Torsdag 30/1

Har haft en jättebra dag i skolan idag! Älskar verkligen torsdagar. Dom går så himla fort och imorgon är det redan fredag. Veckorna springer typ iväg.
 
Sitter och letar ny musik just nu. Känns som att det inte kommit något nytt och bra på hur länge som helst? Så om ni har något tips så snälla skriv en liten kommentar då. Spelar ingen roll vad det är för typ av musik, bara tipsa tipsa tipsa!
 
 

Tisdag 28/1

Har haft en halvtråkig skoldag idag. Att ha skridskor på gympan kan nog vara något av det tråkigaste och jobbigagste som finns alltså. Så sjukt tråkigt och jag är inte vidare bra på det och kläderna.. Liksom bara nej haha!
 
Har tagit mig ett bad nu och strax ska jag slänga ihop lite kvällsmat! Är också trött som vanligt så det blir nog en tidig kväll. Inte mig emot!
 

Pink lipstick and blonde hair

Tröja-KappAhl
Härliga måndag! Haha, skäämt. Hatar måndagar av hela mitt hjärta. Finns liksom i princis inget positivt med måndagar förutom att när dom väl är gjorda så känns livet lätt i en vecka innan det är dags för måndag igen!
 
Nu ska jag dra mig mot sängen och försöka somna. Tvivlar på att det kommer bli några problem då jag är himla trött. Godnatt!
 
 

CLEAN

Slänger in några snabba bilder på mitt nystädade rum! Nu får vi se hur länge jag kan hålla det så också.. Brukar bli max en vecka haha!
 

Söndag 26/1

Har en såndär dag idag då sängen och Netflix är mina bästa vänner haha! Har ändå inget annat att hitta på med så tänkte att jag lika gärna kunde slappa till 100% typ..
Förresten var gårdagen en himla bra dag! Började med att städa rummet riktigt ordentligt, och vid sex drog jag och Lovisa på välgörenhetsgalan som jag skrev igår. Det höll på någon timma innan vi drog till pappa där det bjöds på smörgåstårta! Efter det blev Lovisa med mig och Josefin hem så tittade vi på ett par Gossip girl-avsnitt innan vi skjutsade hem henne. 

Lördag

Först och främst vill jag be om ursäkt för min kassa uppdatering. En blandning av stress, prov och noll inspiration och blogglust ledde till den usla uppdateringen, haha. 
Idag står städning av mitt rum högst upp på min todo-lista. Senare ikväll ska jag nog iväg och kolla på någon välgörenhetsgala! Kul att faktiskt ha något att göra.  
 

Onsdagskväll

Randoms från mobilen
Onsdagskväll och jag är som vanlig trött. Sitter för tillfället och överför alla bilder från mobilen till datorn. Hade så sjukt många bilder och filmer i den så minnet var nästan fullt och ja.. Det behövdes verkligen!
 
Blir nog att kolla lite Paradise Hotel innan jag sover. Mer underhållande program får man nog leta efter haha!

Tisdag

Idag har det snöat precis hela dagen verkligen! Kallt är det också. Men vad kan man förvänta sig? Man kan nog aldrig försänta sig en vinter utan snö i Sverige faktiskt. Så jag ska inte klaga. Som alla andra.

Har förövrigt haft en helt okej dag i skolan. Ganska utvilad iallafall, eftersom jag gick och la mig redan halv nio igår haha. Känner mig trött mest hela tiden så det var verkligen inga problem för mig att somna då. Och imorgon är det onsdag. Kortdag i skolan yaay! 

Sunday Snow

Nu är det söndag igen och årets första söndagsångest också! Närå, ska väl inte bli så hemskt ändå med en hel vecka med skola. Rutiner rutiner. 
Igår blev det inget Karlstad för mig och Josefin. Det snöde ju en hel del och vi kände att vi kan lika gärna vänta en vecka så det får nog bli så. 
 
Idag är jag ensam hemma några timmar och det uppskattas verkligen av mig. Vet inte varför men att vara ensam är liksom skönt ibland. Vaknade av att det var helt jäkla soligt ute idag så jag gick upp och skulle dra ut och knäppa några härliga vinterbilder. Gick sådär. Först hitta jag inte minneskortet till kameran (fortfarande inte gjort det, lånade Josefins) och när jag väl kom ut var det liksom iskallt haha. Så tog två bilder och sprang sen in helt genomfrusen.

WEEKEND

COZY WEEKEND
 
Sitter med kaffekoppen i högsta hugg just nu. Så sjukt trött alltså. Passar fint med lite helg nu tycker jag! 
 
Har sedan sist jag bloggade hunnit med att både börja skolan och fira födelsedag. Så nu är jag alltså 16 år. Haha sjukt weird att man är 15 ena dagen sen så är man 16 andra dagen. Men iallafall! Fick en hel del fina presenter och en del pengar. Ska nog iväg till Karsltad med syrran imorgon och spendera lite pengar faktiskt. Behöver inhandla lite nytt smink och en ny tröja skulle nog också sitta fint!

23.17

Förra året var det iallafall kallt ute vid den här tiden..
Har idag inte gjort speciellt mycket, tagit vara på sista lovdagen.. Kan inte fatta att jag måste upp klockan sex imorgon. Jag brukar inte somna förens då? Ja, det kallar jag att verkligen vända på dygnet. Men det ska bli riktigt skönt att få lite rutiner igen. Riktiga mattider och sovtider haha. 

Har iallafall kollat paradise hotel ikväll med Josefin. Jag kollade häromkvällen för första gången och såklart blev jag fast. Nu är klockan strax halv tolv och det är definitvt dags att försöka sova strax. Chansen att jag somnar är dock väldigt liten...
 
Och så tänkte jag säga att jag självklart lyckades göra fel i mina 2013-collage. Jag var ju i Spanien i Juli, inte Augusti! Tänkte helt fel, menmen!

2013 - Augusti till December

I Augusti tog jag, Josefin, mamma och mormor flyget till Spanien! Det var två veckor  i värmen och shortsväder varje dag och inte en droppe regn. Shopping, läsning och somriga outfits. Väl hemma blev det en tjejkväll med vänner och jag köpte mig ännu ett par skor.
 
September kom och det gjorde även höst-myset med ljus. Jag skaffade mig en skjorta och jag var stencool i min whatever-mössa haha! Det blev så kallat "sweater weather" och jag hade min varma stickade tröja. Var på shopping och köpte favoritskorna.
 
I Oktober tog jag i princip inga bilder alls, men jag var rolig nog att gå ut och fånga några höstlöv iallafall. Jag hade mys-tröja på mig och stickade halsduken blev välanvänd.
 
I november blev det ännu färre bilder än i oktober men jag drack te för fullt iallafall och målade naglarna i något svart och rött ombre-liknande mönster.
 
December och julen smög sig på och början av månaden bestod av en hel del plugg inför prov. Jag testade ny mascara, var på shopping, fick upp en ny hylla på rummet och gick runt i favorithalsbandet titt som tätt. Knästrumpor användes och julafton kom med mys och paket. Nya året firades in och det med härliga kompisar!
 
 

JVM-Final och Harry Potter

Idag kom Lovisa hit och såg på JVM-finalen med mig och Josefin. Och som nog de flesta vet så gick det inget vidare, men det var helt klart spännande iallafall! Efter finalen kollade vi snabbt på geordie shore och sedan drog vi en Harry Potter-film! Tredje gången jag ser de filmerna nu och dem är fortfarande lika bra haha. Vi skjutsade sen hem Lovisa och nu ska jag ta och försöka sova. Klockan är inte sådär tokigt mycket än så det är bra!

2014

 
Har dom senaste dagarna varit väldigt dålig på att blogga, men det beror mest på att jag inte gör något speciellt om dagarna. Vaknar alldeles för sent, kollar serier, lite film, lite serier och så fortsätter det typ hela dagen haha! Eller, hela natten kanske jag borde säga, "inatt" (imorse?) kollade jag klockan sista gången 05.15... Så idag gick jag upp tidigare för att kunna försöka vända tillbaks dygnet.
 
Nyår har firats också! Jag fiarde in det nya året med några tjejkompisar och det började med tre-rätters middag och så skålade vi in det nya året vid tolvslaget! Bra kväll.