Måndag 29 december



Idag har det varit en helmysig dag. Än en gång blev jag väckt av Josefin då hon fixat te och mackor (kan vänja mig vid detta haha) och vid två drog familjen till mormor och åt motti och fläsk. Det blev även lite lek (bygga torn av plastmuggar) med yngsta kusinen. Sedan åkte vi hem och chillade någon timme innan vi åkte och hälsade på 3-mätningarna från Stockholm. 

Nu sitter jag och försöker fixa mina naglar inför nyår. Även om jag inte har någon aning om vad det blir på nyår eller vart jag ska så är det väl ändå kul med fina naglar haha. Imorgon väntas ett besök hos frisserian - förändring på gång! 

Sista söndagen

Då var det dags för ännu en söndag. Sista söndagen för 2014 till och med. Känns konstigt att det redag är dags för ett nytt år, hela 2014 bara flög ju förbi. Sommaren med alla fina ljusa nätter gick över till mörka höstkvällar alldeles för fort och nu är till och med julen över. Men nog om det!
 
Idag blev jag väckt vid 10 av Josefin som fixat frukost åt mig, varm smörgås, te och kaffe. Bra start på dagen! Gick sen och tog en dusch och nu sitter jag här framför datorn, som vilken dag som helst, fixad fast utan några planer. Om ni också sitter hemma utan några planer så kan ni ju hit me up! Haha. 

Länge sedan sist



Länge sedan sen sist, eller vad tycker ni? Har hunnit gå på jullov och firat jul och en del annat under tiden jag inte bloggat. Kan bli så ibland. Jag har väl inte så mycket att skriva förutom att jag tog noll bilder på jul och att det inte hänt något jättespeciellt. 

Igår sov Lovisa här, vilket var väldigt trevligt. Vi pratade om allt från himmel och jord, lyssnade på ny härlig musik och drack kaffe. Vi var vakna tills "vanligt folk" skulle kalla morgon, men det var behövligt. Så mycket som vi hade att prata om. Ångest till tusen hade vi inatt haha. Idag har det inte hänt mycket förutom käk på restaurangen på hovfjället. Nu sitter jag klistrad framför teven - Juniorhockey-VM har ju dragit igång! Himla kul.

Glöggmys, fika och lucia

Jag har försökt hur länge som helst nu att ladda upp ett inlägg ifrån datorn, men min dator VÄGRAR att samarbeta med mig. Det tar flera minuter att ladda en sida och det är annonser precis överallt och alla internetsidor "slutar fungera" hela jäkla tiden. Åh, jag blir så himla sur. Är helt säker på att jag måste köpa en ny. 

Iallafall.. Igår var jag iväg på glöggmys! Hur trevligt som helst, men det kan väl inte bli annat med dom tjejerna. Gick och la mig så fort jag kom hem och idag har jag varit in till byn på fika med bästa Emilia. Hon har alltid så mycket att berätta och det är alltid lika kul att sitta och lyssna på henne! Vi satt där ett par timmar innan det blev hemgång. Nu sitter jag framför teven med glöggkoppen i högsta hugg pch tittar på repris från lucia-firandet imorse.. Tycker lucia-sånger är så fina haha. 

Ni får nöja er med två kassa mobilbilder då jag inte har tillgång till dator..


Torsdag 11 december

Det känns som att dåliga dagar kommer som på ett rullande band just nu och allt är bara blä. Är så besviken/arg/trött på vissa personer att det är helt sjukt. Det är en himla tur att det är fredag imorgon och att det imorgon kväll vankas glögg-mys med tjejerna i klassen. Kommer blir perfekt det! 

Annars har jag inget speciellt planerat inför helgen. Egentligen hade jag, Lovisa och Josefin planer inför lördag kväll med det sket sig ju (såklart) så om någon vill umgås med mig på lördag kväll så kan ni ju hojta till, haha. Nej nu ska jag snart gå och lägga mig och dra täcket högt över huvudet. Godnatt! 



Kattvakter

Jag har varit väldigt frånvarande här i helgen, men det beror faktiskt på att jag spenderat hela helgen hemma hos Lovisa! Vi har varit kattvakter åt hennes nya kattbebis (som förövrgt är hur gullig som helst) (och väldigt busig) vilket var väldigt trevligt och mysigt. Flera stycken filmer har vi sett och flera koppar kaffe har druckits. Lite fler saker har allt hunnits med också. 

Nu sitter jag i soffan och väntar på att geordie shore ska börja vid tio. Imorgon drar näst sista veckan igång innan vi går på julledigt, och även om det är en hel del att göra i skolan nu så känns det ändå himla skönt! 


04 12 2014

Känns så himla skönt att det är fredag imorgon. Har väntat hela veckan, haha. Idag efter skolan har jag faktiskt inte gjort nånting, varken läxor eller något annat viktigt. Har aboslut ingen aning om vad jag ska skriva här heller.. Skrivkramp x1000 ungefär. Nu är Ernst igång med att göra nåon moss-lampa här på teven så det är bäst jag avslutar det här inlägget nu.. Trevlig kväll på er!

FWU

Blä vad den här veckan har varit joobig. Gårdagen var bättre än måndagen (som tur var haha) och idag har väl heller inte varit lika hemsk. Men prov och uppgifter hit och dit gör mig stressad och besviken på mig själv. Känns som att hur mycket jag än pluggar så blir det ändå inte bra.. Kan man bli mer negativ eller? Ge mig helg nu!!
 
Imorgon är det lång dag i skolan som gäller (slutar kl. fyra) och inte jätteroliga lektioner, men det som får mig att se fram emot morgondagen är att Jul med Ernst börjar. Ni kan räkna med att jag och Josefin kommer sitta bänkade framför teven klockan åtta imorgon, haha. 

DREAMS

 
Idag drömmer jag om värme, rosor, cykelturer i solen och om rum med fantastiska utsikter. Drömmer om havet och om fina sommarkvällar. Julen och vintern är vacker, men inget slår sommarens värme och de evigt ljusa nätterna. 
 

Mondays are horrible

Den här dagen har varit en av de värsta på länge alltså. Är sådär sur på allt och alla idag, och precis allt går fel. Jag brukar i flesta fall vara den som försöker se på saker så positivt som möjligt, men inte idag. Eftersom både jag och Lovisa kände att det här var en riktigt dålig dag så följde hon med mig hem efter skolan så vi fick tid till att prata ut om hur jobbigt allt är (haha). Inte för att det löste något men det var skönt att få prata lite i alla fall.
 
Nu ska jag sätta mig och jobba samhällskunskap och sedan komma i säng så tidigt som möjligt. Hoppas på en bättre dag imorgon, om man säger så!