Senaste

Mycket har hunnits med sedan jag senast uppdaterade här! Det har firats jul, festats, jag har hunnit med en hel del slappis-dagar och nu har jag även flyttat! Haha eller ja, flyttat och flyttat, det är nämligen så att eftersom min syster med pojkvän är på semester i Prag och så behövde de någon som kunde passa katten. Jag ställde upp direkt! Så här bor jag alltså nu i min ensamhet, och första natten är gjord. Som tur var slapp jag sova ensam inatt iaf, lite läskigt hade det nog varit. 

Imorgon är det nyår också, och jag har inga storslagna planer. Drar antagligen iväg på lite festligheter, men ska ta det jävligt lugnt alltså. Klarar inte mycket mer sen helgens bravader haha.. Sedan kommer de närmsta dagarna bestå av en hel del plugg (mest körkortsplugg) och försöka umgås med vänner och njuta av det sista av lovet.

Fjärde advent

Hade en helmysig kväll igår hos Olivia med ett gäng vänner! Vi fixade pizza, bakade Rocky roads, drack glögg och kollade på film. Filmen var dessvärre riktigt kass, men vi hade det trevligt ändå! Efter det åkte jag hem till P och sov där. Så mysigt att sova där, det är ju så ensamt och tråkigt att sova själv. Inte alls något jag föredrar faktiskt. Hur som helst, idag tog vi det extremt lugnt och han skjutsade hem mig vid ett då det vankades taco-middag här hemma.

Lovisa har varit här och hälsar på en vända idag också, men vi båda var så trötta att vi typ låg och halvsov i soffan haha. Nu har hon åkt hem och jag tror jag ska ta mig en liten tupplur i nån timme. Idag är en söndag utan söndagsångest också eftersom det är ledigt imorgon! Åh, jullov alltså ❤️❤️

Jullov

Vilken vecka det varit! Har haft rätt mycket att göra och jag har känt mig allmänt stressad. Skrivit sociologi, hängt hemma hos P, övningskört och en hel del mer. Nu känns det hur som helst SÅ skönt att äntligen ha lov!! Sådär riktigt välbehövt känner jag att det är. Ska bli så mysigt att få fira jul och umgås med människor som får mig att må bra, se på hockey, fira nyår och till sist fira min födelsedag! Hur sjukt att det bara är 21 dagar kvar tills jag är 18?? Så sjukt ju! Men det kommer bli grymt, det är jag säker på! 

Nu ska jag strax hoppa i säng. Även fast jag imorse fick sovmorgon så är jag nu hur trött som helst att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Imorgon ska det städas och fixas lite och imorgon kväll väntar glöggmys hos Olivia, vilket blivit tradition att ha precis innan jul! 

Söndag 13e december - Lucia

Trodde jag skulle ha en sån produktiv söndag idag, men det blev inte riktigt så haha. Var egentligen tänkt att Lovisa skulle komma hit och vi skulle sitta med läxor, men det blev inte riktigt av och jag har faktiskt inte gjort något viktigt alls idag.. Åhh snälla någon, hjälp mig ta tag i livet! Men nu drar sista skolveckan igång innan vi går på jullov så det är väl bara att kämpa på helt enkelt. 

Lucia är det idag också.. Inte sett ett endaste luciatåg i år tyvärr. Hinner inte med att få till någon julstämning på grund av att jag är så stressad jämt. Har handlat julklappar och lyssnat på julmusik men julkänslan finns inte där riktigt. Men det blir väl jul ändå antar jag! 

Lördag 12 december 2015


Igår var mysigaste fredagen på länge. Efter att ha suttit några timmar i skolan (även om jag inte hade några lektioner haha) och övningskört en sväng så gick jag och Lovisa till "FiKa" för att käka varsin sallad och prata om alla dessa problem vi har, haha. Sen tog jag bussen hem och på kvällen åkte jag hem till Josefin. Vi fixade till en supergod pizza, kollade american horror story och bara hade det mysigt. Länge sen bara jag och hon umgicks faktiskt. Efter några timmar där så åkte jag hem till P, tänkte det var lika bra då jag redan var i Torsby ändå! Vi kollade på TV en stund och sedan fick det bli sovdags. Imorse drog han iväg tidigt då han skulle på cup så jag vaknade i samma veva jag med och väntar nu på att min mor ska komma och hämta mig så jag får komma hem.

Den här lördagen ska jag först och främst städa ihop i mitt rum, möjligtvis sätta mig med läxor och ikväll vankas "halv åtta hos mig" hemma hos Anna! Den här helgen verkar bli en utav de bättre faktiskt ❤️

Helgroligheter och andra advent


Konstig/bra/rolig/(o)planerad/trött helg har jag haft. I fredags var jag och bästa tjejerna och åt på resturang för att fira Anna då hon fyllde år för ett tag sedan. Det var trevligt. Efter det drog jag och Lovisa hem till mig ett tag, drack glögg och blev fnittriga och lyssnade på Meduza. Haha, ja man är ju som man är ändå. Sen åkte vi och kollade på innebandy. Hade tänkt dra iväg på äventyr till okända platser sen också men jag skippade det så Lovisa fick åka ensam på äventyr. Klokt val av mig att inte bli med då det vankades 70-års kalas på lördagen. Då var det bra att va pigg och alert tänkte jag.

Ett bra och roligt kalas blev det allt! Imorse vakande vi alla av ett alarm som drog igång 07.00 och efter det orkade ingen somna om. Riktigt seg dag har det varit idag. Varvat mellan att sova, dricka Cola och käka chips. Imorgon är det skola igen, fy och blä känner jag på det. Vill helst av allt ha sommarlov nu egentligen.. Men lite glad är jag idag iaf eftersom jag äntligen inte blir sådär jobbigt ignorerad av en viss person.. Då blir man glad ju!

1a december


Dem senaste dagarna har varit lite sådär faktiskt. Är rätt mycket i skolan just nu så det gör att jag ständigt känner mig stressad, och trött. Men det är bara att kämpa på de här sista veckorna i skolan innan vi får jullov. Åh, vad jag längtar efter julen. Snö, levande ljus och mys med vänner och familj är vad jag behöver nu. Känner faktiskt rätt mycket blä på livet just nu. Tycker bara allt går emot mig och jag är helt ärligt expert på att förstöra för mig själv. Att blogga när man känner sig halvt nere är väl kanske inte det roligaste, haha. Men att låtsas som inget känns ju konstigt det med.

För att avsluta inlägget lite positivt så kan jag ju meddela att jag imorgon slutar redan halv elva (onsdagar alltså ❤️❤️) och det är himla skönt. Förresten är det första december idag, vart tog november vägen?! Flög förbi i en rasande fart verkligen. Men december tycker jag är en bra månad!