GOTT NYTT ÅR!

Vill bara hälsa Gott nytt år!! Ha en bra kväll alla haha!


Lördag 29 december 2012

 
Idag ställde jag klockan på tio för att undvika att sova bort halva dagen. Gick ju sådär. Vaknade vid ett och inser att jag sovit så hårt att jag inte vaknat av väckkarklockan. Jaja, det var skönt att sova iallafall! Nu sitter jag och äter frukost framför datorn. Bra start på dagen ändå!
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men  ska iallafall till mormor på mat senare, vi blir nog en del folk där. Men det ska bli trevligt!

Julen 2012

 
Skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle lägga upp ordentliga bilder ifrån min jul och berätta lite om den.
Finns väl inte så mycket att säga direkt. Hade en bra jul och firade med familjen och åt mat tills man nästan sprack! Vi firade vid mormor i år och när vi kom hem kollade vi lite på svensson svensson julfilmen och sedan drog vi  igång filmen "Ensam hemma".
 
Här får ni lite bilder:
 

28 december 2012

 
Sitter i soffan nu och dricker grönt te. Har faktiskt lyckas hitta ett grönt te som jag faktiskt gillar, har inte gillat det förut faktiskt...
Har inte gjort något speciellt idag. Men gick upp tidigt det gjorde jag! Eller tidigt och tidigt, om man räknar 10 som tidigt vill säga haha. Har lyckats vända totalt på dygnet det här lovet. En natt kom vi inte i säng förens vid fem och jag går inte upp innan klockan är halv ett typ..

Har även kollat runt på lite olika videokameror. Har nämligen tänkt mig köpa en sådan, jag har en liten plan  haha.. Ja, vi får väl se vad det blir av det.

Christmas

Här har ni några få bilder från min julafton. Bloggar från mobilen nu, så det är endast mobil bilder nu. Ska berätta mer om min jul senare och ge en ordentliga bilder, men här ha ni lite så länge!


far from heaven

 
Har precis tagit ett låångt bad. Det var skönt och nu känner jag mig ren. Haha, ja. Smörjde in mig med body lotin från victoria's  secret också, så nu luktar jag typ godis!
Nu har jag placerat mig i sängen framför datorn och mys-belysingen är på i rummet! Ett ljus + ljusslingan! Har ett rätt fint liv ändå. Fast ska snartgå ner och kanske kolla på lite TV med mamma och Josefin. Känns som att jag typ aldrig umgås med dom. Spenderar mesta tiden av dagarna uppe på mitt rum för mig själv. Kul.

Too much shopping, too little money

 
Här är sakerna jag fick hem för några dagar sedan. Byxorna och tröjan är som sagt från Nelly. Älskar ryggen på tröjan verkligen och byxorna sitter som en smäck!
Fick även hem ett torrshampoo från Kisby häromdagen. Funkar skitbra tycker jag och ger extrem volym också, gillar!

I'm still an animal

 
Vakande rätt tidigt idag, vilket var rätt skönt faktiskt. Låg kvar i sängen ett tag och tänkte på vad jag borde göra utav den här dagen, vill göra nåt kul ju haha. Tog mig ner till köket iallafall och fixade frukost som jag sitter och äter framför datorn nu iallafall. Bra morgon.

Vad ska ni göra idag? Tips på vad jag borde göra haha? Har ett tråkigt liv. Måste göra något kul av det nu känner jag!!

Jullov och betyg

Jag har ett juligt hus nu jag med.
 
 
Igår så fick jag jullov. Firade med att handla julklappar och sedan se på hunger games. Filmern var rätt bra, men inte så bra som jag hade tänkt mig. Fick även hem ett paket från Nelly, kan visa er kläderna sen. Blev jättenöjd iallafall och vet nu vad jag ska ha på mig på jul.

Förresten så kollade jag mina betyg alldeles nyss. Haha.. asså ja. Jag ska jobba som tusan till våren iallafall.
Närå så dåligt kanske det inte var men jag ska iallafall jobba bra till våren.

Bastard

 
Tjaa!

Bloggar sällan nu, jag vet. Har seriöst haft den stressigaste dagarna på hela hösttermminen nu. Fått göra omprov i både matte och SO och har även gjort b-delen på matteprovet. Gick över förväntan faktiskt haha.
Imorgon är det onsdag förresten. Det betyder att jag slutar halvtvå och att jag får vara hemma själv i cirka två timmar. Det är två timmar som jag uppskattar så sjukt mycket faktiskt. Jag behöver min dos av ensamhet och så är det bara.
Och förresten igen. Idag såg jag och min syster sista avsnittet av gossip girl. Liksom sista någonsin. Det känns både hemskt men ändå bra. För slutet var så fint så man nästan ville gråta (som vi gjorde lite också) men det känns så hemskt att det är slut nu. Jag ska sätta mig och kolla igenom vartenda avsnitt igen. Tror jag sett första säsongen 3 gånger.. haha
 
Nä nu ska jag ta och kolla lite bloggar som jag typ inte gjort på två dagar och sedan ska jag försöka att komma i säng innan tolv. Godnatt ♥

13 december - Lucia

Bfepgapvewjgpwogjpe
Bringar in lite julkänsla här på bloggen..
 
Idag var det Lucia somsagt. Så vi började dagen med att se på ett luciatåg i aulan som sagt och sedan samlades klassen och åt pepparkakor och lussebullar. Sedan blev jag och några till även bjudna på kaffe av en som vi hade som vikarie. Snällt ju!! Missade även SO:n och gympan på grund av all lucia. Fast, jag klagar ju inte.
 
Imorgon är det fredag och det ska bli så himla skönt att snart få ta helg. Tror dock att jag har ett prov att göra imorgon. Kan ingenting om provet men det blir nog bra.

Godkväll

Sötiskatterna Roxy och Chiquita!
 
GODKVÄLL MY LOVELY READERS
 
Det ar jättegod mat och trevligt hos mormor förut, ifall någon undrar. Tre-rätters middag och en massa skratt. Mätt blev jag också, som tur va.
 
Förresten så är det Lucia imorgon, så då ska vi iväg och se på lucia-tåg på morgonen. Så himla mysigt! Jag gillar lucia. Ett tecken på att det är jättenära till jul också. Och ett plus i kanten att vi inte har en riktig lekion förens tio. Eheheh.
 
 
Nej nu får det vara nog med bloggning idag. Ha en trevlig fortsatt kväll så syns vi imorgon.

12/12-12

Söt du är Lovisa!
 
Tjaa!
 
Kom hem från skolan för typ en timme sen. Kort dag idag, så himla skönt!

Ska ta mig en kopp te och läsa lite bloggar nu. Senare ska jag, mamma och Josefin iväg till mormor på mat, vi ska nämligen "fira" lite nu när det är 12/12 2012. Haha, sista året på skitlänge juuu. Tråkigt. Men kan ju stolt säga att jag varit med på jättemånga såna. Så, det kanske inte  är så synd om mig ändå..

Long time no see

 
Hej
 
Tänkte bara skriva och berätta att jag fortfarande lever. Haha, någon kanske ha börjat undra?
Har bara inte tid för bloggen (fast jo, har jättemycket tid egentligen) fast sanningen är väl den att jag helt enkelt inte orkar blgga. Försöker lägga ner all energi på skolan och läxor istället, fast det går väl sådär.
Men vi gör såhär: Jag lovar att börja blogga bra igen. Med start imorgon. Okej, deal? Braaaa.

Men, somsagt, ni kan alltid hitta mig HÄÄÄR annars!

Städning och Harry Potter

Hej igen!!

Har haft en jättebra dag idag! Städat rummet så det nu är rent och snyggt, ätit god mat hos mormor, sjungit med Josefin och Lovisa och till sist även sett på Harry Potter. Fast, Lovisa somna mitt i filmen.. Så kul tyckte hon det var. Så nu sitter vi alla här i soffan. Fast snart får vi väl ta och lägga oss, någon verkar lite trött...


1 december

 
IDAG ÄR DET FÖRSTA DECEMBER! Och knappt någon snö finns det. Så ni vet det. Så ni inte missat det liksom.
 
Idag ska jag städa mitt rum. Har sett ut lite som ett bombnedslag alldeles för länge nu, så nu måste jag göra något åt det! Sen ikväll tror jag Lovisa kommer hit och ser på Harry Potter med mig och Josefin och stannar här inatt. Det ska bli jättekul.  Och så får vi ju inte glömma att se på julkalendern ikväll. Det är ju typ ett måste haha!
Förresten funderar jag på att byta bloggdesign. Min känns lite... Somrig? Får försöka fixa bilder någon dag!
Men ha en bra dag! HEJDÅ!