Tapas och film

Har haft en riktigt slapp helg vilket uppskattats av mig. I fredags var det som sagt tapas på middags-menyn och det blev definitivt lyckat. Vi satt runt middagsbordet i flera timmar och bara pratade. Igår gick dagen mest åt att kolla på film. Vi kollade project X, inte för att den är sådär jättebra, utan det är ju typ musiken som gör hela filmen haha.
 
Idag vaknade jag vid halv-tio så då drog jag mig upp ur sängen och åt frukost. Sen dess har jag kollat på skins och läst bloggar och lite så. Söndagar är oftast väldigt bra dagar. Även om det finns lite söndags-ångest där så är dom rätt bra och härliga ändå. Ska strax sätta igång med läxor och ikväll är det TV för hela slanten. Catfish, big brother och geordie shore. Fullt upp haha!

Torsdag och läxor

 Har inga bilder på denhär datorn så ett par höstbilder från förra året får duga!
 
Idag efter att skolan slutade vid tre så följde jag med mamma till Sunne för att köpa en spegel till hallen, haha. Så en spegel rikare är vi nu. När jag kom hem tog jag det lugnt ett bra tag, tog ett bad, plockade lite i rummet och sådär. Men nu är jag än en gång bänkad framför skoldatorn för att få undan alla läxor, för att få en så läxfri helg som möjligt. Jag föreställer mig alltid att allt ska vara så himla svårt, men när jag väl sätter mig där med läxorna framför mig är det inte alls sådär jättesvårt faktiskt. Kanske tur det!
 
Imorgon är det i alla fall äntligen fredag. Efter skolan är det planerad tapas-kväll här hemma, som jag ser fram emot. Lovisa är också hitbjuden så det lär ju inte bli något annat än bra haha.

Onsdag 27/8

Last year..
 
Idag slutade jag skolan redan vid kvart i ett så drog hem direkt då och kollade på senaste pll-avsnittet med Josefin. Börjar ju nästan på att bli spännande nu haha. Känns som jag kollat på serien hur länge som helst, men har forfarande inte fått några svar eller sanningar? Alltså sjukt jobbigt.
 
Nu strax tänkte jag sätta mig ner med lite skoljobb, har tänkt att sluta skjuta upp läxor/inlämningar osv, till sista minut, och istället försöka sätta igång så fort som möjligt. Vi får se hur länge detta håller!!

Skins


Regnet öser i princip ner idag och det är söndag, så det kan inte betyda något annat än att det är helt okej att mysa ner sig under täcket och se på serie, haha. Så det är just vad jag gjort. Har börjat se på serien Skins, vilket är en helt okej serie. Underhållande iallafall.
 
Några fler planer för dagen har jag inte. Det vanliga söndagsfixet är ju ett måste dock, som att ta ett långt bad, måla naglarna.. Ja, fräscha upp sig för ännu en skolvecka helt enkelt!

Skolstart

Första skoldagen är nu gjord och jag kan med glädje meddela att det inte var så hemskt som jag trott det skulle bli, haha. Dock hade vi ju ingen riktig dag utan det var mer "lära-känna-varandra-dag". Men som sagt var allt helt okej så det lär nog bli bra det här.

Efter skolan drog jag och köpte lite block och så och här hemma har jag mest gått runt och druckit kaffe och te. Finns nog inget bättre än det faktiskt. Ska strax hoppa i badet och sen ikväll blir det att kolla på Idol och möjligtvis Paradise Hotel!

Sommaren 2014

Den här sommaren har verkligen varit så bra. Eller den har varit både min bästa sommar, men samtidigt min värsta. Men jag har gjort så mycket roligt och så mycket nya grejer. Jag tror att jag har ändrat mig enormt mycket den här sommaren, och börjat se saker på lite annat sätt.. Svårt att förklara.
 
Jag har iallafall hunnit med en hel del. Jag har njutit av det varma vädret, haft besök från USA, varit iväg på två stycken husvagnsemestrar (Mora och Gränna-Ullared), har kollat fotbolls-VM, var iväg på cykelfest, det var Fryksdalsdansen och nu senast var det ju Torsby camping som gällde. Jag klippte även av mig håret för inte så länge sen då jag var trött på allt som hade med det långa håret att göra. Jag ville bara ha nytt. Jag möblerade om rummet, klippte av mig håret, föreslog flytt till och med.. Ja, jag ville ha nytt helt enkelt.
 
Kan även slänga med att hela den här sommaren kommer jag nog föralltid förknippa med brasiliansk och spansk musik. T.ex. Den här låten kommer alltid att vara sommaren 2014 för mig.

Shopping och fika

Har haft ett par jättehärliga dagar nu senaste och det behövs verkligen med tanke på att skolan snart drar igång. Måste ha lite kul och njuta haha. Så i tisdags tog jag och Lovisa tåget till Karlstad för en heldag med shopping. Köpte lite småsaker som smycken (70% rea på smycken på gina tricot!!), nya höstskor, lite smink och även pennor till skolstarten haha. Dock la jag mest pengar på mat den dagen. Fika, flera koppar kaffe och mat ett par gånger. Skräll mig att slösa bort pengar på mat alltså.
 
Idag har jag varit och fikat med mitt fina tjejgäng. Sagt hejdå till Emilia och Alexandra som flyttar och insåg hur tråkigt det kommer bli utan dom. Hela gruppen kommer i princip splittras då vi ska gå i olika skolor och klasser. Vi får verklligen försöka hålla kontakten tycker jag!!

En natt på camping

 
Alltså gårkvällen.. Så mycket konstigt och roligt på en kväll haha. Då det var fest vid Torsbys camping igår så hade vi ställt husvagnen på campingen där för att kunna övernatta i den. Så jag, Josefin och Lovisa hade lite häng i husvagnen med smörgåstårta och annat gott några timmar. Och sen bara började alla konstiga och roliga händelser haha. Det gick från att laga fönster (eh ja) till frågesport och lite lek i lekparken som slutade med en lite lätt sönderslagen Lovisa, och i slutet blev det lite dans också haha. Vi träffade lite folk vi kände, även några nya ansikten och det blev en jättebra kväll. Sov gott i husvagnen och vid elva i morse bar det av hemåt.
 
Idag har jag hållt mig på mitt rum då jag för det första är rätt trött sen igår, men även för att hela huset är invaderat av flugor. Alltså det är sjukt hur många flugor vi har här hemma. Dörren till mitt rum håller jag lyckligtvis nog stängd hela tiden så det är fritt från flugor här iallafall

Good Morning

Godmorgon! Har precis ätit frukost och nu sitter jag och lyssnar på mysig morgon-musik och kollar igenom bloggar osv. Känns som en bra dag idag av någon anledning. Har inget specielllt planerat alls och det känns rätt skönt. Gäller att verkligen njuta av ledigheten innan skolan drar igång..

Husvagnssemester

Jag äventyrar så mycket att jag verkligen inte hinner med att blogga, haha. I torsdags drog jag, Josefin och pappa iväg på husvagnssemester. Hela resan har det varit en del problem så som att vi åkt fel, kört på rådjur, hamnat på läskiga campingar.. Ja, 99 problems typ haha.

Iallafall. Första natten spenderade vi i Gränna på en läskig camping. Vi vågade  knappt gå på toa. Men Gränna var fint och polkagrisar är ju ett måste-köp när man är i Gränna!

Resan fortsatte sedan mot Ullared. Shopping stod självklart på schemat haha. Vi blev kvar inne i köpcentret ungefär två timmar innan vi tröttnade, men lite smågrejer följde med hem iallafall. Vi stannade två nätter i Ullared så vi svängde förbi köpcentret en gång dagen efter också, innan vi drog hem. Vi åkte förbi Göteborg så fick en skymt av Liseberg iallafall haha. 

Idag har jag städat rummet mellan alla åskskurar. Mitt rum ligger på övervåningen och jag tycker det är så obehagligt att vara där när det åskar.. Rent och fint blev det iallafall, och ja, jag har en giraff i mitt rum.