Söndag

 
Tanken på att det är dags för skola imorgon gör mig lite ledsen, haha. Har varit så skönt med lov och vill aldrig att det ska ta slut. Men det är verkligen inte mycket alls kvar i skolan nu (eller mycket saker kvar att göra, men inte många dagar..) och denna vecka går vi ju bara tre dagar.
 
Så ikväll har jag gjort de vanliga söndags-sysslorna. Tagit ett långt bad, målat naglarna, slappat. Dagen till ära har jag och Josefin också städat ute på verandan så även den är redo för sommar nu haha. Nu ska jag ta tag i lite skoljobb som jag skjutit upp i flera veckor..

Shopping och tapas

Jag har verkligen varit urkass med uppdateringen under lovet, men jag har bara haft så jäkla kul. Jag har hunnit med så mycket och lovet har känts som en månad långt och jag har inte oroat mig över någonting. Bara levt liksom.

Jag har sen senast iallafall hunnit med picnik vid en vääldigt avlägsen strand, shopping i Karlstad och jag har även lekt med mina kusiner. Igår var det tapaskväll här hemma som rundades av med en drink och massa fnitter. Finfint lov alltså ❤️

Städning

 
Igår städade jag hela mitt rum och det tog i princip hela dagen! Tog dock pauser varannan minut så kan ju bero på det. Fint blev det iallafall, och stort! Tog bort både stereon och skrivbordet. På kvällen kom Lovisa hit en stund så det blev tedrickande och prat i massor innan vi skjutsade hem henne vid halvtvåtiden.

Idag blir det ännu en biltur har hu tänkt! Först in till centrum för fika och sedan tänkte vi dra till en strand på lite picnik. Vår nya favosyssla tror jag haha!

Påsklov



Jag njuter verkligen fullt ut av påsklovet! Jag och mina kompanjoner (Josefin och Lovisa) har redan hunnit med hur mycket som helst känns det som. Det har varit picnik på stranden och fina drinkar. Vi tog oss även en biltur på en väg vi inte hade någon aning om vart den ledde, men vi kom ut på kända marker till sist iallafall. Vi har sett fina solnedgångar och lyssnat på throwback-musik i bilen. Några Jersey shore avsnitt har också hunnits med. Ja, perfekta dagar helt enkelt. 

Idag har jag varit på fika hos mormor och nu ska jag antingen gå ut och sätta mig i det fantastiska vädret eller ta tag i mitt liv och städa rummet.. Vi får se helt enkelt!

Morgonspring

Idag har jag verkligen haft en av de mest effektiva morgnarna på jag vet inte hur länge! Jag vaknade redan vid sju av mig själv (vaddå onormal haha) och kunde inte somna om. Vid åtta bestämde jag mig för att dra ut på en springtur så det fick det bli! Slängde i mig en banan och drog sedan ut! Var himla blåsigt dock så det var lite jobbigt. När jag kom hem tog jag mig ett bad och nu sitter jag här och äter en mer ordentlig frukost och klockan är bara tio haha. 

Planerna för resten av dagen är påskmiddag hos mormor vid två och sedan får vi se vad det blir. Hoppas ni får en härlig dag iallfall!

Onsdag

 
Nu går vi endast en dag till i skolan innan det äntligen är dags för det efterlängtade påsklovet! Har varit så himla trött varje dag jag kommit hem från skolan den här veckan och sovit några timmar varje dag, därav den dåliga uppdateringen. Men alltså åh vad skönt det ska bli med lite ledighet! Har lite planer för veckan och sådär, men det tar vi lite längre fram!

FRIDAY!

 
Det var över en vecka sedan jag sist bloggade, haha! Jag haft prov och inlämningar hela veckan känns det som, men nu är det bara en vecka kvar innan lov. Alltså kan inte ens beskriva hur jäkla skönt det ska bli. 
 
Iallafall så sitter jag nu och lyssnar på Miley's senaste platta (konsert nästa månad ju!!) och läser lite bloggar. Hinner inte ens sitta vid dator om dagarna så har en del att ta igen nu haha. Några planer för helgen har jag inte heller, förutom ikväll då det blir käk vid kinan! 

Torsdagsplugg

Här har ni en full bild på skorna jag fick hem för nån månad sedan.. Från Nelly.com!
 
Måste be om ursäkt för att jag varit så himla dålig på att blogga den här veckan, men jag har verlkigen inte haft tid. Jag har så mycket läxor och plugg just nu känns det som så jag hinner inte med så mycket annat. Det som tar uppp mesta tiden just nu är den där jäkla biologin. Var hemma från skolan idag på grund av huvudvärk, men har ändå suttit och läst i den där boken.. Nationellt prov på tisdag och jag är så nervös verkligen.
 
Imorgon är det fredag iallafall vilket ska bli skönt. I helgen ska jag försöka hinna med att träna, städa, måla byrå och övningsköra!