Latest days



Jag vet att jag varit lite MIA på senaste tiden, men jag har inte direkt haft någon lust att blogga. Kan blir så ibland ju! Har iallafall hunnit med lite grejer under tiden jag varit borta.

I fredags samlades vi ett gäng hemma hos Emilia där vi catchade upp lite och sådär, innan vi drog vidare till Sunne för att se både hoffmaestro och nause uppträda. Det var en kul kväll och nästa år hoppas jag på att vara där några fler kvällar.

Jag har även tagit årets första (och antagligen sista) dopp också. Kommer inte ihåg när jag senast badade i Sverige haha. Som alltid under sommarlovet har jag lyckats vända på dygnet ungefär. Halv fyra kom jag i säng i natt (i morse?) och det har varit senare än det ibland också.. Men det hör väl till! 



Onsdag

Igår hanns det med en hel del för min del. Det fick bli en tur till glasscafét för jättegod glass, drog sedan till mormor för att städa, sov en stund ute på altanen i värmen, och avslutade dagen med en svalkande dusch och film! Det är verkligen sjukt hur bra vädret är, värsta värmeböljan ju! 
 
Idag fortsätter det lite i samma spår. Ska till mormor för att städa det sista, försöka få tag på Lovisa (som är omöjligt just nu) och planera helgen lite och det blir antagligen lite solande också. 

Solig måndag

Även idag lyser solen och temperaturen visar hela 25 grader. Så strax ska jag dra ut i solen! Älskar att bara ligga ute på en filt, läsa en bra bok, och bara vara. Det är sommar för mig. Hinner i princip aldrig läsa förutom på sommaren så det uppskattas. 

Cykelfest

Typ alla cyklar här hemma gick sönder så det likande en cykelverkstad haha
 
Igår var det dags för cykelfest. Var inte alls tänkt att dra iväg på det, men så blev det iallafall, och det är jag verkligen glad för! Det var så sjukt kul verkligen. Började här hemma med fina drinkar och sedan var det dags för att cykla. Vi var ett helt gäng som cyklae så vi trampade på i 1 mil ungefär, och förvånansvärt nog så var det inte jobbigt alls! Det var en hel del folk där och även en hel del musik. Sjöng med till låtar jag inte ens kunde texten på osv, men det var kul haha. Blev även uppbjuden på dans ett flertal gånger och ja, det var verkligen kul. Så även om kvällen slutade lite konstigt här hemma och lite tårar hit och dit så var det verkligen en lyckad kväll.

Mora

Alltså senaste veckan.. Jag vet inte riktitg vad jag ska säga, men den har varit rätt galen. Haha. Som sagt drog jag, mamma och Josefin på husvagnstripp till Mora, vilket var jättemysigt och kul. Det är så mysigt där och de har bra shopping osv. Och det var kul att uppleva husvagnslivet igen, då hela familjen brukade dra på flera husvagnsturer under sommaren när jag var mindre. Det enda minuset med resan var att vi var ute på en biltur och helt plötsligt bevittnar vi yxmord typ..! Inte riktigt, men det var en man som försökte slå en annan med en yxa. Riktigt läskigt var det och vi blev tvungna att ringa polisen osv. Allt gick bra iallafall men alltså det var så jäkla läskigt!

Latest days

De senaste daganra har varit rätt så  hektiska, så jag har inte hunnit blogga haha. Sedan senast har jag iallafall hunnit med en tripp till Karlstad med mamma. Vi hälsade på morbror med familj så vi blev där i stort sett hela dagen. Igår (söndag) var det stor städdag här hemma. Köket här hemma ser riktigt bra ut nu när vi målat om möbler osv! Idag (måndag) har jag spenderat dagen hos mormor med familjen. Häng ännu mer med kusinerna och ätit god mat. 
 
Imorgon väntas mer familjetid hos mormor med Amerika-främmande till och med. Ska även packa inför onsdag, då vi drar på husvagnssemester till Mora. 

Sunny days

Latest phone-pictures

Även idag lyser solen och jag har varit ute och njutit. Har blandat mellan att ligga och läsa och att hjälpa mamma städa bilen haha. Får se om dagen bjuder på något mer spännande, men det har jag svårt att tro.. Nej, nu ska jag fortsätta i min bok! 

Sol och värme

Throwback till Spanien förra året. Vill tillbaka NU.
Jag njuter för fullt av de varma somriga dagarna vi har nu, vilket jag tror att alla andra också gör. Så därför är inte bloggningen på topp. Jag ligger mest ute i solen och läser om dagarna haha. Gjorde ett par roliga saker tidigare i veckan iallafall haha. Har haft Lovisa här som nattgäst två nätter så vi hann med en del grejer. Massa prat, hade slöjd-kväll med Josefin (haha) och fika med de andra tjejerna har också hinnts med. 
 
Nu ska jag strax hoppa i säng och så hoppas jag på ännu en fin dag imorgon. Alltså åhh jag kan inte förklara hur mycket jag älskar värmen. Vill bo i ett varmt land. Det är det enda jag vill haha. 

Soliga lördag

Godmorgon fantastiska lördag! Äntligen har solen hittat fram och det ser ut att bli en härlig dag idag! Själv vaknade jag för bara ett par minter sen och jag sitter nu och äter frukost och dricker morgonkaffe. Ska nog strax dra ut i solen också. Får se om det händer något roligt idag, tar dagen som den kommer lite haha. Kanske får bli en utflykt? Antagligen inte, men man vet ju aldrig!

Taj Sunset

Förra veckan när Josefin kom hem från Spanien hade hon med sig, inte bara en hel del roliga historier, utan också parfymen här ovan! Escadas Taj Sunset. Antar att hon var trött på mitt tjat om hur fantastikt den luktar så hon köpte en åt mig haha. Otroligt gott luktar den iallafall, perfekt sommardoft verkligen!
 
Idag har jag inga speciella planer för dagen. Tacos-middag står på schemat iallfall och även ett bad. Får väl bli lite tittande på fotbollen ikväll men ska försöka bli rätt tidig i säng iallfall. Imorgon är en tur till Karlstad planerad så det blir väl lite shopping och biotittande! Äntligen ska jag få se "The fault in our stars". Hoppas verkligen den är bra, då boken är grym!!