BLACK&WHITE

//Hatt:Bubbleroom//Tshirt:MANGO//Short:Avklipppta byxor från Gina//Skor:Skopunkten//

Just nu vill jag bara njuta av semestern så därför är bloggningen kass. Men jag lever iallafall och har det jättebra! Äter på restaurang, shoppar, badar, solar och har balkonghäng på kvällarna. Perfekt. 
Åker hem på tisdag.
 
 

Shopping och födelsedag

Igår var vi iväg och gick runt lite på det stora shoppingcentret Zenia. Och det var... stort. Det var mer som en liten stad med butiker i. Hade ingen stor shoppinglust så det blev bara en pyjamas. 
Idag fyller mormor år och vi har firat med en liten bakelse och senare ikväll ska vi ut på restaurang. Men nu ska vi ut en sväng till poolen igen!
 

Outfit

Dagens Outfit
Häng vid poolen, träffa släkting, carbonara, läsning, snapchat och skratt får förklara min dag! Har varit en bra dag och jag har simmat i en massa i poolen. Så nu är jag verkligen trött så sova står på schemat. Men ska kolla lite youtube först och läsa lite bloggar. Puss ♥
 
 
 

Solbränd

Medans de andra ligger nere vid poolen så sitter jag inne på rummet! Brände migju igår så vill ta det lite lugnt idag. Senare idag ska vi iallafall åka iväg till en släkting och hälsa på! Annars har vi inte så himla planerade dagar. Det är ju semester, då ska man ju ta dagen som den kommer! 
Har passat på att måla naglarna nu också när jag är ensam. Fick bli en stark röd/rosa färg, jättesnyggt!
 
 

Sovdags!

Idag har vi som sagt hängt vid poolen mest hela dagen men på kvällen drog vi oss in mot "city". Kollade i några affärer och bara åkte runt och kollade. När vi kom tillbaka till lägenheten satte vi oss ute på balkongen och åt kex och skrattade åt det mesta haha! Nu ska vi iallafall sova. Vet inte vad planerna är för morgondagen, men jag vet iallafall att jag inte ska vara ute i solen allt för mycket då! Har bränt armar, rygg, ben och ansikte. Hm, ja så kan det gå. Får se till att vara mer försiktig!
 

In Spain


Efter många om och men kom vi äntligen fram till lägenheten igår, vid typ tre. Vi körde fel många gånger men fram kom vi! 
Idag har vi varit och handlat lite mat och nödvändigheter och sen blev det poolen! Det är så varmt och skönt här verkligen. Älskar sånt här klimat. Och lägenheten vi bor i är fin, det finns bra internet och utsikten från balkongen  är hur fin som helst!
Nu blir det strax mat och sen får vi se vad kvällen erbjuder!
 
 
 

Tonight I'm leaving

Klockan åtta ikväll lyfter planet och jag är både taggad och nervös! Tycker det är extret jobbigt att flyga, men det ska nog gå bra. I väskan ligger massa linnen, shorts, bikinis och min fina hatt. PUSS

Packat och klart

Det mesta är packat, jag har sagt hejdå till bästa vännen och rummet är rent. Imorgon drar jag till Spanien och ni anar inte hur skönt det ska bli med värme, bikiniväder varje dag, lite shopping och bara semester! Åker inte förrän imorgon kväll så hinner nog slänga upp ett inlägg imorgon. Puss!
 

Smultron och tält

Här är några bilder från de senaste dagarna! Sov hos Lovisa lördag till söndag och vi gick till bryggan, plockade smultron och sen hade vi bestämt oss för att sova i tält så vi tog med oss glass, mango och chips och såklart, film! Haha, här klarar man sig verkligen inte utan dator. Trevligt var det iallafall!
 

MIDNIGHT

Bloggningen har varit lite hur som helst dom här dagarna och jag tror inte att det kommer bli någon ändring på det. Ska försöka få upp lite bilder här imorgon från de senaste dagarna. Det är bara min enorma lathet som stoppar mig haha. Hur som helst ska jag ta och sova nu. Jag och Josefin har kollat på Vampire diaries ikväll (som alla andra kvällar typ) och nu är jag verkligen hur trött som helst!

TOO MUCH

Jag har varit alldeles för upptagen för att ens ha tanken på att skriva nåt här! Det har varit födelsedagsfirande, loppis, en tur till Torsby och en hel del annat. Och jag tror inte det kommer bli så mycket lugnare de kommande dagarna. Ikväll ska jag iallafall till Lovisa och vi ska nog se på nån film eller så. Ska bli rioligt iallafall. 

Shopping

Idag har jag varit i Karlstad och shoppat kläder, smink och kaffe! Är helnöjd med mina köp som verkligen var behövliga också. Just nu sitter jag iallafall ute på altanen och det är varmt och kvällssol. Hur nice som helst. Men ska ta och hämta en bok och läsa nu istället!

SPAIN


TISDAG

Idag har jag städat rummet mitt, försökt packa ner mer saker i resväskan, tagit ett bad och nu ska jag ta tag i att måla naglarna. Hade tänkt tagit det lite ledigt och skönt denna vecka, men så blev det inte. Har inte haft en hel såndär "Sitta-inne-hela-dagen-och-göra-inget-dag"på länge faktiskt. Kanske får bli ändring på det imorgon haha!

IF MIRACLES WOULD EXIST

 

SUMMERTIME

Ännu en fantastisk dag och jag har varit till mormor på mat och jag fick även låna med mig hennes cykel hem som är betydligt bekvämare än vad min är! 
Nu har Lovisa kommit hit och vi ska strax dra oss bort mot min sommarstuga och spendera natten där. Himla mysigt!

LETS GO TO THE BEACH

Idag packade jag väskan med solglsögon och matsäck och så cyklade jag och Lovisa till stranden! Så jag har spenderat hela dagen där och alltså min cykel. Wow. På ett dåligt sätt liksom. Fick pröva Lovisas cykel ett tag och förstod helt plötsligt varför folk tycker det är härligt att cykla! Men har annars haft en riktigt nice dag med massa sol!
 
 

MACKLEMORE & RYAN LEWIS

Biljetterna är bokade och 4 oktober kommer jag få se dessa två killar uppträda live!
 

THIS OUTFIT THOUGH

 
Summer shoper
 
 

MORNIN'

Vaknade vid 9 men låg och drog mig i sängen i nästan en timme innan jag faktiskt gick upp! Nu har jag iallafall ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra. Hade hoppats på fint väder idag men här är bara massa moln. Trist ju. 
 

HELT SLUT

Har nu duschat efter att ha sprungit så nu är jag ren igen! Helt slut är jag också så nu sitter jag här i soffan och ska atagligen kolla nån film innan jag lägger mig. Förresten så tycker jag mitt hår har lyckats bli rätt långt. Inte plattat det på tre veckor och använder även hårolja efter jag tvättat det och inpackning minst 2 ggr i veckan. Men antagligen måste jag klippa det snart, rätt slitet är det ju. Men det får bli efter Spanien isåfall!

SLEEP

Nu ska jag ta och sova! Gör ju sista (!) dagen på jobbet imorgon (jobbar in fredag) och det ska bli såå skönt att äntligen få "riktigt" lov. Ska se till att sova ut riktigt länge på fredag haha. 
Ska bara sitte uppe ett liitet tag till och kolla bloggar, tumblr, twitter och allt vad det är. Men känner jag mig själv rätt kommer tiden flyga iväg..
 

BOOKS

Fick hem lite böcker idag, himla nice alltså. Är spänd på att få läsa "Wallflower", har hört mycket bra om både fimlen och boken! Och John Greens bok "The fault in our stars" är ju bra så ska bli kul att få läsa fler!
 

NEON

 
NeonSåhär vill jag gå klädd i sommar. Typ haha. Älskar kombon neongrön och svart. Och ett par höga converse vill jag så gärna ha. Hm, kanske får bli ett par när jag fått sommarjobbslönen? Det äterstår att se antar jag!

TISDAG

Mitt jobb är.. Jobbigt! Haha, alltså inte det att det är så himla tråkigt eller så, men det är verkligen hard work!
Men klagar inte. Cash behövs ju alltid!
Dock har jag bara två dagar kvar och sen börjar sommarlovet på riktigt! Ska bli hur skönt som helst att verkligen sova ut på mornarna. Längtar.
 

NEW DESIGN

 
Ny design här va! Haha, för spontant kanske. Vet inte men får se om jag håller kvar vid det här nya. Ska dock självklart fixa en annan header. Den här är bara absolut tillfällig. Annars är jag ganska nöjd. Får väl bli några små-ändringar framöver och så, men det tar vi då haha!