Bäst

 

 
Här har ni nog de bästa bilderna från helgen! Som sagt, tog inte mycket kort alls. Hade fullt upp med att shoppa   och gå haha! Bättre lycka nästa gång. Ni kan ju också se hur hatten ser ut! Gillar den massa faktiskt. Den kan verkligen göra en hel outfit mer intressant! Förresten så är de flesta bilderna tagna med min mors mobilkamera, hon är ju nämligen ägare av samsung galaxy s4. Gillar den kameran starkt faktiskt...

Galen helg

Halvful bild på mig och Lovisa..
 
Jag tänkte att jag kunde plocka ut de roligaste och galnaste sakerna som hände under resan! Visst, vi var bara borta två nätter men det hann hända så mycket. Och typ allt som kunde gå fel har gått fel haha. 

Kattkiss i Josefins väska, kaffe på golvet, trosor som hängde på badrummet (?!) hittade inga skolavslutningskläder, ont i fötterna, på konserten köpte vi vatten som vi spillde ut halva, hann aldrig äta mat på söndagen, höll på att låsa in min dator i ett skåp och aldrig få ut den och somsagt missade tåget hem. 
Och jag lovar er, jag har nog inte ens nämnt hälften av allt nu. Kommer bara inte ihåg allt för jag har varit så trött hela tiden haha. Det var bara så himlla skönt att komma hem. Men jag ser fram emot nästa Stockholmsresa, som jag hoppas blir i oktober...

Home

 
Ja, jag är äntligen hemma haha! Varit hur galen helg som helst (skriver om helgen sen!) och efter att ha missat tåget som skulle ta oss från Karlstad igår så visste jag inte vad jag skulle göra haha. Taxi fick det bli iallafall och vi kom hem rätt sent och idag har jag varit hur jäkla trött som helst. Nästan somnat stående. Men bara lätta dagar kvar i skolan denna vecka!

Stockholm!!

Några bilder från dagen
 
Tidigt imorse satt vi på tåget och på väg till Stockholm! Vi bor i Gamla stan så när vi kom fram gick vi till plattan och kollade och gick även in till gallerian och kollade. Sen dess har vi gått och gått och gått lite mer haha! Vi åt även en god pasta carbonara och sen gick vi lite mer.
Nu ska vi strax gå och göra oss iordning för att sova. Imorgon ska vi kolla runt i stan mer och på kvällen blir det Pink. Excited!!

Färdigpackad

 
Nu är jag klar med det mesta av packningen och strax kommer Lovisa som sover här inatt! Vi åker tidigt imorgon och det ska bli hur skönt som helst att komma bort lite över helgen. Kommer antagligen ha väldigt roligt men vi får se hur det blir med bloggningen. Tar med kamera och dator iallafall så får vi se helt enkel!

Be alright

 
Efter skolan idag följde Lovisa med mig hem och vi har faktiskt försökt jobba med en skoluppgift. Gick sådär. Men kul har vi haft! Nu har jag precis duschat och har nu börjat packa. Så svårt att packa haha."ska jag verkligen ta med den här? Behöver jag den? antagligen inte. Äh jag tar med den ändå." Haha. Riktigt bra på att överpacka är jag iallafall.

Slingor

 
Var och handlade lite saker efter skolan idag och nu håller jag på att göra slingor! Ska bli härligt att bli ljusare i håret igen, just nu har jag sån ful "utväxt". 
Imorgon är det iallafall torsdag. Jag gillar torsdagar, det är en såndär bra dag. En stor aledning är nog också för att då närmar det sig helg!

21 Maj 2013

 
Läxor och prov mest hela tiden nu på slutet av skolåret tycker jag. Tror även jag börjar på att bli förkyld vilket gör mig halv rädd haha. Ska ju till Stockholm till helgen och då tänker jag inte vara sjuk! Får väl hoppas på det bästa då. 
Iallafall har denna dag varit extremt dryg och de flesta har varit allmänt jobbiga. Ibland blir det för mycket och jag bara orkar inte. Ska ta och försöka sova nån timme.Varit så trött hela dagen!!

Strålande sol!

Bilder på gårdagens godis..
 
Idag har det varit strålande sol och hur varmt som helst ute, hur skönt som helst! Vid halv sex åkte jag och två adra vänner iväg till kyrkan och kollade på när våra vänner tog konfirmation! Nu är jag hemma och ska ta och fixa mig en is-latte och sen gå ut och sätta mig i kvällssolen. Sen blir det såklart eurovision!! ♥

Fredagsmys

 
Sitter och inväntar Lovisa just nu. Hon kommer nämligen hit ikväll och håller mig sällskap, hade annnars varit ensam hela natten. Jag gillar mörker, jag gillar ensamhem, men inte dom två tillsammans, haha!
Fredag är det också och vi ska fira det med godis, kakor och nån bra film! Låter hel-bra. Vad gör ni?

Bubbleroom

 

Idag fick jag hem ett paket från Bubbleroom, vars innehåll var helt i min smak! I paketet låg nämligen en skinnjacka (tredje gången gillt haha!) och även en hatt. Att köpa en hatt har varit på min lista länge, och äntligen klickade jag hem en!  Ni kommer få se den i en outfit så småningom, kommer antagligen ta med den till Stockholm!


PLUGG

 
Måste be om ursäkt för kass bloggning. Plugg är det enda som står på schemat nu! Har två prov imorgon och såklart draar vi till med en franska läxa också. Vill ha helg nu!!
Ska sätta mig med NOn nu iallafall och försöka förstå lite. Med kaffe och chai-te så funkar det mesta. Har även handlat kakor idag så om det blir föör jobbigt så kan jag alltid tröstäta. Haha, nej får se till att det inte händer.

Slappdag

 
 Slappaste dagen på länge. Har legat i sängen och tittat på film, druckit is-kaffe, tittat på mer film och nu håller jag på med att måla naglarna! Kollar även runt på nätet efter jackor och andra kläder. Och smycken. Jag är för shoppingberoende haha.

Jeans shirt and rings

Shoppingen igår..
 
Shoppingen gick väl sådär igår måste jag säga. Varken jacka eller skolavslutningslkläder blev det. Men som tur är så drar jag till Stockholm om två veckor! 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Duschat, suttit vid datorn, kollat jackor på nätet (haha) och det är väl i princip allt! 

Galaxy nails

 
Målade naglarna igår och såhär blev resultatet! Typ space/galaxy/rymd naglar. Kommer ihåg att jag gjort det en gång innan, (Se bild här), och ärligt talat blev det finare då haha! Men jaja, blev väl helt okej ändå. Vad tycker ni??

Summer pattern

Sun wear
 
 
Åh, älskar dessa två outfits. Och once again, mönster. Vill verkligen ha mig ett par mönstrade shorts eller en mönstrad topp. Är även väldigt sugen på höga svarta converse. Himla snyggt faktiskt. Och rosa nagellack kan ju aldrig gå fel. Nu tycker jag sommarvärmen kan komma så sommarkläderna kan plockas fram!!

Karlstad!

 
Nu är jag redo för en dag i Karlstad. Ska försöka hitta mig kläder att ha på mig på skolavslutningen och även några andra nödvändigheter.
Men nu måste jag dra! PUSS.

Spotify lista!

 
Här har ni min spotifylista! Fast jag typ gjorde en ny och la in mina senaste favoriter men även old faves haha. Så att ni inte skulle få den längsta listan jag har. Haha ja. Jag har så blandad musiksmak. Ena stunden lyssnar jag på lugn musik och sen älskar jag pop-musik eller typ vad som helst. Vad tycker ni om listan?
 
-----> Stjärna <----- (klickaaa)

Cozy shirt

 
Idag går jag runt i min mysiga gina-tröja och nya dr.denim! Inser också att jag har sån enorm uväxt nu haha. Men vill inte slita mer på håret så jag hoppas solen kommer fram snart och bleker håret lite.
Har även lyssnat på musik idag. Älskar mn spellista på spotify nu! Kan länka den här sen. Puss!
 

2 much

 
Jag får nog ta och be om ursäkt för den här urkassa bloggnignen.. Har så sjukt mycket i skolan just nu. Hinner inte med i svängarna alls! Så istället för att bogga så pluggar jag. Jag som bara vill blogga haha! Men skolan kanske får gå före. Ska försöka bättra mig till helgen iallafall. Långledigt ju!

Söndags-plugg

 
Sitter och försöker plugga lite och skriva klart mitt cv. Men det går himla trögt idag faktiskt. Så tog och målade naglarna istället haha. #braförebild. Menmen, ska strax gå och ta mig ett bad och göra mig redo för den kommande veckan som sagt. Har tappat inspiration och orkar inte fokusera på något i skolan. Hatar att känna så. Men, bara att ligga i nu veckorna innan sommarlovet, som förövrigt närmar sig med storsteg..

Sunshine in my garden

 
 
Solen lyser ute idag men det blåser ju såklart då. När ska det sluta blåsa känner jag. Men jag gick ut och satte mig ett tag iallafall. 
Imorgon är det dags för skola igen. Men går ju bara tre dagar denhär veckan så det är skönt + att jag har en del roliga saker planerade till helgen!

Oh my sweet love, you're perfect

 
 
Sitter i sängen min nu. I mitt mysiga rum. Nystädade mysiga rum rättare sagt. Här trivs jag så bra. Med mina mysiga lampor och fina kort och minnen på väggarna. Mitt sköna täcke och mjuka kuddar. Och nu bara svamlar jag. Är trött och glad i hjärtat på något vis. Känns så bra. Nu ska jag kolla bloggar och yt innan jag sover. Imorgon är jag ensam hemma hela dagen. Ser fram emot det faktiskt.
 
Godnatt ♥

Thursday

 
Hemma från skolan och nu blir det plugg! Så kul att läsa om plugg hela tiden va? Eh, nej jag veeet. Men har så tråkigt liv egentligen. Så lika bra att ta tag i läxorna så jag får det gjort och slipper ha såhär tråkiga inlägg mer!

Clean

 
Fick ett ryck förut och städade rummet så nu är det rent och fint! Sen skickade jag till Lovisa att jag tyckte hon skulle komma hit så hon kom hit och sover här inatt. 
Imorgon är det torsdag. Jag typ älskar torsdagar haha! 

Första maj 2013

 
Första maj idag och jag strosar runt här hemma i mjukisbyxor och lyssnar på massa bra musik. Känner mig också kreativ och vill göra något kul och annodlunda! Har en liten idé, men vi får se hur det går.. 
Läxor har jag som måste göras också! HK prov på fredag och måste även fixa klart sommarjobbs-lappen. Men, det får vänta ett litet tag till haha.