Friluftsdag - Ladtjärn

Ladtjärn levererade idag, helt klart, haha! Eller nåt i den stilen.. Nej friluftsdagar brukar inte vara speciellt roliga, men idag tyckte jag det var helt okej. Tipspromenad, täljning, steka kolbullar och lite annat roligt. Slutade vid tre iallafall och drog hem och var hur trött som helst. Friluftsliv är inte riktigt min grej kanske.

Nu ska jag sova iallafall. Taggar fredag och helg nu!


Måndag

 
Måndagen gjord och nu är det bara resten av veckan kvat!... Haha. Fast har ju kortdag på onsdag och på torsdag är det dags för friluftsdag! Brukar vara dryga dagar då det är det men jag ser faktiskt fram emot den här. Seriöst har nog aldrig hänt.
Nu ska jag ta och kolla på Idol innan sängen ropar. 

Nagellacks-tips!

Måste verkligen tipsa om det här nagellacket från H&M! Är i färgen "pug" och är verkligen hur fint som helst! Den torkar också väldigt fort, vilket förvånar mig, hm's nagellacker brukar vara lite sådär.. Men efter bara nån minut kan jag liksom börja bädda sängen och städa typ haha. På bilden har jag två tunna lager.
Förresten klippte jag typ av mina naglar helt och hållet igår. Blev trött på den långa längden så det fick bli såhär!
 

TGIF

Min dag har bestått av skola! Sista lektionen var gympa. Försökte springa så gott som möjligt men det var så jäkla varmt verkligen! Himla skönt men jobbigt att springa i.
Ikväll har jag kollat TV och serier. Nu ska jag strax dra mig mot sängen men ska inte sova riktigt än. Brukar kunna dra ut på det hur länge som helst om jag bara har dator eller telefon haha..


Fredag imorgon

Ska bli så jäkla skönt med fredag imorgon! (Bortsett från skola..) Man uppskattar verkligen helgerna när skolan dragit igång.
Iallafall har jag ingen aning om vad jag ska göra. Skulle vilja göra en liten tur till Katlstad, men vi får se vad det blir.

2 bilder från när jag var på väg hem. Solen lyste och det var alldeles för varmt med jacka!


Tumblr och bloggning

Go follow my flawless tumblr: cray-vacay.tumblr.com
 
Alltså förlåt för att bloggen står såhär jäkla stilla, men jag orkar bara inte blogga. Kommer inte bli bättre nu när skolan drar igång heller antagligen. Tråkgit. Men kan väl göra ett försök. NU SKA JAG BLOGGA VARJE DAG I EN VECKA OKEJ. Bra ska se till att inte bryta det här löftet. Startin' 2morrow.

Macklemore & Ryan Lweis


New love

 
Nya skorna kom på posten idag och jag älskar dom. Kommer användas så flitigt verkligen. Som alla andra converse då. Bästa skorna, helt klart.
 

Summer Pictures

 
Om en vecka börjar skolan. What? Vart tog sommarlovet vägen? Hunnit med en del roliga saker iallafall. Sommarjobb, cykelutflykt, tältning, Spanien, shoppingdagar, drinkkvällar, sovit i sommarstugan, ätit grillat och häng med kompisar! 
 

Länge sen

 Har varit frånvarande här hur länge som helst nu! Har iallafall hunnit med en massa serietittande (säsong 2 på VD redan?!) shopping i Karlstad, tjejkväll, begravning och barnpassande. Kusinerna är hos mormor nu så jag hjälpte till att passa dom igår. Dom är så gulliga haha. Sov även där inatt och blev väckt sju imorse.. Somnade dock om så sov till typ nio.
 

Fashion For Fall

 
Fall fashion
 
 
Hur sorlgligt det än är så kommer hösten när som helst. Redan nästa månad är det dags att dra fram höstkläderna ur garderoben. Jag har iallafall satt ihop två outfits här som jag verkligen skulle kunna tänka mig gå runt i i höst! Svarta glansiga doc's är ju hur snyggt som helst och varma tröjor kan ju aldrig gå fel!
Vad tycker ni?

Home

Hann knappt komma hem från Spanien innan tråkiga saker hände. Så därför har jag inte orkar blogga men ska köra igång igen nu. Ska let fram några fler bilder från Spanien sen och lägga upp här. Så yess.
Ikväll kommer iallafall Lovisa hit. Inte sett henne på två veckor ju haha. Så det blir nog Gossi girl tittande och en massa prat.