Torsdag 24/3 - 2016

Åh idag har jag verkligen mått så mycket bättre än igår. Har varit lite seg idag men det är jag ändå okej med, hellre det än att fortfarande må kasst. Dock är jag hes idag, men det hade jag väl räknat med typ. Vet inte vad det är med min hals men varje gång jag blir förkyld så lyckas jag tappa rösten haha. Inte så himla rockigt faktiskt! 

Just nu sitter jag och funderar på ifall jag kanske borde ta och färga håret. Skulle verkligen vilja ha det gjort tills imorgon, men det är ingen rolig syssla direkt. Annars blir det en lugn kväll för min del. Sitter i min ensamhet just nu och kollar på film och funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon kväll. Svåra problem här i livet! 

Onsdag

Släpade mig iväg till skolan vid halv tio då första lektionen började. Ångrade mig så fort jag kom in i skolan haha. Jag har nämligen lyckats bli förkyld med halsont o hela köret, så jag var lagomt seg på historian. Så jag bestämde mig helt enkelt för att åka hem efter första lektionen. Sov sedan i flera flera timmar och nu har jag också tagit mig ett bad.

Jag hoppas iallafall innerligt att jag är frisk och mår bra tills på fredag, då det är påsklunch hos mormor först och sedan på kvällen är det fest. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen vara helt återställd till dess, mina förkylningar brukar inte hålla i sig särskilt länge. Kommer ihåg sist jag var sjuk, fick hög feber och mådde riktigt kasst, men det höll i sig endast en kväll haha? När jag vaknade dagen efter var jag jättepigg hahah. Konstigt. 

Lördag


Efter en intensiv vecka med prov, mycket skolarbetande över lag och jobbsökande så var det så skönt att vakna upp idag och känna att det är HELG och att den här helgen endast kommer att bestå utav roligheter. Kom upp redan vid nio imorse eftersom P skulle iväg på träning så det var lika bra för mig att gå upp då med. Sen gjorde jag mig iordning och vid tolv drog jag och mor iväg till marknaden som hålls här i byn på våren varje år. 

Nu är jag iallafall hemkommen och har precis duschat. Om en stund kommer Lovisa hit. Ikväll vankas fest så hela eftermiddagen kommer bestå utav fix. Smink, hår, utstyrsel och andra småsaker ska fixas och sen blir det förfest hos Josse. Såå länge sen jag var ute nu, var i början av februari jag senast var ute på roligheter? Verkligen dags nu, ska bli så kul! 

Helgen


Helgen har verkligen sprungit förbi. Inte hunnit med alls så mycket som jag tänkt mig.. Men ändå har jag haft en bra helg, inte så mycket att klaga på. I fredags kom P hit och vi plus Lovisa umgicks i stort sett hela kvällen. Vi fick agera chaufförer en sväng och annars blev det mest häng framför teven. 

Igår var en riktigt seg dag. Kom inte ur sängen förens klockan var närmare tre, och dagen var allmänt seg haha. Fick besök på kvällen iaf så det fick bli dagens höjdpunkt. Blev mys framför mello och sedan filmen "2012". Idag tror jag att jag ska och hälsa på hos syrran en sväng, och så har jag lite småsaker att ta tag i. 

Sportlovet som varit


Bloggen ligger helt död just nu, haha. Typ glömmer bort att jag har en blogg? Men hur som helst, söndag kväll nu och jag har åångest. Typisk söndagsångest. Skolan drar igång inorn efter en veckas ledighet och nya schemat ser fan inte bra ut alltså haha. Liksom, är van vid sovmorgon och att sluta vid lunch, men så kommer det inte bli längre. Långa dagar och.. Nä usch bara.

Vad har jag gjort under lovet då? Inte mycket faktiskt. Lite skoljobb, en tripp till Karlstad för lite shopping (slutade dock med att jag kom hem med endast ett par skor. Dålig jag är på det där med shopping) , åkt skidor, umgåtts med vänner och familj, kollat serier, och så avslutade jag lovet med att hela helgen umgås med de jag tycker allra allra bäst om. Annars har det väl inte varit så fullt upp kan jag inte påstå! Nu ska jag strax ta och sova. Vill helst försöka undvika att vara totalt död till morgonen när klockan ringer!