Torsdag 27/2

Tumblr: cray-vacay.tumblr.com
 
Jag har haft ett så himla bra sportlov, och det bästa är att det inte ens är slut än!  Har hunnit med fikor, en massa serie-tittande, sena kvällar och shopping! Shoppingen blev idag, och jag fick med mig hem en del nödvändigheter. Hittade också finaste skorna.. Fanns dock inte i min storlek i affären så bäställde så fort jag kom hem!
 
Så ikväll blir det alltså en tidig kväll. Vi hann med hur mycket som helst idag verkligen! En snabbvisit hos kusinerna, bergvik, stan, ikea och även några fler saker.. Men haft en toppendag!

Morgonkaffe

Sitter och dricker det nu näst intill traditionella morgonkaffet. Frukost åt jag dock för ett bra tag sedan, då jag vaknade vid nio och inte kunde somna om. Så det blev frukost i sängen och serietittande!
 
Idag har jag inga speciella planer för dagen. Vädret är grått och tråkigt så man känner inte för att göra något alls, så vi får väl helt enkelt se vad det blir!
 

Sportlov

 
I fredags firade jag och några tjejer in lovet på bästa sätt, med en kväll hos mig med en hel del skratt och roligheter! Egentligen firade vi mig och Moa som fyllde år för ett tag sen så det blev även tårtätande och paketöppnande.

Idag står ishockey-final på schemat! Är sjukt taggad verkligen, för något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att titta på hockey. Att åka skridskor själv och så är verkligen inte mig grej dock, men att titta på.. Ja det är helt andra grejer det!
 

Thursday

 
Alltså shit vad jag fixat och donat denna eftermiddag. Direkt jag kom hem efter skolan satte jag igång med någon typ av storstädning? Vet inte vad som flög i mig men städa ville jag. Josefin fick typ rycka dammtrasan ur handen på mig för att jag skulle ta en paus och äta haha!

Så fyra timmar senare sitter jag nu här nyduschad och ska strax börja göra de sista läxorna innan lovet. Så med andra ord, detta blir nog en rätt sen kväll! Men så kan de va ibland, n
 
är man blir för upptagen med att städa!

Wednesday

Dagarna har rusat förbi denna vecka och det är endast två skoldagar kvar innan lov! Hur skönt?!
 
Har egentligen lite läxor att göra men jag lägger det åt sidan lite. Har varit hur trött som helst hela dagen och efter att ha tränat lite i eftermiddags är jag nu heelt slut. Men känner att det är lite väl tidigt att lägga sig kloclan åtta, så ska nog dra igång några avsnitt av nån härlig serie och bara chilla. 

Måndagsglad

Idag har jag haft en toppenmåndag då vädret känts vårigt, solen har tittat fram och jag fick jobba in sista lektionen hemma så jag kom hem tidigare än vanligt. Yeey. 
Läskigt när allt känns sådär bra, det betyder ju typ att nåt hemskt snart kommer hända? Haha.
 
Har dock inte gjort mycket vettigt alls sen jag kom hem. Har mest suttit vid datorn och haft shoppingsug till tusen. Så mycket saker som jag vill ha nu. Nya fina tröjor, smycken, skor osv osv. Men hejdade mig lite iallafall!

No Valentine without chocolate

Idag är en söndag utan söndagsångest! Känns rätt bra med söndag idag och jag har hunnit med en hel del viktiga saker. Fixar klart teknikuppgiften, plockat i rummet och strax ska jag ta ett bad och sedan fixa naglarna. Ikväll är det också Awkward vilket alltid är lika kul!

Nu är det dags för sista veckan innan sportlovet så det är en hel del inlämningar nu. Matteprov, SO/Svenska uppsatsen ska bli klar och en hel del andra grejer. Men det ska nog gå bra!

Sommaren 2013!

Sitter och tittat igenom bilder ifrån sommaren och längtar. Vill att det ska bli sommar nu och att man ska kunna springa runt i shorts och linne. Cykla till stranden, plocka smultron vid vägkanten och dricka iskaffe utan att frysa ihjäl. Jag vill ha solblekt hår och uranvända converse. För allt det där är sommar för mig.
 
Sommaren 2013 var faktiskt riktigt bra. Jag hann med en hel del och jag var så glad. Sommarjobbade, reste till Spanien, solade och var med finfina vänner. Såklart hände det en del jobbiga saker, men vad annat kan man förvänta sig? 
 
Efter att ha tittat igenom dessa bilder nu så längtar jag ännu mer till sommaren. Den får gärna komma nu faktiskt!

Onsdag 12/2-2014

Jag är helt slut i kroppen nu och ska alldeles strax ta mina sista krafter för att orka gå upp till rummet och sova. Haha, nej så illa kanske det inte är, men trött och slut i ben och armar är jag iallafall.
Imorgon är det torsdag och det gillas starkt. Brukar vara på bra humör och bra lektioner har jag också. Yeey.

Söndag

Har haft en jättehärlig helg då jag mest har tagit det lugnt. Lovisa sov här i går natt också vilket var himla länge sen! Så det var kul. Blev dock helt knas på natten med massa samtal och grejer och den här dagen har inte heller varit helt ohändelserik. 
Men några gossip girl avsnitt, ballerina kladdkaka, geordie shore och ett långt bad har gjort dagen riktigt bra! Nu taggar jag inför måndag (fast nej) och nu är det endast två veckor kvar innan sportlov! 

Onsdag 5/2-2014

 
Kortdag i skolan idag och så fort jag kom hem fick det bli lite "mellanmål". Smoothie, smörgås och såklart, te!

Sedan tog jag tag i mitt liv lite och tränade i en timme. Fick bli ett varmt bad efter det och nu har jag precis målat naglarna. Strax är det Praradise Hotel final och efter det kommer jag nog stupa i sängen verkligen! Är så sjukt trött att det knappt finns ord. 
 

Oldie but Goldie

Har haft en rätt bra måndag och nu inväntar jag Paradise Hotel som börjar vid tio. Tänkte faktiskt ta och kolla på det nu när det är finalvecka och allt!
 
Annars har jag inte så himla mycket för mig. Insåg förrästen vilken fantastisk artist Kid Cudi är så flera av hans gamla låtar, och även ett par nya, går på repeat nu. 
 
Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och krypa ner under en filt och dra ett "New Girl" avsnitt innan ph!

Lördag 1/2-2014

Härliga lördag! Och framför allt, härliga februari! Vaknade vid tio och gick upp, fixade frukost och åt framför netflix. Blivit lite väl beroende av "New Girl".. Men det funkar alltid. Och man får sig alltid ett skratt i varje avsnitt!
Har inga stora planer för dagen/kvällen, men tror det får bli en slappdag. Mer Netflix, ett bad, te-drickande osv. Älskar faktiskt sånahär dagar.