Fredag

Fredagen är äntligen här! Har dock varit en dryg dag i skolan. Jag har varit yr och haft huvudvärk hela dagen. Men efter lite fredagsmys och några huvudvärkstabletter så känns det mycket bättre! Så det fick bli några pll avsnitt innan idol drog igång. Vem hejar ni på? Jag tror faktiskt att Elin är min favorit. Sjukt grym tjej!

December

Alltså jag kan knappt fatta att det snart är december. Fina julmånaden. Mysigaste månaden, men även en av dom kallaste. Några dagar kvar av november iallfall, men jag har redan smygstartat med glögg och lussebullar. Men det är okej. 
 

GREY

Sämsta dagen på länge kan man ju lugnt säga. Tänkte att jag skulle göra så mycket efter skolan idag, men blev ju inte riktigt så. Matten får jag kolla lite mer på imorgon helt enkelt. 
Så det får nog bli sängen tidigt idag. Jättetrött faktiskt. Lägger mig alldeles försent i vanliga fall.
Har inte så mycket mer att säga så vi säger såhär, imorgon tar vi nya tag och är lite gladare!

Cozy Christmas

Helgen gick förbbi alldeles för snabbt och tanken på att behöva kliva upp vid sex och att det är måndag imorgon får mig att vilja hoppa av skolan. Typ. Haha nej men måndagar är ju som dom är. Men veckorna går ju lika fort som helgerna som det verkar så innan man hinner blinka är det ju jul. Och på tal om jul så köpte jag i helgen ett julte "cozy Christmas" från Indiska! Luktar precis som chai och det är faktiskt väldigt gott också!
Nu blir det strax Geordie Shore som alltid avslutar söndagarna på bästa sätt!

White Sweater

Älskar min vita fluff-tröja! 
Hur skönt är det att det bara är en skoldag kvar denhär veckan då? JÄTTESKÖNT. I helgen ska jag på öppet hus vid en gymnasieskola och sen har jag faktiskt inte så mycket mer planerat. Tar det som det kommer helt enkelt. 
Nu ska jag ta och sova så jag är utvilad imorgon!

Hårförändring

 
Efter att ha varit blond i femton av femton år och den roligste hårföränfring varit en lila slinga i underhåret så börjar jag nu bli ganska trött på mitt hår. Vill ha förändring nu. Nu. Några förslag? Nej jag vill inte klippa mig korthårig eller skaffa lugg så det är ju uteslutet. Skulle kunna tänka att färga mig men liksom passar inte i mörkt hår jag känner det på mig. Plus att jag inte vill slinga mig ljusare. Så, jag kommer väl förbli blond i några år till, haha. Men har ni förslag så hojta till snälla.

Sunday Funday

Idag tog jag tag i att måla naglarna så nu är de fina och fixade! Produkterna jag använde ser ni här ovanför (inte teet obviously..) och resultatet får ni senare då det inte är helt klart...
Har annars inte gjort så mycket idag. Lyssnat på musik (Så himla många som släpper nya och grymma album just nu!!) och nu inväntar jag Lovisa. Vi ska nog ta och baka till nåt och sen blir det nog lite tevetittande!

Torsdag 7/11

Saknar Spanien och värmen!! (Och  mitt "långa" hår)
Imorgon är det äntligen fredag vilket känns så sjukt härligt! Ska nog inte göra så mycket i helgen men har iallafaall lite planerat. Men sovmorgon står först på listan.
Förresten ska jag börja blogga lite mer. Har inte haft någon som helst lust med det men vill börja fota lite mer känner jag och då blir det lite roligare att blogga om man har nya bilder! Så ja, bloggning kommer!! 
 

PURE HEROINE

Måste nog vara bästa albumet som släppts på länge! I princip alla låtar är bra, och faktumet att hon endast är 17 år gör det bara ännu bättre. Så, jag tycker absolut ni borde ta och lyssna lite på några låtar iallafall, för det är det värt. De låtar som spelas mest för mig just nu är Glory and Gore, Team och White Teeth Teens
Albumet finns på spotify HÄR.
 

Lovdagar

Bilder från i mars!
Känns som att tiden rinner iväg här på lovet, men ändå har jag hunnit gjort en hel del! Bus med kusinerna, en sväng till badhuset, filmkväll med Lovisa och halloween-pyssel med Josefin! Idag ska jag försöka städa upp lite på rummet och imorgon blir det förhoppningsvis bio.