31 mars 2015

Måndagen och tisdagen har gått väldigt fort och bara tanken på att jag imorgon går på över en veckas lov gör mig helt lycklig! Har endast två lektioner imorgon så efter att matteprovet är gjort slutar jag! Har suttit och pluggat inför matteprovet ett tag nu under kvällen, men det känns faktiskt som jag kan det mesta.

Jag har förresten varit så sjukt trött hela dagen idag, så när jag kom hem gick jag och la mig och sov någon timme. Konstigt nog är jag lika trött igen nu så jag funderar på att göra mig redo för sängen nu. Kanske är lika bra, då jag ändå inte har något bättre för mig! 

28/3 - 2015

Alltså HELG!! Så himla underbart med helg. Igår kväll kickade jag igång helgen med att städa mitt rum, haha. Tänkte det var lika bra att få det gjort så slipper jag tänka på det resten av helgen. Idag tog jag "sovmorgon" till åtta då jag vaknade av mig själv. Har sedan dess hunnit med att käka frukost, ta ett bad och tagit det lungt. Idag fyller Lovisa år också, så kan väl passa på att hälsa lite grattis till henne! Har tyvärr ingen rolig överraskningsfest åt henne men förhoppnngsvis är det okej.
 
Ikväll är jag ensam hemma då både mamma och Josefin ska bort. Men jag gråter inte för det, jag gillar att vara ensam. Ska plugga denna helgen också då naturprov och matteprov ska göras innan vi går på lov..

22/3 2015 - Stress


Stress, stress och åter stress är vad som går igenom min hjärna just nu. Det är rätt mycket i skolan just nu, och jag hanterar det rätt dåligt haha. Jag borde i helgen ha suttit och gått igenom mitt muntliga prov i svenska så att det blir så bra som möjligt, jag borde ha gjort franska och jag borde även ha gjort en massa andra saker. Vad har jag gjort istället? Jo, jag har istället hängt med Lovisa hela helgen och suttit vid köksbordet och druckit drinkar. Var även iväg på marten som var vid bygdegården här i byn, vilket var trevligt. Idag blev vi bjudna på middag hos mormor och när vi åter landat här hemma så drog vi igenom några avsnitt av Gossip Girl. Jag har alltså inte gjort något skolarbete alls. Duktigt gjort av mig.
 
Så nu ska jag sätta igång med att öva inför Muntliga Nationella och eftersom det är söndag ska jag väl måla naglarna och göra annat söndagsfix också. Imorgon börjar en ny vecka och jag ska försöka ta tag i mig själv då, haha. MÅSTE verkligen bli bättre på att ta tag i skoljobb..

16/3 2015 - Nicki Minaj imorgon!!

Måndagen har gått fort och har varit rätt bra. Men morgondagen tror jag ändå kommer bli 100x bättre! Då är det nämligen äntligen dags för den efterlängtade Nicki Minaj konserten... Vet inte om jag berättat det, men i fördelsedagspresent så fick jag av Josefin en biljett till Nickis konsert i Oslo. HÄR kan ni läsa om hur jag fick presenten också.. Haha. Så imorgon efter skolan vankas alltså konsert för mig och Josefin. Ska bli såå himla kul verkligen, då hennes senaste album är helgrymt.
 
Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen. Är alltid så trött om kvällarna så går och lägger mig rätt tidigt varje kväll, men det är ju bara skönt. Godnatt folket!
 
 

Torsdag 12/3

Torsdagen är nu gjord och imorgon är det äntligen fredag! Ska verkligen bli såå skönt med helg, då jag varit extremt trött den här veckan. Det ska bli väldigt skönt att ha en helg utan något alls inplanerat också. Tycker det ska bli så härligt att få sitta hemma, framför teven, helt själv och bara vara. Inget drama eller så haha. Men först ska en skoldag göras och ett prov i samhällskunskap ska checkas av. Har försölt plugga lite inför det nu ikväll, men det känns som att jag redan kan det mesta så det lär inte bli allt för svårt, hoppas jag! 

Sur-tisdag

Jag hela kvällen igår haha...
Efter att ha kommit i säng alldeles för sent igår på grund av en massa saker, så har jag idag varit rätt sur av mig. Har haft något i ögat precis hela dagen också så det har väl sett ut som jag gått och gråtit i flera timmar haha. Nej men helt ärligt är jag förvånad över hur mycket som kan gå fel i mitt liv just nu. Alltså det är helt sjukt? Jag ställer ju till det för mig själv hela tiden, men det finns allt andra personer som ställer till det för mig också om man säger så.. 

Imorgon ska jag försöka vara glad och inte sur som jag varit de senaste dagarna. Det är ju redan onsdag imorgon! 

Måndag!

Jag har haft en förvånansvärt bra måndag idag. Hade sovmorgon och bra lektioner. Jag och Lovisa har idag gått runt i korridorerna och pratat en jäkla massa skit, och det var också trevligt haha. Vi båda är så sura på samma sak... Hon följde med mig hem ett tag efter skolan också och vi fikade med kaffe och kladdkaka, för det tyckte vi tydligen att vi var värda. Nu ligger jag på soffan framför teven och är hur trött som helst, konstigt nog. Jag både somnade tidigt igår och hade som sagt sovmorgon imorse.. Känns som jag alltid är trött. Får väl försöka hålla mig valen ett litet tag till iallafall! 


8/3 2015 - Helgen

Fredagen spenderades i Kalrstad med Lovisa, och vi hade hur trevligt och roligt som helst. Kom hem med lite nya saker och en ny topp fick invigas redan på fredag kväll när det vankades middag och drinkar. Men helt ärligt så var kvällen sådär. Jag hade inte direkt superkul och jag känner mig lite besviken på vissa personer... Jag måste i alla fall ge ett stort shoutout till Lovisa som verkligen är världens bästa vän. Hon står alltid vid min sida och hjälper mig och gör allt för mig, och jag hoppas jag är någorlunda lika bra kompis som hon är. På lördag morgon var det städning som gällde. Jag och Lovisa diskade, tvättade, plockade och donade i flera timmar innan det var städat och rent.
 
Igår kväll var jag ensam hemma och teven fungerade inte så jag gick och la mig väldigt tidigt. Trött efter helgens alla bravader var jag också, så det var väl lika bra. Idag började familjen dagen med frall-frukost och jag tror inte dagen har så mycket mer att bjuda på. Imorgon är det skola igen som gäller, nytt schema har vi också. Känns att det ska bli skönt med rutiner igen iallafall.

Solig torsdag


Jag tog helg redan vid nio idag, vilket är nästan lite för lyxigt! Solen är och hälsar på idag vilket gör det hela ännu bättre, för hur glad blir man inte när solen lyser och snön smälter? Direkt efter skolan drog jag och Josefin på lite mat-shopping, då hon ska bjuda på mat imorgon! Helt sjukt hur mycket vi handlade för.. När vi kom hem kollade vi ett pll avsnitt och sedan har jag plockat ihop på mitt rum. Nu ska jag ta och måla naglarna och färga håret måste jag hinna göra innan dagens slut också! 

Imorgon blir det alltså en snabbvisit till Karlstad, och inorgon kväll står Josefin för middag och drinkar! Lär nog bli en helt perfekt fredag! 

Matteplugg i flera timmar

Jag har suttit med matten i flera flera timmar ikväll. Det värsta är att det verkligen känns som att jag kan allt, men jag vet att jag kommer sitta på provet imorgon och få hjärnsläpp som varenda annan gång. Så jäkla jobbigt när man vet att man kan men inte kan skriva rätt på provet, haha.
 
Så imorgon har jag alltså endast ett prov på en timme och sedan slutar jag! På fredag tror jag faktiskt inte att jag har något alls att göra i skolan så därför drar jag, Lovisa och Josefin till Karlstad för lite shopping. Är i väldigt stort behov av en ny vårjacka och även ett par nya jeans. Så det ska jag försöka hitta mig, och sedan hade väl några fina toppar varit trevligt också! Synd att man inte är miljonär...

Tisdag 3/3 - 2015

Jag borde egentligen ha satt mig och pluggat matte när jag kom hem från skolan idag, med tanke på att jag har matteprov på torsdag. Gjorde jag det? Svar nej. Men eftersom jag endast ska till skolan för att lyssna på en föreläsning imorgon så kommer jag hinna sitta med matten några timmar då, så det löser sig säkert. Extremt mycket plugg och prov-prat här på bloggen, men det är väl det mitt liv består av just nu helt enkelt haha.
 
 
 
 
 
 

Måndag 2/3 2015

Februari har nu blivit mars och sportlovet är slut. Jag hade en riktigt bra dag i skolan då jag endast hade två lektioner och slutade redan halv tolv, så man hade ju kunnat starta veckan på ett värre sätt haha. Kom dock inte hem förens vid halv tre men bättre sent än aldrig som man säger! Har gjort ett sista försök att lära in lite franska till imorgon då jag har prov. Själv har jag varit hela eftermiddagen också så för att det inte skulle kännas alldeles för tyst och ensamt så har jag spelat G-eazy på hög volym. Så himla bra och fattar inte att jag inte upptäckt hans musik förens typ nu??

Nu ska jag ta och dricka upp mitt te och sedan kolla igenom franskan en sista gång innan jag ska gå och lägga mig. Insåg imorse att det är ju jobbigt att gå upp tidigt. Har ju inte haft någon klocka ställd på en hel vecka så jag har väl blivit lite för bortskämd helt enkelt..