Måndag 22 februari 2016


Idag har jag haft en riktig kortdag i skolan. Hade saker att ta tag i och ställen att vara på under eftermiddagen så jag har helt enkelt tagit tag i livet idag skulle man kunna säga. Haha, nej men har insett att det är ganska skönt när man tar tag i saker och inte bara skjuter upp allt. Så idag har jag varit duktig. 

Hur som helst, när jag kom hem var jag och mamma och hälsade på hos mormor och sambon, vi fick oss fika och kollade deras ommöblerade vardagsrum haha. Stannade dock inte så länge då jag var tvungen hem att plugga matte. Ska plugga lite mer strax (jag tkr pauser är viktiga så tar därför en hel del såna... He he) och så måste jag läsa i engelskaboken. Har precis börjat kolla en ny serie, "the Carrie diaries", och tyvärr är det snäppet roligare att ligga i sängen och kolla på det istället för att göra skoljobb, haha. Inte lätt alltså!

Söndag 21a februari 2016



Har haft en bra helg som innehållit både nöje, lathet och idag även lite jobb. Efter att ha varit iväg och jobbat (städat uthyrningsstugor) så följde Lovisa med hem till mig och kollade på film! Så det har varit en härlig söndag, det är nämligen inte ofta som jag faktiskt gör något alls på söndagar. För mig betyder söndagar ofta att det är okej att spendera mesta delen av dagen i sängen och vara allmänt seg, haha. Men inte idag! Dock slutar dagen med lite söndagsdepp. Dels på grund av att det är skola imorgon (standard haha) och lite annan skit. Ja de e inte lätt alltid alltså! 

Men nu kör vi sista skolveckan innan sportlov iaf, fullt upp med MASSOR av skoljobb har jag egentligen, ligger efter i typ allt och så, men får väl kämpa på lite nu antar jag haha. 

14/2 2015 - Valentine's day


Eftersom jag var ledig i fredags så blev det lång-helg för min del, och det var himla skönt. Har inte gjort något speciellt alls, men har iallafall pluggat matte, lagat middag (vegetarisk pastawok!) och så har Per varit här hela helgen. Har sett en himla massa film också, vilket inte är något som händer så värst ofta. Men ibland kan även jag tycka det är lite småmysigt att se på film! 

Hur som helst är helgen nu snart över. Ska försöka plugga lite matte nu ikväll, har prov på tisdag och det känns verkligen inte bra. Nä usch, matte är verkligen inte min grej. 

Tisdag 9/2



Helgen sprang förbi i en rasande fart och i lördags var jag faktiskt ute och festade! Inte festat sedan nyår faktiskt så tänkte att det var dags haha, och hade nog lite för höga förväntningar. Slutade med att alla mina vänner drog "hem" tidigt så jag var tvungen att klara mig utan dem på klubben vilket inte var så kul hahah. Men det var en helt okej kväll ändå! 

Idag har jag varit i skolan. Gjorde ett historiaprov som jag tror gick helt okej faktiskt och sedan har väl dagen rullat på med lektioner. Slutade iallafall tio i tre och då åkte jag hemåt. Nu har jag precis badat och ska strax måla naglarna och försöka läsa i en bok som vi har i uppgift i engelskan att läsa.

Torsdag


Veckan har gått fort och imorgon är det redan fredag. Har så mycket skoljobb att ta tag i just nu, men varken orken eller motivationen finns där. Men förhoppningsvis så hittar den tillbaks efter att jag fått komma ut och ha lite kul nu till helgen! För som sagt, på lördag väntas roligheter. Kommer nog bli grymt, inte festat sedan nyår ju?? 
Men först ska jag ta mig igenom fredagen. Slutar tidigt och har sovmorgon så det ska nog gå bra det med! Efter skolan ska jag och Josefin antagligen se på pll (äntligen liksom, inte sett ett enda avsnitt från nya säsongen än) och sen får vi se ifall jag blir ensam hemma imorn natt eller om nån snäll själ vill komma och hålla mig sällskap haha.