Stockholm idag

God morgon!
 
Jag är SÅ TRÖTT! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men går man i skolan så har man inget val, då är det tidigare morgnar som gäller. Idag är det dock inte skola som står på schemat. Det är ju Stockholm som gäller idag! Blir bara en snabbvisit den här gången och vi åker hem redan imorgon kväll, men det lär nog bli en bra resa ändå. Konsert ikväll ju!!

Ingen röst

Eftersom att jag idag vakande med i princip ingen röst så fick det bli att stanna hemma idag. Så jag har varit förvånansvärt tyst idag då det bara är jobbigt att prata. När jag skulle börja prata med Josefin när hon vaknade imorse fattade hon inte ens vad jag sa. Det kom bara några små hesa läten ur mig haha! Men det har börjat bli lite bättre nu så imorgon är det dags för skola igen! Snart är det helg också. Vet inte riktigt vad planeran är för helgen men det lär väl visa sig så såningom. 

Kattkärlek

Alltså hur söt är inte Roxy? Så himla söt! Jag talar om katten för er som undrar.. haha. När jag och Josefin var ute och knäppte bilder häromdagen så ville Roxy självklart vara med. Så det resulterade i att det blev ett litet katthuvud eller en svans med på alla bilder typ. Så det var lika bra att hela han fick vara med! Gosigaste och mest vänliga katten någonsin tror jag. ♥

Sunday

Igår kväll efter att ha varit ute i naturen och utforskat och tagit bilder så tyckte jag och Josefin att vi skulle ta och se en film. The Great Gatsby fick det bli då jag ännu inte sett den, och jag måste säga att den faktiskt var över mina förväntningar, då jag inte förväntat mig någonting av filmen haha! Gatsbys hus var ju lite av en dröm.. Och festerna, dem såg ut att vara rätt bra dom med! 
 
Så efter två sköna och lugna dagar är jag nu redo för ännu en skolvecka. Förra veckan gick förvånansvärt fort så jag hoppas på att den här också gör det. Nästa vecka väntas Stockholm-äventyr!

Forest

Åh vilken fantastisk dag det varit idag. Jag och Josefin drog ut till sommarstugan och spenderade lite tid ute i naturen där. Hösten är så otroligt fin och jag tror nästan att orange-färgade träd och gula löv slår sommarens blommor. Nästan iallafall. Vi passade på att ta lite bilder också. Hatten jag har på mig är från bubbleroom, t-shirten är från monki och den svarta koftan från h&m.
 
 
 
 

Onsdag

Fler bilder från helgen. Tog så himla lite med bilder då det lätt glöms bort när man har kul.. Men några blev det iallafall!
 
Den här veckan bara rusar förbi och onsdagen är nu redan gjord. Var dock en dryg dag i skolan idag. även om den var kort. Men det beror nog på att jag är trött. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och försöker bestämma mig för om det är värt att göra något viktigt, som att städa upp i rummet. Men tror det får bli ett nej på det faktiskt haha. Ja, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, men nej, jag orkar inte ta tag i det idag. Det får vänta till helgen helt enkelt!

Mârtens-helgen

Bloggen blir allt tommare och tommare sorgligt nog. Det har nog mycket att göra med att jag i aldrig tar några bilder och för att Josefin i princip övertagit min kamera.. 
 
Men iallafall, i helgen var det Mârten! Riktigt rolig helg som fört med sig en hel del roliga minnen! Roligast var på lördagen när jag, mamma och Lovisa fick skjuts hem av pappa, och vi tre vaknade när pappa stannade bilen hemma vid Lovisa och vi alla utbrister "Var är vi?" Inte lätt alltså haha. Men vi fattade efter att ha tittat oss omkring ett tag att vi var vid Lovisa. Men hela helgen var verkligen rolig och två sena kvällar resulterade i en trött söndag. Nu har jag iallafall åtehämtat mig och det är skola 100% som gäller ett tag framöver nu!

Söndag

Idag var jag uppe vid nio och kom in i köket som doftade nybakat bröd. Så det var det till frukost i morse, så gott! Har även druckit kaffe ur min fina katt-mugg som jag tror är något av det bästa jag äger haha. Jag hade tänkt att ta det lugnt idag och kolla på en massa skins-avsnitt och måla naglarna och så, men då netflix vägrar fungera för mig så skurar jag rummet och städar i vardagsrummet. Så gick det med den lugna söndagen! 
 
 

Halloween-planer

Igår satt jag och Josefin runt matbordet i flera timmar och pratade om allt möjligt, och så kom vi in på halloween, och alltå ååh jag längtar redan!! Jag älskar allt som har med halloween att göra. Det är mörkt och mysigt, men samtidigt läskigt. Det sänds läskiga filmer hela dagarna och pumpor ska karvas.
Jag vill klä ut mig, ha läskig quiz i källaren och dricka läskiga drinkar på halloween i år. Så jag hoppas att veckorna ska gå fort och att det snart är slutet av oktober. Är det någon mer som är taggad??

Sömn och städning

Inatt måste jag verkligen ha sovit gott, då jag vaknade av att hela lakanet var upprivet och jag hade stoppat in benen under lakanet (?) haha! Men det var verkligen så skönt att få ta sovmorgon i morse. Att bara få sova så länge man vill måste vara något av det bästa i livet verkligen. 
 
Jag började dagen med att kolla på serier och äta frukost och sen bestämde jag mig för att städa rummet, då det av någon aledning blir jättestökigt under skolveckorna. (Slänger kläder runt mig på morgonen pga stress haha) så jag har iallafall börjat städa. 

Sömn och städning

Inatt måste jag verkligen ha sovit gott, då jag vaknade av att hela lakanet var upprivet och jag hade stoppat in benen under lakanet (?) haha! Men det var verkligen så skönt att få ta sovmorgon i morse. Att bara få sova så länge man vill måste vara något av det bästa i livet verkligen. 
 
Jag började dagen med att kolla på serier och äta frukost och sen bestämde jag mig för att städa rummet, då det av någon aledning blir jättestökigt under skolveckorna. (Slänger kläder runt mig på morgonen pga stress haha) så jag har iallafall börjat städa.