O N S D A G

Dagarna i skolan känns rätt så ovärda just nu faktiskt. Så många håltimmar och mycket eget arbete och sovmorgon hit och dit och idag fick jag jobba hemma på svenskan så slutade redan vid elva. Så när jag kom hem så slappade jag lite innan jag åkte till mormor och fick mig mat där. Nu har jag precis duschat och har börjat med läxor lite smått. Har såå mycket skolarbete som måste göras och bli klart och min motivation ligger på noll. 

Imorgon börjar jag klockan kvart i ett, alltså får jag låång sovmorgon!! Så himla skönt.

Söndag 27 september 2015


Jaha så var det söndag kväll igen! Denna söndag har varit seg och jag har legat i sängen mest hela dagen och pratat i telefon med olika personer och halvsovit däremellan. Jag och Lovisa drog en riktig spontanare igår och hamnade i Rådom på rock n' roll fest haha. Jag hade tänkt mig att det skulle få bli en lugn helg, men så blev det ju verkligen inte. Det var rätt tråkigt i Rådom tyvärr, men några saker som hände där har jag skrattat högt åt idag haha. Efter att det var slut där så drog jag hem en sväng innan jag ännu en gång tog mig till Torsby för att fortsätta festa ett tag till, så vid halv sex imorse kom jag alltså i säng! 

Idag kom jag hem vid ett och som sagt har jag spenderat dagen i sängen. Att det är måndag imorgon gör mig inte direkt lycklig, jag tycker vi kan ta några lediga dagar till egentligen. 

Seg tisdag


Tisdagen har bara segat sig fram och även om jag egentligen endast hade två lektioner idag (som båda låg innan lunch) så kom jag ändå inte hem förens vid tre-tiden. En ganska tråkig dag har det varit också, och att jag imorse vaknade av att jag lyckats slå ner en ljuslykta i sömnen som gått i tusen bitar gjorde ju att jag inte vaknade på helt rätt sida direkt.

Så med andra ord är det rätt skönt att denna dag snart är slut. Jag ska plugga lite svenska ikväll innan det blir sängen för min del. Onsdag imorgon vilket innebär tre timmars hål mitt på dagen.. Sådär lagomt kul haha! 

Nystädat rum



Den här dagen har gått åt till att först och främst få sova ut, vilket är något av det bästa som finns i hela världen. Sedan har jag faktiskt städat mitt rum (gör jag någonsin något annat än det?) och passade på att möblera lite samtidigt. Det blev på något sätt lite höstigare och mysigare nu, ganska härligt med lite förändring tycker jag. Efter det tog jag ett bad och nu har jag suttit framför datorn några timmar. Har kollat efter en höstjacka och lite nya tröjor och även nya skor, men dessvärre hittar har inget som faller mig i smaken.. 

Nu ligger jag på soffan och försöker förbereda mig lite mentalt inför en ny skolvecka. Jag har i princip tappat all motivation när det kommer till allt som har med skolan att göra och varenda uppgift, stora som små, känns som världens projekt för mig att ta tag i. Hoppas på att denna vecka blir lite bättre än förra iallafall! 

En mysig helg


Alltså åhh vilken mysig helg det här har varit! Har haft en sådan där lugn helg då jag umgåtts med folk som får mig på bra humör och ätit massa gott och haft det bra. I fredags så drog jag tillsammans med några av tjejerna i klassen på bio. Vi såg på "Maze Runner the Scorch Trials", vilket är uppföljaren till Maze Runner. Enligt mig var nog tvåan snäppet bättre, och då den slutade så pass spännande tycker jag att trean kan komma ut nu på direkten, haha.
 
Igår umgicks jag med Lovisa och vi åt hamburgare och tog det lugnt innan vi vid fyra tog oss in till Torsby för att kolla på fotboll. Att jag gått 17 år utan att se en enda fotbollsmatch (live) är ju ändå rätt bra gjort haha, men igår var det alltså dags. Det var förvånansvärt roligt faktiskt och ganska spännande var det också.
 

En lördag med plugg


Idag har jag varit duktig och faktiskt tagit itu med en hel del skoljobb. Jag har på något konstigt vis lyckats med att redan bli skoltrött, och vi har bara gått några få veckor i skolan.. Nåväl, det är väl bara att ta tag i allt som måste göras. Helt klar med allt är jag dock inte, så det verkar som att morgondagen inte blir helt lugn den heller.

En mysig fredagkväll blev det igår iallafall med hemmagjorda köttbullar och mos till middag och sedan när mamma drog iväg på jobb så kollade jag och Josefin på några avsnitt av American Horror Story. Försöker få ut så mycket qulity time som möjligt nu med syrran då hon på tisdag drar till Barcelona och blir borta en månad! Lär bli en fantastisk upplevelse för henne, men desto tråkigare för mig som inte kommer ha någon att se på halvkassa serier med eller käka smörgås med mitt i natten.. Haha! 

2 september 2015

Hej och hå vad länge sen det var jag bloggade nu! Kanske att man borde bättra sig på den fronten? Tycker mina vänner ständigt klagar på den dåliga uppdateringen haha. Hur som helst kan jag meddela att mitt liv just nu består av mestadels stress, skola, läxor, stress, försöka hinna med att lyssna på the weeknds nya (fantastiska) album och åter stress. Ja, det är en hel del i skolan just denna vecka och efter det sommarlov jag haft som bestått av spontana festkvällar, sovmornar och noll måsten, så har jag nu lite svårt att ställa om mig till att nu ha en massa krav på saker som måste göras. Jag ska nu sätta mig och göra lite sociologi och få fram fakta om en sociolog och fixa PowerPoint. Inte den mest rockiga onsdagen kanske, men det är ju som det är.

Att det redan är 2 september är ju lite sjukt också? Känns som att det var igår som jag stod och dansade in det nya året? Fast iochförsig har jag hunnit med och varit med om myycket sedan dess.. Jaja, hösten är nog ändå min favoritårstid och boots och stickade tröjor älskar jag, så jag ska väl inte klaga.