26/5 2015

Idag har jag faktiskt haft en liten halvkass dag. Eller, den var helt okej först, men efter att jag gått hem i regnet och än en gång insett hur jäkla mycket jag har att göra och sedan suttit och stressat med plugg ett tag så kände jag bara att "Näe, nu går jag och lägger mig." haha. Gick dock inget bra med tuppluren jag hade tänkt att ta, utan det slutade med att jag mest låg och tänkte över livet. Såå mycket tankar som snurrar runt i min skalle alltså. Usch. Så ingen höjdardag har det inte varit idag tyvärr.
Förhoppningsvis blir morgondagen bättre! Då har jag muntligt prov i matte i och jag hoppas på att det går riktigt bra. Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. God natt!

24 maj - helgen

Den här helgen har varit riktigt bra. På fredag efter skolan var jag så sjukt trött att jag kom i säng väldigt tidigt. Igår under lördagen så följde jag med mamma på en springtur i solskenet! Det var faktiskt riktigt varmt ute en sväng och det fick mig att längta efter sommaren! Sedan drog jag och mamma ut på en biltur och jag fick övningsköra. Första gången på ett år.. Gick förvånansvärt bra faktiskt haha! Vid sju drog jag och Lovisa hem till Emilia för att se på Eurovision och mysa. Det blev ju rätt spännande men Sverige lyckades ändå ta hem segern! 

Söndagen har varit extremt slapp. Har kollat serier och samlat energi för ännu en fyra-dagars vecka i skolan. Såå nära sommarlov nu!!! 

Torsdag 21/5

En sak som är väldigt negativ med mig är att jag aldrig hittar motivationen till att göra något viktigt (t.ex. läxor) förens sent på kvällen. Eller, det måste ju inte vara något negativt, men med tanke på att jag måste upp tidigt om morgnarna så är det inte så himla bäst att börja med läxor vid tio på kvällen. Men så gjorde jag ikväll. När jag kom hem från skolan hade jag verkligen ingen som helst motivation till att dra igång med skoljobb, så jag och mamma tog en liten biltur till sommarstugan istället. Solen lyste och sjön glittrade och det var så himla fint.
 
Efter turen till sommarstugan slutade det med att jag hamnade i telefon med Lovisa i över en timme, där vi båda satt och klagade över allt vi hade att göra, haha. Till morgonen har vi i alla fall en lång sovmorgon men ska väl ändå till skolan vid åtta så förhoppningsvis får vi lite gjort även då. Fredag är det ju imorgon också och det ska bli så jäkla skönt med helg!! 

Onsdag - Nationellt Prov

Eter att ha haft Nationellt Prov i matte verkligen hela dagen är jag typ helt slut nu, det tar på krafterna verkligen. Blev hur trött som helst efter provet och huvudvärk på det. Det känns skönt att det äntligen är gjort nu i alla fall. Jag har i eftermiddag försökt få mig själv till att göra lite andra läxor och skriva klart svenskan, men det är svårt. Jag antar att mitt lilla huvud har jobbat för mycket idag helt enkelt, haha.
 
Imorgon är det torsdag och torsdagar är inte favvodagen alltså.. Riktigt långa och sega brukar de kännas. Men kan ju glädja mig åt att det inte är så himla många veckor kvar i skolan i alla fall! Herregud, vart tog tiden vägen liksom?!

Söndag


När bloggn legat död några dagar så har jag hunnit med en tripp till Karlstad (utbudet är så himla kasst i affärerna nu känns det som? Hittar aldrig något jag vill haha), jag har hunnit med att ta tag i plugg och i fredags firade vi Josefin som fyllde tjugo i veckan. Firandet började med att släkten var här och det bjöds på grillat. Till sist blev vi bara några stycken kvar och det var en rätt bra kväll. Fast väldigt konstig. Vi var på promenad och ja, Gud vet allt..  Det blev dock en vääldigt sen kväll, och jag tror att vi kom i säng vid fem på morgonen, efter många om och men. Var så himla himla trött igår att jag inte orkade göra något alls. Halvsov hela dagen och gick och la mig tidigt. Idag är jag desto piggare och strax vankas middag vid mormor och resten av dagen får gå till plugg!


Tisdag 12 maj 2015

Förstå hur skönt att imorgon är sista dagen i skolan innan långhelg?? Korta skolveckor blir man definitivt bortskämd med i slutet av skolåren. Imorgon efter skolan blir det en tur till Karlstad igen, men denna gången är det Lovisa som vill ha med mig dit. Så en liten snabbvisit dit får det bli och kanske är jag på shoppinghumör och får med mig något nytt hem! 

Idag efter skolan var jag och Lovisa iväg på fika med en vän som vi inte sett på ett tag nu. Vi köpte oss en varsin sallad på Fika och satt och åt och snackade ett par timmar. Så kul att höra om saker som händer utanför lilla byn Torsby haha! När jag väl kom hem så borde jag verkligen ha pluggat lite, men hade inte riktigt orken så det får nog göras i skolan till morgonen istället. Nu ska jag sova, är såå trött. Godnatt! 



En söndag i Karlstad

Idag har jag haft en söndag utan söndagsångest. Den kommande veckan har jag en hel del att ta tag i, men att vi är lediga på torsdag och fredag gör att det känns mycket lättare. Har även en del roliga saker inplanerade så det lär nog bli en bra vecka! Idag var jag med Oscar till Karlstad för shopping! Det blev dock inte mycket shopping alls, men det var ändå en väldigt trevlig dag.

Nu är klockan strax över 22 och veckans geordie shore har precis börjat, så nu ska jag ta och avsluta inlägget. Men hoppas ni får en bra kommande vecka! 

Saturday

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum. Helt otroligt hur stökigt ett rum kan bli på en vecka. Dammigt och kläder mest överallt... Förutom att ha städat har jag faktiskt inte gjort så himla mycket, har mest tagit det lugnt. Men på eftermiddagen tog jag mig ett bad och fixade till mig med lite smink och drog på en outfit som inte bestod av mjukisbyxor, haha. Ikväll ska jag och några vänner in till Torsby och cruisa lite. Inte alls något som känns som "jag" att göra, men det blir säkert kul!

Måndag 4 maj 2015

Nu har en ny vecka dragit igång, och denna vecka går vi ända till fredag. Vi har en dock en del föreläsningar om andra världskriget att gå på, och det är faktiskt rätt intressant, så en helt vanlig vecka är det inte. Imorgon har vi också nationellt prov i engelska under morgonen och sedan har jag bara franska innan jag slutar. 

Ikväll har jag och familjen suttit och kollat på "Ernst i Toscana" och även kollat hockey såklart. Sverige har utklassat både Österrike och Lettland nu, så det är bara att hoppas på att det fortsätter gå lika bra!

Valborg



I torsdags var det som sagt Valborg, och mitt Valborgs-firande blev verkligen lyckat! Vi började kvällen vid Julia för att sedan fortsätta iväg till en hemmafest. Hade så himla kul och träffade människor som jag inte sett på ett bra tag. Hände så himla mycket konstiga och roliga saker som jag igår satt och skrattade åt hela dagen haha. "Polisen är här, alla ska ut" har blivit ett av de roligare internskämten haha... Kom i säng såå sent i torsdas och eftersom vi vaknade redan vid åtta igår så var gårdagen rätt seg. Men vid åtta fixade vi ihop hamburgare och sedan bänkade vi oss framför teven. Hockey-VM har ju äntligen börjat!!
 
Nu har jag precis kommit hem från mormor där jag blev bjuden på mat. Ikväll är jag än en gång ensam hemma och har inga planer alls. Ta det lugnt och titta på tv får det nog bli. Låter helt okej faktiskt!