2013 Mars-Juli

I Mars flyttade pappa till nytt hus, jag satt och posade i ett fönster och det var även påsk. Målade ägg och hade god brunch med syrran. Det var vårigt väder ute och jag drack god varm choklad!
 
I April fixade jag och Lovisa till söta cupcakes, jag var iväg på shopping och fick hem ännu en glossybox. Hittade ett nytt favvo-te, Indian Spice.
 
I Maj packade jag väskan och åkte till Stickholm över en helg! Blev en hel del shopping och fikor. Lyssnade även en hel del på will.i.am's nya album. Målade naglarna i nåt typ av galaxy-mönster också!
 
Juni kom och det var skolavslutning. Jag skuttade runt i en vacker blommig klänning och lätta klackar. Det var varmt och det blev några nätter i sommarstugan. Midsommar firades också!
 
I Juli var det riktigt vamrt och det blev några cykelturer till stranden och även till bryggan. Jag och Lovisa plockade smultron och jag satte upp en hylla i rummet. Fick även upp foton på min vägg och jag packade väskan för två veckor i Spanien!
 
 
 
 
 
 

Lista om 2013

Har sett en hel del göra såna här listor som summerar året, så tänkte göra en jag med! Det är lite olika frågor från varje person som gör det, så jag har tagit bort några frågor osv! 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort föurt?
Ja, en hel del saker. Sommarjobbade, var på två fantastiska konserter, tappade bort mig på alla möjliga tunnelbanestationer och har även åkt taxi för första gången haha!
 
Hur har ditt 2013 varit?
Helt okej. Har varit med om en hel del roliga saker, men som alltid så kommer dåliga saker på köpet typ.. Men tror jag kommer komma ihåg 2013 som ett bra år!
 
 Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har väl varit några få förkylningar, men annars har jag mått bra. 
 
Bästa köpet/köpen?
Nu kommer jag inte ihåg om jag köpte min dator i år eller förra året, men det var ett av mina bästa köp iallafall, och mina dr.martens och sist men inte minst Cozy Christmas téet från Indiska haha.
 
Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2013?
Can't hold us, Angels, Sweater Weather, We can't stop, I knew you were trouble, Still into you, Wild for the night. 
 
 
Favoritporogram på TV?
En hel del serier. Gossip Girl, Jersey shore, Vampire Diaries
 
Bästa boken du läste i år?
Känns som jag aldrig hinner läsa böcker, men Perks of being a wallflower och Looking for Alaska (Var är Alaska) var riktigt bra iallafall!
 
Största musikaliska upptäckten?
Antagligen Paramore med tanke på hur många av deras låtar som blev mina favoriter i somras.
 
Hur skulle du beskriva din stil i år?
Helt annorlunda mot de kläderna jag faktiskt har på mig typ haha. Nej men känns som att jag egentligen inte alls har den "stilen" som jag har på kläderna. Känner mig så basic ibland och vill liksom har andra kläder. Haha svårt att förklara. Men annars är ju jag De stickade tröjornas drottning typ. Säg en dag jag inte har på mig en stickad tröja. Ja och svarta dr.denim då.
 
Vart reste du under 2013?
Var till Spanien i somras och så har jag hunnit med ett par resor till Stockholm. Var iväg till Norge över en dag också. Annars inget speciellt direkt!
 
Planer för 2014?
Våga mer och sluta vara så sjukt tråkig. (Försöker det varje dag. Går sådär) Satsa mer på skolan, försöka resa till nåt roligt ställe om det så är inom Sverige. Hitta på mer roliga saker och bara försöka ha ett bra år! Tror inte man ska ha för höga förhoppningar, slutar oftast med att man blir besviken då. Så ta saker som de kommer bara!
 
 
 

Christmas eve

 
 

Movies

De senaste dagarna har jag och Josefin kollat på, inte en, utan två filmer på kvällarna! Haha, och jag som aldrig brukar kolla film i vanliga fall.. Men det är så mysigt på julloven att vara vaken halva natten och kolla film. Ikväll fick det bli Alice i underlandet och senare började vi kolla på "The Beach" och så kunde vi såklart inte sluta kolla. Nu ska jag ta och redigera bilder från julen innan jag sover.
Godnatt! 

02.36

Last christmas..
Förlåt för att jag varit så frånvarande här några dagar. Det har varit jul och sådär ju så jag har inte velat sitta vid datorn hela tiden. Utan jag har spenderat tid med familjen, firat jul, fått fantastiska julklappar, haft Lovisa hemma hos mig vilket alltid innebär sång och gossip girl haha! och jag har bara inte orkat blogga. Men lovar att få in lite bilder från julen här imorgon (eller ska jag säga idag? Halv tre på natten sitter jag uppe och skriver här på bloggen..) Haha, jag är så trött nu. Ska nog ta och sova faktiskt. 
 
Hoppas ni haft en bra jul osv och får bra fortsättning och allt vad man brukar säga!

Christmas

Vårt fina pepparkakshus! Bild från Josefin
Tänkte bara kika in här lite snabbt och önska God Jul! Själv har jag precis gjort mig iordning för dagen och strax drar vi till mormor för att fira julen där! Kan knappt fatta att det är jul dock med tanke på vädret.. Regn och flera plusgrader. Men god jul på er nu och ät massa julmat och julgdodis!!

2k13: Februari

Så, februari tror jag var en bra månad. Det mesta gick bra då. Jag köpte flera stycken skor, hade en rolig kväll hos Emilia, bakade muffins och fick hem ännu en glossybox. Det var också mycket snö då och jag var ute flera gånger och lekte i snön haha! Ja, en bra månad helt enkelt.
 

2k13: Januari

Tänkte göra en liten "årsresume" nu, med fler bilder och lite text. Haha. Så svårt att komma ihåg allt man gjort så tänkte bara skriva lite om bilderna och så!
Så januari. Skolan drog igång efter jullovet och jag fyllde år och fick fantastiska presenter. Var även på shopping och jag tog fler outfitbilder än vad jag någonsin gjort. Fick hem min första glossybox och jag hade en hel del mys-lys i mitt rum!
 

Jullov

Äntligen jullov säger jag bara!! 
Har fått saft och pepparkakor i skolan och det bjöds även på en fantastisk julshow med sång och dans! Slutade vid halv elva så då drog jag hem direkt. Så här sitter jag nu och kan äntligen slappna av lite. Hur skönt som helst verkligen.
 

Tisdag

haha jaa jag har en gapande ängel i fönstret...
 
Kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar nu i skolan innan jullov! Men ingen vila för det, känns som det är hur mycket som helst nu faktiskt. Brukar väl bli så innan lov och det är ju inte jättekul. Har matteprov imorgon så jag har suttit och tränat lite på det och även skrivit klart en engelskagrej. Så nu förtjänar jag faktiskt att ta det lite lugnt, haha.

Monday

Den här måndagen har gått väldigt fort, men jag kan inte säga att det varit en av de bättre måndagarna. Hade världens problem med eyeliner imorse, glömde väskan hemma, var tvungen att vända och hämta den, trodde jag skulle missa bussen, men, det gjorde jag verkligen inte. Jag fick nämligen stå ute och vänta i nästan en halvtimme (brukar vanligtvis stå och vänta typ fyra minuter). Så jag är glad att dagen är över haha. Satsar på en bättre dag imorgon!

Söndag 15 december

Har haft en helt perfekt söndag idag. Började med en lång sovmorgon och sedan tog jag det ganska lungt men vid tre kom Lovisa hit! Vi snackade om en hel del saker. Känns som det var ett tag sedan så det var skönt!
Ikväll ska jag måla naglarna och se på solsidan. Standard på söndagar!

Bangerz Tour

Biljetterna är nu fixade och den 28 maj ska stå och dansa till Miley Cyrus fantastiska musik. Känns himla bra faktiskt!
 
 
 

Lucia

Fredag den 13 december och Lucia idag! Haft en bra dag med lucia-firande och fikamys med klassen på morgonen och sen har det rullat på. Nu sitter jag i soffan och funderar på att kolla på VS fashion show. Kommer väl mest sitta och vara avudsjuk på hur snygga alla är där men tidsflrdriv iallafall haha!

Tisdag 10/12

Tisdagen är nu snart slut och imorgon är det redan onsdag! Onsdagar är härliga dagar då jag slutar redan halv två.
Känns som jag har absolut ingenting att skriva om idag så jag lämnar er med ett litet collage iallafall som ni kan sitta och stirra på tills imorgon om ni känner för det.

Furry

Idag har jag gått runt i min nya, fluffiga tröja från gina! Så varm och skön. Halsbandet kommer jag inte ihåg var det är från, men jag gillar det också riktigt mycket.
Annars har jag inte så himla mycket att skriva. Är jättetrött ikväll och har lust att krypa ner under täcket nu men ska nog vara vaken ett tag till iallafall!

Andra Advent

Andra advent idag och snön vräker ner. Äntligen! Haha, känns bra att det är helt vitt ute på något sätt.
Idag ska ja försöka fixa med lite skolsaker. Kan nog vara så att jag är bäst i världen på att skjuta upp skolsaker. Måste bättra mig! Annars så ska jag dricka te också. Köpte te igår på Indiska och jag har skrivit om det förut men kan lika gärna skriva det igen - dom är fantastiska! Soft Chai och Berry Delight inhandlades igår. ♥

Shopping

Det blev ingen bloggning igår, eftersom jag var iväg på shopping i Karlstad och när jag kom hem ville inte blogg.se fungera heller, men nu funkar det! Så som sagt var jag på shopping, fick med mig byxor, jacka, lite smink och andra smågrejer! Nu är alla julklapparna fixade också. Skönt att ha det gjort!

Dukat och klart

Skulle egentligen varit iväg till Karlstad idag med klassen för att gå på museeum, men allt blev inte som jag hade tänkt mig så jag blev hemma istället. Rätt tråkigt men nu blev det så! Jag har hållt till ovanligt mycket i köket idag faktiskt. Bakat och fixat mat - pasta carbonara! Nu väntar jag bara på att resten av familjen ska komma hem så jag har någon att äta med..

Oriflame wonder lash mascara

I månadens glossybox var det bland annat med en mascara från oriflame. Och jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Man vet ju aldrig med mascaror haha. Men den här gillar jag faktiskt och har använt den varje dag sedan jag fick den! Och när den tar slut kommer jag absolut kunna tänka mig köpa den "igen"!
På oriflames hemsida står det att mascaran ska böja, ge volym, längd och separera fransarna.

Onsdag 4/12

Redan torsdag imorgon! Måste säga att veckorna bara rullar fram. Men jag klagar absolut inte! Dagen har iallafall bestått av skola, plugg och slappt. Älskar onsdagar just för att jag slutar redan halv två och oftast får jag vara hemma själv några timmar (finns det något bättre?! haha) och det är liksom bara skönt. 
Har nu fått i mig lite kvälls-te och nu blir det sängen! 
 

Winter fashion

Winter
Snabbt ihopsatt collage
 
Något som jag älskar med hösten/vintern är modet! Man kan bära lager på lager, alla snygga boots och vinterskor, varma mysiga tröjor och mössor. Helt perfekt! Men, måste dock säga att i Sverige är det lite för kallt för att kunna visa upp outfits ute också, eftersom man måste gömma kläderna med en stor jacka.. Men, modet är verkligen något som jag gillar!

Plugg

Idag fick det bli en tråkig, men välbehövlig plugg-eftermiddag! Har nämlligen biologiprov imorgon och känner mig inte sådär jätte förberedd. Men, efter dehär timmarna känns det lite bättre iallafall.
Sitter nu nyduschad och med tekoppen i högsta hugg. Finns det nåt bättre än te eller? Svar: nej. Haha.

Första december

Det är första december och jag har bestämt mig för att blogga minst en gång om dagen hela december! Försöka iallafall. Så svårt att hinna med allt ibland så därför fick det bli lite bloggpaus ett tag. Men nu är jag tillbaks! 
Känns helt sjukt att det bara är tre veckor kvar i skolan innan det är jul! Så himla mysigt, men snön fattas verkligen. Hoppas på snö i veckan!