Söndag 30/3

 
Helgen har gått himla fort och imorgon är det dags för skola igen. Idag har jag planer på att få hit Lovisa och plugga lite med mig. Ska även försöka måla klart en byrå och plocka ihop på mitt rum lite. Får så himla mycket energi när vädret är fint och solen lyser in genom alla fönster. Våren är verkligen fin och jag är nog alltid gladast på våren.
 
Nu blir det kaffe, för att få ännu lite mer energi haha!

Nosepiercing

Jaha, så vad var det för äventyr jag var ute på igår? Jo, jag var nämligen ute på  ta-hål-i-näsan-äventyr! Har velat ha ett smycke i näsan en längre tid nu så efter lite tjat på mamma och ett himla bra resultat på ett prov så gick mamma till sist med på det.
 
Så, gjorde det ont? Nej, inte alls faktiskt. Jag var inte speciellt nervös innan heller, men hade jag varit det så hade det varit helt i onödan. Det gick så himla fort och kändes mest som ett litet, litet stick. Jag tog hålet med kanyl (aniktspiercings borde alltid tas med kanyl) och det var klart på en minut. Var lite öm runt näsan en timme kanske men nu känner jag inte ens av den. Nu är det bara att hoppas att den läker som den ska! Haha, är så himla nöjd!
 
 

Torsdagsglad

Var bara tvungen att sno den här bilden på Roxy från Josefin. Så himla söt haha! 
Har haft en himla bra dag idag då jag känt mig glad och haft roliga lektioner! Nu ska jag strax sätta igång och göra lite läxor (jag skjuter alltid upp sånt..) och sedan får det bli ett varmt bad.
 
Imorgon är det fredag och det känns som att den här veckan gått otroligt sakta av någon anledning. Efter skolan sticker jag iväg på lite äventyr också... Haha, nyfikna?

Glossybox Mars

 
Det är snart slut på månaden vilket alltså betyder glossybox! Gillade verkligen månadens innehåll. Har redan hunnit testa ögonskuggorna som var i paletten från So Susan, och de var bra. Bodycreamen torkade in otroligt snabbt i huden vilket verkligen uppskattas och ikväll ska jag pröva dag & natt krämen! 
 
Denna eftermiddag ska jag försöka mig på att plugga lite, äta våfflor eftersom vi av någon anledning helt missade våffeldagen igår och sedan ska jag även försöka dra ut på en springtur. 
 

Tisdag 25/3


Äntligen är tisdagen gjord säger jag bara! Hade nationellt prov i engelska på morgonen och sen blev dagen bara sämre. Har verkligen inte varit på bra humör på eftermiddagen, men kan nog lätt bli så på långa skoldagar!
 
Nu ska jag strax ta och måla naglarna. Känns som det är det enda jag gör haha! Men känns som mina naglar går av så fort jag inte har nagellack på dom, så bäst att måla på lite nytt då och då!
 
 

Måndag 24/3 - 2014

 
Det har varit en måndag bestäende av skola och i eftermiddag tog jag mig ut på vägarna och övningskörde lite. Haha, känner mig extremt liten där bakom den stora ratten.
 
Annars så ska jag väl strax gå och lägga mig. Insåg efter igår hur skönt det är att lägga sig tidigare än tolv, så ska definitvt försöka göra det ikväll med. Ska bara dricka upp mitt te och vänta på att håret ska torka lite först.
 

Helgen

Vet inte hur jag bäst ska förklara denna helg, men rätt galen och jag hade verkligen inte planerat att den skulle bli såhär.. 
Lovisa stannade hos mig i två nätter istället för en, och vi har verkligen haft så kul! Pommes frites mitt i natten, körsång till "bygda mi" och en hel del annat.  Idag vaknade vi upp vid åtta och var hur pigga som helst. Så gick det med den sovmorgonen! 

Ja, det var verkligen en bra helg och nu taggar vi för ännu en skolvecka va? Fler prov och förhoppningsvis lite andra förändringar.. Känner mig extremt lurig i det här inlägget, men jag skyller på att jag är trött.




20 mars 2014

Fina Lovisa i underbara Stockholm. Maj 2013
 
Denna vecka har varit lite halvt kaos. Flera stycken prov, friluftsdag och inställda lektioner. Inte normal vecka för fem öre verkligen! Men har faktiskt varit helt okej. Idag har jag iallafall haft en underbar dag verkligen. Har inte skrattat såhär mycket på himla länge verkligen. Det ena var roligare än det andra haha! Hadde ju dock svenska nationella imorse så jag är verkligen så trött just nu. Haft huvudvärk hela dagen också som blev värre nu till kvällen men förhoppningsvis kan några glas vatten hjälpa lite iallfall!
 
Imorgon är det fredag och det ska "firas" på bästa sätt. Lovisa kommer nog antagligen hit och det blir väl en onyttig kväll med serietittande och andra roligheter! 

Black high heels

 
Här får ni en liten sneak-peak på ännu ett par nya skor. Kärlek alltså. Så snygga alltså. Kanske inte de mest bekväma skorna (inte än iallafall) men det spelar ingen roll typ haha. Kommer använda dessa på finare tillställningar i vår/sommar. #Excited
 

Weekend

 
Denna helg har jag hunnit med ovanligt mycket faktiskt! Målat om en byrå, haft myskväll med familjen, öningskört (första gången!) och även städat rummet! Ska verkligen bli så skönt att gå och lägga sig i nybäddad säng och nystädat rum. Haha, typ 80% därför jag städat rummet..
 
Den kommande veckan blir antagligen inte mindre hektisk än förra veckan. Vi börjar veckan med nationellt prov! Härligt va? På tisdag är det friluftsdag på hovfjället som gäller och senare i veckan är det ännu fler prov.

Sol och spring

Även idag snörade jag på mig springskorna när jag kom hem och tog mig ut på en tur i det soliga vädret. Blev dock inte värst långt eftersom jag kände mig allmänt trött och seg, men så kan det vara ibland!

Annars ikväll har jag varit lite halvt sur. Min dator vägrar samarbeta med mig och det gör mig lite lätt frustrerad haha.. På något sätt har jag lyckats gjort så att jag inte ens kan söka på något på grund av att det kan komma fram osäkert material? What? Ingen aning om hur jag ska lyckas fixa detta så om någon vet kan ni ju höra av er haha!

Måndagsträning

Idag hade jag inställd franska, som var sista lektionen, så jag lyckades ta mig hem ett par timmar tidigare än vanligtvis! Satte mig direkt och pluggade fysik för att sedan följa med Josefin ut på en springtur. Var riktigt härligt i solen som kikade fram, men även extremt jobbigt.

Nu ska jag ta mig det traditionella kvällsbadet och senare kanske försöka plugga matte. Prov på onsdag ju!




Flower Shoes

Alltså HUR FINA?! Så sjukt fina ju! Helt blommiga och de passar till typ allt. Alltså till kjol, short, jeans osv. Så nu är det bara att vänta på att våren kommer och all lera och snö försvinner!
De är från skopunkten, 350:-
 
 

Torsdag 6/3 - 2014

 Sitter och gör lite franska-uppgifter på nätet just nu. Sjukt segt men tanken på att det är fredag imorgon gör allt himla mycket bättre! Den här veckan har verkligen gått fort. Men jag klagar inte, i helgen ska jag ha sköna sovmornar, kanske hänga lite med Lovisa, melodifestival-final såklart (även fast det inte alls är kul haha) och säkert något mer! 

Onsdag

Idag är det onsdag vilket inte bara betyder kortdag i skolan, utan även träning! Onsdagar är fina dagar verkligen.
Så jag har precis duschat, ätit lite kvällsmål och strax ska jag försöka sätta mig och göra lite matte. Har inte prov förens om en vecka, men ska försöka vara lite förberedd. Inte plugga kvällen innan liksom, som det annars brukar bli..
 

SPRING/SUMMER 14

Winter into Spring
 
 
Ni anar inte hur taggad jag är för vår/sommar! Alltså jag vill bara sova och sen vakna upp när solen börjat värma, snön försvunnit, blommorna börjar komma fram och conversen kan plockas fram. Några av de saker som jag definitivt skulle köpa, om jag vore lite rikare, skulle vara dessa i collaget. Boyfriend-jeans, ny väska, snygga toppar, smycken och läppstift i starka färger! 

Så, med andra ord, våren får mer än gärna komma nu!

Söndag 2/3

 
Söndag vilket betyder slut på sportlovet och dags för skola imorgon. Hur taggad är man för det då? Inte speciellt. Men innan jag ens hinner blinka så är det väl dags för påsklov!
 
Nu ska jag strax sova, eller det vill säga, försöka att sova. Vi får väl se hur det går, med tanke på att jag inte vaknade förens halv ett imorse.. Och imorgon ska man upp sex haha! Kommer vara såå trött.