Morgondagen

Ett springpass senare och jag är SÅ trött. Kan nog bero på att jag var uppe redan vid åtta imorse i och för sig. Så himla typiskt att man ska vakna tidigt när man egentligen kan sova hur länge man vill. Imorgon vankas morgonsim, redan vid sju ska vi iväg, och sedan vid ett ska "gamla gänget" samlas för att catcha upp. Lär nog bli en bra dag. Så ikväll får det bli tidigt i säng så jag orkar upp imorgon! 

Halloweenfest

I lördags var det roligheter som gällde hemma hos mig! Någon typ av halloween-fest skulle det väl likna, haha. Jag hade iallafall jättekul, så jag hoppas verkligen att de andra också hade det. Det blev en hel del pratande, dansande och vi målade på både ballonger och händerna.. Dock tog jag inte en enda bild då min mobil låg vid högtalarna hela kvällen och kameran glömde jag helt bort. Så det var ju rätt tråkigt haha. 
 
Idag har jag i princip inga planer alls. Har faktiskt knappt några planer alls för hela lovet. Får väl ta det som det kommer antar jag!

XO

Ni kan inte förstå hur skönt jag tycker det ska bli med lov!! Är så trött på läxor och grejer, vill bara få vara ledig. Vill komma hem på eftermiddagen och få ha fritid haha. Sitter just nu och skriver svenska för fulla muggar. Jag sitter hela lektionerna och gör typ ingenting, så får istället en massa att göra hemma. Så jag antar att jag bara har mig själv att skylla för att inte ha någon fritid. Har inte så mycket kvar nu (thank god) så då ska jag ta mig ett långt bad och förbereda mig för fredag.
 
Förresten, måste tipsa om en låt som går på repeat just nu! Så himla härlig låt, med Beyoncés röst och Sam Smith's "Stay with Me" beat i bakgrunden. Jag borde nog ta och tipsa om lite mer musik någon dag faktiskt. Jag älskar att upptäcka nya låtar och bra artister på andras bloggar, så kanske själv borde lägga upp lite tips!

HÄR har ni länken till låten i alla fall!


A thousand splendid suns

Läsandet har i princip tagit över mitt liv. Vi har nämligen i engelska-uppgift att läsa en bok på engelska. Känns som att jag spenderar varje vaken timme antingen läsandes av boken eller pratandes av boken, haha. 
Hur som helst så har jag idag haft en rätt bra dag. Kvällen har även den varit bra med Hollywoodfruarna på TV:n och än en gång lite läsande. Nu strax ska jag dra mig mot sängen för att försöka somna någorlunda i tid ikväll!

Shopping, bio och söndag

Jag har haft en väldigt bra och ganska stressig helg, därav lite kass uppdatering. Igår så drog jag, mamma, Josefin och Lovisa till Karlstad för både shopping och bio. Vi var i stan, vid bergvik och även till Ikea. Klockan sju var det dags för bio, nämligen den nya skräckfilmen "Annabelle". Filmen har lite koppling till skräckisen "The Conjouring", så vi var ju självklart tvugna att se Annabelle. Vi satt längst fram och höll för ögonen 70% av filmen. Den var dock inte värre än var The conjouring var, som var äckligt läskig. 
 
Idag fick det bli en riktig slappdag. Vi har legat i soffan mest hela dagen och sett på Gossip Girl. Nu är jag iallafall nyduschad och ska strax lägga mig i sängen och läsa lite. Imorgon börjar sista veckan innan höstlovet också. Veckorna har gått så himla fort, känns som vi nyss började skolan..

Snabb vecka

Den här veckan kommer antagligen gå hur fort som helst. Lediga måndag, plus en massa "inställda" lektioner hela veckan. Men jag klagar definitivt inte! Älskar att kunna komma hem innan klockan halv fem, då man knappt orkar göra någonting.

Nu ska jag iallafall ta och sova. Är så trött och har känt mig lite halvt sur inombords hela dagen. Hoppas på att vakna upp med ett bättre humör imorgon! Trötter lär jag nog fortfarande vara dock, men det finns ju värre saker här i världen!

Måndagsledigt

Den här måndagen har känts precis som söndagar brukar göra, jag har slappat och gjort diverse skolarbeten. Har nämligen varit ledig idag då det var studiedag. Såå himla skönt var det med en extra helgdag, det gör verkligen mycket. Önskar att vi alltid hade haft tre helgdagar. Imorgon är det dags för skola igen i alla fall. Inga prov i veckan så det känns skönt, men läxor och inlämningar kommer man väl aldrig undan. Men höstlovet närmar sig med stormsteg faktiskt..
 
Har i vilket fall som helst slagit mig ner i sängen hemma vid  pappa och stannar här i natt. Var här och fixade lite i rummet härom dagen så tänkte att jag lika gärna kunde vara här. Måste säga att jag fått extremt fina blommor i fönstret. Det finns nog inget som heter för mycket blommor. Det bästa som finns ungefär.

Konstiga drömmar

Idag saknar jag sommaren och  alla fina blommor lite extra mycket..
 
Jag har drömt så konstiga drömmar nu dem senaste nätterna. Ingen aning om vad det beror på men riktigt konstiga drömmar iallafall haha. Minns inte riktigt allt men vet att jag blev frågad i drömmen vilken skola jag går på, varpå jag svarade "Jag går på Hogwarts jag." Haha!
 
Idag är det riktigt trist väder ute, sådär tråkigt, grått, typiskt höstväder. Vi har väl haft nog fina höstdagar nu kanske.. Så ska strax hoppa i ett varmt bad och sedan sätta mig och ta tag i lite skolarbete. Tänk att jag alltid skjuter upp allt så jäkla mycket. Aldrig att jag lär mig liksom. 

Skola och läxor

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu ska jag sätta mig med läxor. Tänk vad livet vore lätt utan alla dessa läxor.. Förhoppningsvis lugnar det ner sig lite på läxfronten, men har dock svårt att tro det, haha. Känner att jag inte har speciellt mycket att skriva om sånahär tråkiga gråa skoldagar, men har vi tur kanske jag gör något roligt så småningom!