjort en så god cheesecake! Efter alla åkt hem stod jag och Josefin och letade kläder inför imorgon, då det är 80-tals fest här hemma som gäller. Lär verkligen bli så kul. Josefin har lagat mat och fixat och donat i flera dagar. 

Förresten vet jag inte om jag berättat att jag färgat mig? Well, det har jag. Mörk i botten och ut längs längderna. Blev väldigt nöjd faktist! Ska dock ta och köpa en mörkbrun färgbomb då färgen bleknat lite mer än vad jag vill, men det är ju lätt att fixa. Nytt år nytt hår antar jag. 



Onsdag 7 januari

Sista dagen på jullovet och jag känner mig inte alls redo för att börja skolan imorgon.. Känns bara väldigt jobbigt att behöva ställa klockan på 06.00 och tvinga sig upp. Men det känns helt okej att få lite rutiner igen. Har bara tagit det lungt hela lovet och lagt mig sent, vaknat sent, ätit konstigt osv. Väldigt tråkigt att jvm är slut också, det är ju höjdpunkten av året typ haha. Vad ska jag nu titta på om kvällarna? 
 
Nu ska jag strax ta mig ett bad och förbereda mig inför imorgon. Välja ut kläder, måla naglarna och såna vanliga söndagssaker fast det inte är söndag. Förresten känns inte skolan jättejobbig dem här två ynka dagarna vi går innan helg, då jag till och med har något planerat på fredag. Vill ha fredag kväll nu hehe.

02. januari - Love and Space Dust

Måste tipsa om denna boken, Love and Space Dust av David Jones. En sån himla fint skriven bok, lite som poesi. Jättefina texter också.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon, så skönt. Måste ta vara på de lediga dagarna innan det är dags för skola igen. Åt en sen frukost, tog en dusch och sedan plockade jag ihop lite i rummet. Hade chips full golvet, vilket var konstigt då jag inte ens ätit chips på mitt rum haha. Förstår inte. Resten av dagen kommer jag antagligen vara bosatt i soffan. Hockey ikväll ser jag fram emot!
 
 

Hejdå 2014, HEJ 2015!!

Alltså åh, jag hade en sån himla bra kväll igår! Avslutade 2014 på bästa sätt verkligen, med dem bästa och finaste vännerna runt mig och så himla många skratt och konstigheter. Jag har så många roliga historier om gårkvällen, men jag tror inte att det är  lämpligt att berätta om allt här. Men det var verkligen ett fint nyårsfirande. Bästa nyårsfirandet någonsin. Men såklart slutade även den kvällen med massa tårar. Tur att Lovisa var här och kunde trösta mig, för det var behövligt. 
 
Idag har jag inte gjort ett dugg. Ätit tacos, tittat på disney channel (haha) och gått runt i pyjammas. Har skrattat så jäkla mycket idag också. Jag, Josefin, mamma och Lovisa satt alla och vek oss av skratt i vissa stunder för allt var så kul. Nu taggar jag för 2015 och hoppas att detta år kommer föra med sig roligheter, framgångar och lycka. 2014 var bra, men 2015 ska bli ännu bättre!