Miley Cyrus och grillat

Jag har haft ett par riktigt bra senaste dagar, och har därför varit lite frånvarande här. Så tänkte berätta lite om vad jag gjort!
 
I onsdags var jag och Josefin iväg till Oslo för Miley Cyrus konsert! Och konserten var riktigt bra, det måste jag verklien säga, men alltså det var så jäkla varmt inne i arenan att det var svårt (iallafall för mig) att faktskt njuta av konserten. Var till och med tvungen att gå och sätta mig vid väggen för jag trodde jag skulle svimma haha. Men det var som sagt en himla bra konsert! 
 
Igår njöt jag ute i solen i flera timmar och på kvällen kom Lovisa hit och det var grillning på schemat och kvällen avslutades med goda drinkar ute på altanen. Vi spelade musik och dansade (säkert jättefint) ute på gräsmattan. Fin kväll och kom inte i säng förens typ tre på natten haha.
 
Idag började vi dagen med en lång sovmorgon och pizza till frukost (!) och sen under dagen har jag och Lovisa mest tittat på film. Nu har hon åkt hem och jag ska nog gå och lägga mig i sängen för mer filmtittande. Har ingen energi till att göra nåt idag, men så kan det vara ibland!



Friluftsdag

Idag var det friluftsdag i skolan som gällde. En ganska tråkig dag, men det blev rätt fint väder till sist iallafall! När jag kom hem var jag sjukt trött iallafall och hade en hemsk huvudvärk så jag gick och la mig och sov ett par timmar, vilket har blivit himla standard för mig. Har på kvällen sett på biggest loser och nu är det dags att sova! 

Påsklov

 
Åh, jag hittade bilder på kameran från påsklovet. Ni har väl sett typ samma bilder förut, fast de var mobilbilder, men alltså jag vill ha påsklov igen. Det var faktiskt helt perfekt. Om inte sommarlovet blir såhär bra så blir jag ledsen alltså. Jag hade så kul på påsklovet. Jag älskar utflykter och picniks har blivit en favorit för mig, Josefin och Lovisa. Vi gjorde så mycket konstigt hela tiden. What happened under påsklovet stays there alltså haha. 
 

New Shorts

Igår fick det bli en snabbtur till Sunne för att shoppa lite. Jag kom hem med ett par nya, jättensnygga (och sköna!) shorts, som fick invigas så fort jag kom hem. Såg även på hockey igår och var på grillkväll hos mormor!
 
Idag väckte jag och Josefin mamma med frukost på sängen! Mors dag idag ju. Så lite uppskattning fick vi ju visa haha. Annars idag ska jag göra lite skoljobb och kanske städa lite. Ladda upp lite inför ännu en "skolvecka" också.. Fast, det blir nog en ganska lugn vecka. Friluftsdag imorgon och endast två vanliga dagar.. Men ska väl hinna med lite kul denhär veckan också... Haha, jag är alltid så jäkla lurig.

Torsdag

 
Jag kollade igenom spotify lite och "came across" (hur tusan säger man det på svenska?) någon typ av "sleepy-time music" lista och började lyssna lite och nu sitter jag och gäspar som en dåre. Om det är på grund av musiken eller torsdagströtthet vet jag inte riktigt, men trött är jag iallafall. Försökert också hitta mig en klänning till skolavslutningen, vilket inte alls är lätt. Jag har redan skor fixade iallafall så det är skönt!

Onsdag

Jag förstår om ni är hur trötta som helst på alla mina kollage men jag tar bara bilder med mobilen så det är så det är!
Har idag varit i skolan och kortdag var det. Det gillas skarpt! Ikväll väntas ännu mer födelsedagsfirande för Josefin och det gillas också, eftersom det innebär fika... Haha!

Hej söndag

Ett tag sen jag bloggade nu, haha. Har gått i skolan, gjort massa prov, städat mitt rum, kollat på skolavslutnings-klänningar, firat Josefins födelsedag och ätit. Viktiga saker!
 
Känns konstigt att blogga för det var så länge sen. Kanske ska bättra mig lite, vi får se helt enkelt. Det är så mycket annat hela tiden och på min lediga tid vill jag bara sova. Är så himla trött på vädret också. Orkar ingenting när det är så jäkla grått ute. Positiv jag känner mig idag!! Haha, ni kan ju kolla in min tumblr istället, är så himla mycket mer aktiv där: http://cray-vacay.tumblr.com/ <-- klicka
 
 

Another sunday

Söndag än en gång och sedan sist har jag hunnit med ett par skoldagar, träning, smores-ätande, jag har lyssnat på iggy's nya album och Lovisa har sovit här. Idag gåt jag runt i mina finaste ren-pyjamasbyxor för det är okej på söndagar. Nu ska jag ha söndagsfix så som att måla naglarna, ta ett långt bad och så!