Firande och spontant


Åhh vad bra denna helgen varit alltså! Igår vid fyra drog jag och några vänner till ett mysigt ställe som ligger intill en badplats, och där dukade vi fram kladdkaka, chips, godis och andra onyttigheter. Vi var där för att fira Julia som fyllde år för ett par veckor sedan, och jag tycker kvällen blev riktigt lyckad. Vi skrattade åt roliga minnen och pratade om allt man kan tänkas prata om i princip. En suverän eftermiddag/kväll var det! När vi sedan var på väg hem så blev vi alla i bilen riktigt taggade på fest och för att dra ut, och så blev det. Jag har nog aldrig varit så spontan i hela mitt liv haha, och bråttom blev det. Jag, Josefin och Lovisa drog hem och bytte om och bättrade på sminket lite fort och drog sedan iväg! Faktiskt hade vi väldigt kul och det blev en rätt sen kväll, tyvärr tog jag inga bilder men himla många roliga meddelanden har jag skickat iallafall haha. Vid halv fem var jag i säng och då var jag trött och kall. 

Idag har jag suttit ute på verandan stor del av dagen och njutit av solen. Kan detta vara den sista riktiga sommardagen tro? Nu ska jag hur som helst strax ta mig ett bad och det blir nog inte att sitta uppe värst länge ikväll då vi inte sovit många timmar i natt. Imorgon drar första hela skolveckan igång också! 

Sista sommarlovs-helgen

Nu är sommarlovets sista helg förbi och jag har försökt att ha så roligt som det bara går. På fredagen när pistonheads spelade på brevika så hade vi husvagnen på plats på campingen där jag, Lovisa, Josefin och några fler vänner körde lite förfest vilket var väldigt kul och efter det gick vi in dit de spelade. Hade väldigt kul men självklart tappade jag bort Lovisa hela tiden så jag fick hitta mig nya vänner once again haha. Men kul hade jag definitivt. Ger kvällen 5 poäng!! (Internskämt haha..)

På lördagen var det bara att packa ihop i husvagnen tidigt på morgonen och fösa ut sovgästerna för att vid elva dra iväg till Karlstad där en dag med festival väntade. Men tyvärr hade jag inte alla så jättekul på den omtalade Island Festival.  Vi lyckades missa en de flesta artister och såg i princip bara Guetta, vilket vi ändå tröttnade på efter en timme så vi gick och åt istället haha.. Men helt okej var det ju ändå, men lite högre förväntningar hade jag faktiskt.

Släkt och vänner


Igår var det lite av ett släktkalas här hemma då min pappas kusin & hans kille som bor i Spanien var här på besök och även pappas andra kusin som vi inte heller ser så ofta. Vi samlades alla hemma hos mormor där det bjöds på motti och fläsk som vi tycker representerar Värmland haha och till efterrätt blev det kaffe och molusk, som antagligen endast representerar Torsby. Det var hur som helst hur trevligt som helst!

Idag drog jag ner till Torsby vid ett för att luncha med Lovisa, Moa och Olivia. Vi käkade vid FiKa för att sedan förflytta oss till Wiener för kaffe och bakelse. Då vi alla inte setts på hela sommaren var det himla kul att få sitta och prata med dem och skvallra lite och berätta om alla våras äventyr denna sommar. 

High by the beach


Det blev en rätt bra dag idag ändå och jag kom faktiskt till och med ut ur huset en sväng. Jag blev nämligen med Josefin till Torsby för att kolla en lägenhet/hus hon funderar på att hyra och den var faktiskt väldigt fin. Så vi får väl se om det bara blir jag och mamma som bor här i huset snart! Efter det drog vi hem och sedan dess har det inte hänt så mycket. Men att Lana del Rey släppt en ny låt gör ju inte dagen sämre iallafall! Åh, vad jag älskar Lana's musik alltså. Hela hon är ju helt fantastisk som släppt två helt underbara album och den nya låten var även den bra. Ni får ta och lyssna tycker jag!!




Tisdag 11 augusti


Jag började denna tisdag med en sovmorgon fram till halv elva då jag gick upp och gjorde mig frukost. Efter det fick det bli ett bad och nu ska jag strax ta och färga mina ögonbryn haha. Det är grått och molnigt ute idag vilket inte gör mig så himla taggad på att hitta på alltför mycket, men jag vet att jag iallafall borde tvätta lite sminkborstar, vilket är något av det tråkigaste jag vet, men det måste väl göras det med! Igår var jag och Josefin in till Torsby för att fixa lite saker men dessvärre gick inte allt enligt våra planer så vi gick till Wiener och drack kaffe och pratade i flera timmar. Det var så mysigt att bara prata på om allt och inget.

En lugn helg


Alltså hela denna helg har verkligen varit såå lugn och jag kan i princip säga att jag inte gjort något vettigt alls. Jag har mest gått runt hemma och lyssnat en hel massa på musik, läst böcker och gjort hundra andra lugna, oproduktiva saker. Men igår städade jag iallafall mitt rum vilket nu känns så himla skönt. Jag rensade igenom gammalt smink och flyttade ut onödiga saker ur rummet och fixade, och nu är det rent och fint! Hoppas på att orka hålla det såhär ett tag också!

Imorgon börjar en ny vecka och även om detta är sista hela lediga veckan innan skolan drar igång igen (!) så har jag faktiskt sett fram mot denna vecka, och jag tror den kommer bli rätt bra! Det väntas besök från Spanien och hela helgen bjuder på roligheter! Åhh kommer bli så bra detta ❤️❤️

Göteborgs-resan

Hallå! Long time no see här i bloggen, men så blir det ibland! Tisdag-torsdag spenderade jag mina dagar i Göteborg och valde då att lägga bloggen (och de flesta andra sociala medier) åt sidan och njuta av staden bara. På tisdagen när vi kom fram drog vi direkt till nordstan för att kolla affärer och fördröja tiden tills vi fick checka in på hotellet.
När vi sedan checkat in på hotellet duschade vi och fixade oss för att dra ut och äta något gott. Dessvärre drog tiden iväg och helt plötsligt blev det så sent att vi inte hann med restaurang-besök, så middagen fick bli korv med bröd, haha. 

På onsdagen drog vi till Liseberg! Det var såå himla varmt under tisdagen och det var nästan ännu varmare på onsdagen. Och där gick jag runt på Liseberg i svarta byxor haha. Sjävklart. Men det blev lite åk i karuseller och det var himla mysigt att bara strosa runt där och kolla runt. På kvällen hade vi bokat bord på jensen's bøfhus så då fick vi en ordentlig middag iallafall!

Torsdagen bestod av lite chill på hotellrummet fram till tolv då vi checkade ut och sedan drog vi till tågstationen för att förvara våra väskor där. Vi hade tänkt att försöka shoppa lite under dagen och kolla massa affärer, och visst gjorde vi det till viss del, men då vi båda hade extrema skavsår gick vi mest runt och klagade och haltade haha. Vi gick därför runt mellan olika fik för att kunna fördriva tiden med att äta  istället! Vid sju gick tåget hemåt och vid elva var vi hemma. Helt klart en bra resa, men oj vad trött man blir efter såna här resor! Det är fullt tempo mest hela tiden, så även om det kallas semester så är det inte så värst mycket till semester. 





Måndag 3 augusti


Klockan halv tolv idag var jag hos tandläkaren och nu har jag ett fint leende igen, haha! Det tog ett tag att fixa tanden, men självklart var det såå värt det, för herregud hur tanden såg ut innan.. Jag har nu varit hemma ett tag och plockat undan lite i hemmet och fått mig mat. Jag ska nu försöka ta tag i packningen, för imorgon bär det av till Göteborg! Jag och Josefin ska spendera ett par dagar där och det ska bli så skönt att komma bort ett tag, då jag denna sommar inte semestrat någon annanstans. Vi ska kolla affärer, äta gott och försöka oss till Liseberg också. Det lär bli bra det! 

Förresten så är jag så sjukt hes idag! Redan under lördags natten började rösten strejka och igår morse när jag vaknade kunde jag knappt prata. Inte är det något bättre idag heller så vi får allt se hur det går i Göteborg haha. Så himla jobbigt att vara hes, speciellt med tanke på att jag inte ens har varit eller är sjuk? Så konstigt. Men kanske har jag bara mig själv att skylla ändå..

Gårdagens festligheter

Alltså vilken kväll det var igår..! Jag tror att nästa helg får blir en extremt lugn helg, för jag tror att jag har kört för hårt med festligheter de senaste veckorna. Hur som helst så började vi kvällen igår hemma hos Julia och det var ett härligt gäng där och vi grillade och myste där några timmar. Vi bestämde oss sedan för att dra in till Torsby för att se om det möjligtvis var lite folk där, men dessvärre var det knappt någon där. Men vi alla höll ihop iallafall och stannade några timmar i Torsby ändå. Sedan drog alla vänner hem men jag stannade kvar och hittade mig lite annat folk och jag stannade natten i Torsby och vid ett idag var jag hemma! Kan nog inte riktigt förklara denna kvällen och om jag försöker så skulle det bara låta värre än vad det egentligen var. Jag har iallafall tappat en bit av min framtand och måste ringa tandläkaren imorgon och jag har bränt mig så jäkla mycket på brännässlor. Handleder, händer och fotlederna är täckta av utslag..

Jag ska nu ta mig en dusch och sedan ska jag hoppa i säng direkt. År så himla trött då det inte blivit mycket sömn idag. Vi var vakna till halv åtta imorse (sä jädra onödigt egentligen) och jag har inte sovit under dagen heller..