Söndag

Vissa dagar funderar man på om det ens finns ett slut på allt regn. Ett slut på alla moln och kylan. Idag är en sådan dag. Känns som det regnat konstant i en vecka och det börjar på att bli liite tröttsamt nu haha. Men ska inte tjura över det, någon gång kommer väl solen tillbaks!
 
Just nu sitter jag här fixad och redo för i stort sett vad som helst, vilket är himla onödigt då jag inte ska någonstans. Men man blir på lite bättre humör om man klär upp sig lite, i alla fall blir jag det! 

Grått och ledsamt


Usch vilken grå och ledsam dag jag haft idag. Beror nog mycket på vädret faktiskt. Ser inte ut att bli mycket bättre väder de kommande dagarna heller. Det får mig verkligen att vilja flytta härifrån. Till något mycket varmare land. Helst imorgon haha.

Fast imorgon börjar ännu en jobbvecka iallafall. På fredag kan jag säga att jag går på lov "på riktigt" äntligen haha! I veckan blir det kanske bio eller något annat kul också. Måste ha något att se fram emot, blir så himla omotiverad annars till att göra saker.. 


Onsdag

Jag har varit en mycket usel bloggare på senare tis, men har viktigare saker för mig ju!! Eller ja, typ iallafall. Just nu sommarjobbar jag iallafall, men har bara imorgon plus nästa vecka kvar. (Möjligtvis en till). På fredag är det midsommar och det sla antagligen firas med finaste vännerna. Åh, älskar sommaren verkligen. Den här sommaren ska jag göra så jäkla mycket kul. Det lovar jag.

Men för att runda av inlägget lite: jag ska bättra mig på att blogga. Har fått lite ny energi känns det som och då blir allt så mycket roligare!

Skolavslutning 2014

I onsdags gick jag ur nian. Jag kan verkligen inte förstå att jag nu har gjort mitt sista år i grundskolan. Helt sjukt verkligen.
Sista dagen/kvällen var verkligen fantastisk iallfall. Det började i kyrkan med lite sång och så och sedan vidare till sahlströmsgården. Vi fick trerätters och det var även dans och jag tog även en hel del bilder (även om jag önskar att jag hade tagit fler.) .
 
I slutet när alla skulle åka hem blev det stort kramkalas och flera av mina vänner grät. Men det var inte förrän i bilen på väg hem som jag verkligen förstod att det var sista gången jag såg några av dom där människorna. Och när jag väl insåg det så började även jag gråta såklart haha. Ja, det var verkligen en minnesvärd kväll. 
 
 

Fredag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt. Varit ute i solen några vändor, ätit vattenmelon och läst ur boken "paper towns". Har iallafall fixat till mig lite nu och om en timma ska jag och några vänner hem till Alexandra för att grilla och ha det mysigt!

Sunset

Nu är den långa helgen slut och det är dags för ännu en skolvecka, men det blir en kort sådan igen då vi är lediga på fredag. Jag har iallafall haft en jättebra långhelg och önskar att det var sommarlov redan nu, men det är bara att kämpa sista dagarna nu. Fast på lektionerna kollar vi mest på film så det tar inte så mycket på krafterna ändå haha.
 
Förrästen är det ju 1a juni idag, så nu kan man säga att det officiellt är sommar. Hur härligt?! Och sommarväder har det verkligen varit idag. Har njutit till max och gått runt i bikini hela dagen.