GLOSSYBOX

 
För ett par dagar sen så fick jag min andra glossybox. Denna box tyckte jag var lite roligare än den förra, då jag tror att jag har mer användning av dessa produkter.
 
Jag har testat "Mastey hårinpacning", Läppennan och även "Therapy Oil". Jag gillade de sakerna och ska testa resten av sakerna så snart som möjligt! Om det är någon produkt som jag gillar extra mycket kanske jag tar och skriver en liten recension!

Looking for a better way to get up

 
Jag har varit lite halv-kass på att bllogga de senaste dagarna. Sorry! Har varit med Lovisa, varit ute hur mycket som helst och igår var jag och kolla på pappas nya hus. Har redan bestämt rum och börjat planera på inredningen, haha!
 
Idag gick jag upp vid tio och kollade ett avsnitt av Pretty Little Liars och sedan tog jag mig ett bad. Nu ör jag ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på med.. Oh well, nåt kommer jag väl på! Ha en bra dag, puss!

Skidor

 
Det blev att åka lite skidor idag också! Hur skönt som helst att komma ut lite tycker jag. Åkte dock inte så himla länge för jag blev extremt trött och hade även träningsvärk sedan igår.
 
Snart ska jag gå och ta mig ett bad och sedan försöka plocka ihop lite på rummet. Lovisa kommer hit ikväll så jag vill att det ska se någorlunda okej ut i mitt rum iallafall.

Wintertimes

Några bilder från de senaste dagarna
 
Dålig på att uppdatera är vad jag är. Men jag har haft fullt upp med att njuta av det fina vädret och att jag har sportlov!
 Jag har varit ute mest hela tiden de senaste dagarna, och det är verkligen hur kul som helst! Gjort en snögubbe och snölykta och åkt madrass. Idag tog jag även en tur på längdskidorna med syrran och mormor. Solen sken och det var bara hur skönt som helst!

CHANGE YOUR LIFE

Idag vaknade jag redan halv nio och bestämde mig för att starta dagen redan då. Fixade en smoothie till frukost och sen blev det att se på en del skidåkning. Är inte speciellt intresserad, men det funkar väl haha!
 
Vid fyra bestämde jag och Josefin oss för att gå ut. Vi gjorde en snögubbe och åkte pulka. Vi var ute en och en halv timme men kändes som bara tio minuter haha! Kul var det. När vi kom in kollade vi på Pretty little liars och vid åtta blev det melodifestivalen. Sedan avrundade vi kvällen med några avsnitt av Jersey shore.
 

BLACK CONVERSE

 
 
För några dagar sedan bestämde jag mig för att min sakta växande skosamling behövde en ny familjemedlem. Denna gång fick det bli ett par svarta låga converse. Mina första låga faktiskt! Sitter bra och snyggt och jag vet att dessa kommer sitta på mina fötter i princip varje dag i vår/sommar!

DROP EVERYTHING NOW

 
Idag fick det bli ett träningspass och jag känner att jag imorgon kommer att vakna upp med rejäl träningsvärk, ovan som jag är med att träna. Skönt var det iallafall och nu har jag precis druckit upp smoothin som mamma gjorde åt mig medans jag badade och nu ska jag strax sova. Kommer i säng i tid för en gångs skull kanske.
 
Hoppas ni haft en bra torsdag! Imorgon är det fredag och efter skoldagen är det dags att gå på lov för mig. Häärligt!

INSPO

 
Inspirationen är på noll idag. Tråkigt juuu. Men satte ihop ett litet "inspirations-collage" iallafall. Kul va? Haha skoja. Men är lite trött nu så jag skyller på det. Lite oseriös måste man ju få vara ibland.
 
Sova blir nu vilket ska bli extremt skönt. GODNATT ♥

WILD

 
Haft en helt okej dag i skolan. Jobbigaste dagen av veckan är gjord och jag tror resten av veckan kommer gå rätt fort. Onsdag imorgon och jag gillar det. Onsdagar är bra dagar då jag har kortdag i skolan och rätt enkla lektioner.
 
Sängen kallar på mig så det är dit jag ska börja dra mig nu. Good night! ♥
 

Studs once again

 
Idag när jag kom hem från skolan så kände jag mig lite kreatv. Så jag bestämde mig för att ta fram några nitar och limma fast några på ett par svarta jeans shorts! Var meningen att det skulle vara på båda fickorna, men nitarna tog slut. Men jag tycker det blev riktigt snyggt ändå!

CLEAN

 
 
Har haft en jättebrahelg som nu tyvärr börjar lida mot sitt slut. (Dramatiskt, yeah I know.) Städat rummet så det är rent och fräscht och sedan har jag varit med Lovisa. Skrattat och varit härligt övertrött. Skrattade verkligen åt precis allt ett tag där.
 
Nu ska jag ta och sova så jag orkar med denna vecka. Har en hel del prov nämligen. Men skönt att kunna se fram emot en veckas lov sen!

BREAKFAST

 
Har precis fått i mig frukost och nu är det dags att börja dagen på riktigt. Har en hel del saker att göra idag så det är bäst att börja direkt. Städa rummet är nummer ett på listan. Ser ut som ett bombnedslag. Kläder precis överallt och hur dammigt det är ska vi inte ens prata om...
 
Vad ska ni göra idag? Förhoppingsvis lite roligare saker än jag haha!

DR. MARTENS

Finns det någon snäll person där ute som skulle vilja ge mig ett par Dr. Martens? Skulle uppskattas sjukt mycket verkligen.

Haha, skämt o sido. Jag tycker iallafall att det är hur fint som helst med dessa skor och vill himla gärna ha mig ett par. Har velat haft det hela hösten och vintern men aldrig riktigt slagit till. Det passar ju till typ allt? Och säkert jättebra kvalité? (Försöker intala mig själv att jag verkligen behöver dom). Ja, vi får väl se om det slutar med att jag till sist får mig ett par detta år, eller om det får vänta ett år till.

Muffins!

 
 
Direkt när jag kom hem idag så drog jag fram ingredienser och recept och så bakade jag chokladmuffins.
Jag bakar nästan aldrig men idag så kände jag att, idag är dagen då jag ska baka. Haha!
 
Iallafall, jag bakar sällan och tycker inte det är särkilt kul. Men när jag väl bakar så lägger jag verkligen ner min själ i bakningen. Jag stod hur länge som helst och försökte få till ett perfekt hjärta och försökte få till den perfekta smeten haha! Gott blev det iallafall och även väldigt uppskattat.

Godnatt!


Nu ska jag alldeles strax krypa ner under täcket och läsa lite ur min FRIDA-tidning som mamma överraskade mig med idag. Handlar egentligen lite för mycket om One direction och Justin Bieber, men det kan stå en hel del annat kul också.  ♥
 
 

MASCARA

 
 
 
Måste verkligen tipsa om en helt fantastisk mascara-kombo! Det är desssa två mascaror, båda från Maybelline New York. Den ena är dera "Falsies feather look volum' express" och den andra är deras senaste mascara, "The rocket volum' express".
 
När jag köpte den lila blev jag riktigt besviken. Den var alldeles för vattning och blev hur klumpig som helst för mig. Visste inte riktigt vad jag skulle använda den till, så den har bara legat och "skräpat" sedan dess.
Den blå mascaran blev jag drekt förälskad i! Den har precis en sådan borste som jag gillar och formulan är magisk. Kan dra på näst intill hur många lager som helst utan att det blir klumpigt.
 
Dock tycker jag ibland att bara en mascara är för lite (haha) så då brukar jag ta den blå mascaran först och sedan ett lager med den lila. HELT AMAZING. Långa fransar med mycket volym.

INSPIRATION


Prov och klippning

 
 
 
Denna dag har gått otroligt fort. Gjort kullberyttor på gympan och två prov på eftermiddan. Kul. Kan inte ens göra kullerbyttor.
 
Onsdag imorgon då. Slutar 12.30. Hur skönt?! Tar bussen hem halv två iallafall och ska klippa mig halv fem. Få bort att slitet. Ska försöka lägga undan plattången ett tag efter också för att vara snäll mot mitt hår. Kommer gå dåligt.

FOR NO REASON

 
Månadgen är gjord och nu är det bara resten av veckan kvar! Haha. Denna vecka och nästa vecka har jag endel prov så jag kommer lägga mesta tiden på att plugga i veckan. Men har en rolig helg att se fram emot iallafall. Lovisa ska nämligen komma hit (För första gången på evigheter känns det som!) Så det ska bli kul. Se på skräckfilm, spela TV-spel och allt annat vi kan tänkas göra. ♥

GREAT NIGHT, GREAT MEMORIES

 
 
 
  
 
Hade en hel-kul kväll och natt igår, precis som jag väntat mig. Vi började med att laga till och äta tacos och sedan satte vi oss framför TV:n och kolla på melodifestivalen. Dock så var jag och Lovisa på så bra humör att vi  gjorde allt annat än att kolla på TV. Men kul hade vi!
Vi avslutade kvällen med lite chips, godis och prat.
Vaknade gjorde vi halv nio och då blev det film och frukost. Åkte hem vid tre och har sedan dess hunnit med att bada, målat naglarna och gjort annat söndagsfix.
 
Nu sitter jag i sängen och ska ta och stänga ner datorn nu. Är hur trött som helst!

GO WITH GOLD

 
 
/Tröja: Nelly.com/Byxor: Dr.Denim/Ring: Glitter/Mobilskal: Fyndiq/
 
Nu ska jag  alldeles strax bege mig mot Emilia där vi ska laga till tacos och sedan får vi se vad det blir. Har iallafall med mig kameran så ni kommer få se bilder någon dag!

Ha en bra kväll!! ♥

FRUKOST

 
Har precis ätit frukost och ska alldeles strax gå och ta ett bad. Sen ska jag måla naglarna och välja ut några kläder för ikväll. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog. Bloggar mer senare, puss!

HEELG.

Har redan lyckats tappa en nit från skalet...
 
Denna dag har gått hur segt som helst och jag är hur glad som helst över att det är helg. Ska till Emilia imorgon med några andra tjejkompisar. Kul att jag för en gångs skull faktiskt har något att göra på helgen. Jag brukar oftast bara ligga på soffan och variera mellan att kolla på TV och kolla datorn, haha!

FREDAG IMORGON

 
Känns hur skönt som helst att det är fredag imorgon. Så ska först till skolan och göra timmarna där och så slutar tre. Då ska jag hem. Hem till sängen typ haha. Är alltid lika trött på fredagar, och jag gissar att imorgon inte är ett undantag.
 
  

SHOULD HAVE BROUGHT YOU FLOWERS

 
Idag hade jag kortdag i skolan. Hur skönt som helst. Kokade mig nudlar när jag kom hem och sen har jag typ endast suttit vid datorn. Tog även ett bad förut och nu ska jag kolla på senaste Pretty little liars avsnittet. ♥

SILVER

 
Jag har haft så sjukt dålig organisering på mina hårprodukter och parfymer ett bra tag, så jag bestämde mig för att göra någonting åt det. Jag letade fram ett silverfat och ställde det på min byrå och sen bara ställde jag på alla produkter. Kanske inte så jättebra organisering, men snyggt blev det!
 

BATTLE SCARS

 
 
Hade sovmorgon idag. Åkte till skolan, tog mig igenom alla lektioner, åkte hem och åt mat. Nu sitter jag i sängen min med en kopp te och funderar på vad jag har för måsten denhär veckan. Ska försöka ta tag i träningen igen. Har varit lite dålig med det, varit förkyld och helt stressad. Men nu ska jag köra igång med det igen! 

NEW IN