Sweatertime again

Här får ni en outfit från förra veckan! Och, ja, jag  har redan börjat julpynta med tomtemössan. Eller inte. Jag har bara varit lat och inte orkat ta ner den. Den har varit där i flera år och man kan ju bara undra hur jobbigt det kan vara att ta bort den. Väldigt jobbigt tyldligen.. Men nu är det ingen idé att ta bort den, det är ju snart jul igen haha!

För mycket shopping!

 Jag har i princip shoppingförbud i Stockholm.. Var ju iväg på shopping förra helgen och spenderade pengar men tänkte att jag skulle dra ner med mamma denhär helgen för att kolla på kläder åt henne. Jag hade inte tänkt köpa nåt. Men kom hem med mycket mindre pengar än vad jag åkte dit med. He-he..
MEN jag är jättenöjd med min köp och jag kommer använda dom jättemycket punkt slut.

Rutig måndag

Ett par halvkassa bilder på dagens outfit med nya skjortan på! (Ignorera byxorna som hänger ut ur garderoben, haha...)
Veckan tycker jag kunde ha börjat lite bättre faktiskt. Lyckades försova mig och hade bara 30 minuter på mig att göra mig iordning. Men skoldagen rullade på snabbt och väl hemma fick det bli slappt framför datorn! Nu spelas Macklemore&Ryan Lewis i högtalarna (snart ser jag dom live!) och jag sitter och redigerar bilder. Men strax ska jag dra mig mot badet. Och sen borde jag verkligen göra SO.

SUNDAY

Har någon typ av hatkärlek för söndagar. Söndagar betyder oftast ångest inför en ny skolvecka och man vill bara ligga kvar under täcket hela dagen, men jag älskar ändå söndagar. Ta ett långt bad, fixa naglarna, Awkward på tv:n, kolla datorn, och sist men inte minst Geordie Shore vid tio! Hatkärlek all the way!

FREDAAAG

Bloggar på som aldrig förr jag! Ja, det var ett skämt. Jättekul va. Nej fredag idag alltså, blir för oseriös då. Skoldagen gick rätt snabbt, drog hem och åt mat och sen gick jag och la mig i sängen. Och somna. I två timmar. Nu blir det iallafall serie/film-tittande med Josefin (känns som det var jättelänge sen vi "umgicks" med varandra..) och imorgon drar vi till Charlottenberg för shopping. Finally!!

WHATEVER


Beställde finaste mössan från jfr.se häromdagen. Percis perfekt är den. Och precis som jag hade tänkt mig. 
Jfr har en massa snygga mössor med olika mönster (vill ha minst typ 5st till haha) men även andra saker. Smycken, kläder, nagellack osv. Helt klart värt att kolla in där!

Söndag

Har varit en sjuukt seg dag idag. Legat i sängen mestadels av dagen men gjorde mig i ordning senare mot dagen för att äta middag hos mormor.
Marten i helgen var väl inte så jättekul heller. Ganska segt faktiskt men inte så kallt som förra året iallafall! 





Hes röst och mössor

 Jag har gått och blivit hur hes som helst, perfekt till mârten typ.. Förhoppningsvis har det gått över imorgon så jag slipper låta som en kråka!
Nu ska jag ta och beställa en... mössa. Gäller att vara ute i god tid, haha.

Ny skolvecka

Helgen är över och det är dags för ännu en skolvecka! Lika jobbigt och tråkigt som vanligt men dagarna brukar gå rätt fort ändå. Måndagen är ju redan gjord!
Drog och köpte en mascara efter skolan också, min var verkligen helt slit+att jag kastade en massa mascaror häromdagen också!

Här är några bilder från helgen:


Lördags-morgon

 
Kokt ägg och yoghurt får bli frukosten för idag! På tal om frukost så kan jag faktiskt tipsa om ett grymt tips för alla er som tycker det är jobbigt att fixa frukost på morgonen/inte har tid eller bara vill ha det "klart" snabbt. Gör iordning en smoothie kvällen innan (vad för smoothie som helst) Häll ner i ett glas (Kan vara bra att ha lock på) och sedan in i kylen. På morgonen sedan kan man bara ta fram den, kanske ta ett sugrör också och sen bara dricka! Himla lätt och smidigt.
Nog om frukostprat. Idag väntas kanske en promenad med syrran och senare idag kommer Lovisa hit. Vi ska göra svenska och se på någon bra serie. Perfekt lördag säger jag bara!

TGIF

Äntligen fredag!!
Direkt jag kom innanför dörren här hemma efter skolan blev det chillmode on. Åt god middag iallafall och sen fick det bli ett långt bad. Följde med Josefin upp till kiosken för att köpa choklad också..

Ikväll blir det nog någon film eller serie. Får se helt enkelt!


Torsdag

Dagen har varit himla seg idag alltså. Skolan var seg och jag var allmänt irriterad på allt. Fick iallafall mat hos mormor efter skolan så det var var väldigt gott. Sen gick jag hem och la mig i sängen direkt typ! Ska bli SÅ SKÖNT med fredag imorgon. Weee.

Jaja, godnatt!


BACK

Hej! Remember me? Haha seriöst suger på att blogga nu. Tar aldrig några bra och roliga kort och utan bilder hade min blogg varit ännu tråkigare. Så that's why. Ska försöka ta bilder imorgon dock. Wee. Typ. Nej ska ta och sova nu. Så himla trött är jag. Torsdag imorgon iallafall och snart fredag. Nästa vecka händer det några roliga saker och kan ju även meddela att om en månad åker jag till Stockholm. Alltså sen skolan drog igång har jag känt mig mycket gladare på nåt vis? Jaja ska sova nu. Babblar på om allt känner jag. 
GODNATT!